Fórum témák
» Több friss téma |
Úgy kerestem először,de nem találtam egyet sem
Orcika70: Köszi!
A nagykörút pesti szakaszának a környékén lehet valahol olcsón XLR/TRS(6,3jack) aljzatot kapni?
Conrad - az Oktogontó 1 sarok a Nyugati felé.
Volt egy kitétel, hogy olcsó... Egyébként Teréz krt. 23 a pontos címe.
A Lomexben mar neztem, oda megyek alapbol is, de nincs. A Conradnal megneztem, bar nem jott szoba, mint lehetoseg az araik miatt. Csalodtam. 500 korul talaltam Neutrikot, de csak 5-7 nap atfutassal.
Gondolom szerdara ne is almodjak rola. Pentekre?
Elimex-nél nézz szét,bár az kiesik kissé az adott területtől.
Rémlik egy nagyobb csatlakozó bolt a Visegrádi utcában, de lehet, hogy a Kresz Gézában. Csak annyit tudok, hogy sarokház, és tutira az utca Duna felöli oldalán, annak is az északi felén volt. Talán a Lomexben megmondják, mi lehet ez és pontosan hol...
Sziasztok!
Többször belefutottam már kínai gyártmányú céláramkörökbe és nem tudtam szerezni olyat sosem. Jelen esteben egy CD2025CP típusú ic-re lenne szükségem. Tud valaki segíteni, hogy honnan lehetne beszerezni? Előre is köszönöm! Üdv, Palkó.
Sziasztok!
Előre is bocsánat ha rossz helyen kérdezem Nagyon érdekelnek a régi 8 bites számítógépek. Régen ugye megszokott volt az, hogy "zacskós" számítógépet vásárolt valaki, tehát megkapta a felprogramozott romokat, alapanyagokat, és otthon összeforrasztgatta, bedobozolta, és örült, hogy van egy gépe. Na most, ez nagyon klassz lehet, hogy a polcon ott van egy olyan retró gép amire elmondhatom, hogy én raktam össze. Persze egy ilyen cucc manapság már semmire se jó, de itt nem is ez a lényeg. A nagy kérdésem tehát: nem-e tud valaki olyan helyet ahonnan lehet így kitben 8 bites retró gépet rendelni? A neten csak a brielcomputers -t találtam, de jobban örülnék valami megbízhatóbb forrásnak. Nyilvánvalóan nem az eredeti csomagokra gondolok, tehát bőven jó valami utángyártott replika dolog is, egyszerűen csak a fíling miatt. Van valakinek tapasztalata ilyesmiben? Miért nem szedem össze én az alapanyagokat? Sajnos sokkal profibb cuccok kellenének (eprom égető stb), mint amikkel rendelkezem, illetve hát jóval magasabb szintű elektronikai tudás mint a forrasztáshoz Szóval ne kövezzetek meg a kérdésemért
Köszi, szétnézek. Jó áraik vannak, és nem gagyit forgalmaznak, ahogy látom.
Sziasztok!segitségre lenne szükségem!lenne egy mnc eternal dvd-s autorádiom,a szalagkábel része meghibásodott!hol tudok ilyet venni,javittatni?
sziasztok
SI2301 smd FET-re és CX2809 IC -re lenne szükségem. Hol lehet iezeket a típusokat kapni? Előre is köszi a segítséget. Tivadar
szia
Közben ott találtam SI2301-et is csak ugye 37Ft az alkatrész ,2000Ft meg a postaköltség. Ez így nem nagyon éri meg.
Üdv,
Hol kapható olyan fekete (méhsejtes?)rács, mint amit egyes hangszórók elé szoktak berakni. Nekem sík alakú kellene. PC-ben akarok majd belevágni belőle egy-két helyre?
Az! "SI2301DS MOSFET Field Effect Transistor SOT-23" Mi a gond?
Az igen de a másik amit keresek az CX2809 az is 3 lábú.
http://keyep.com/electronic/201306/24/33941.html#.VMFj0yy8psY
Sziasztok!
Én egy weboldalt keresnék ahol egy magánember árul rengetegféle elektronikai alkatrészeket. Kb az összes létező értékű ellenállás, ezek SMD változata teljes több 1000db-os tekercsben, léptetőmotorok, kondik tonna szám, fém gépépítő profilok és sínek, tápegységek(talán még reflow kemence is volt neki eladó) egyszóval minden egy kissé fapados szürke hátterű weboldalon. Sajnos akár hogy keresem nem találom, hátha valaki ráismerne a leírásból. Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2015
Ha ez az (lehet, már nem emlékszem) akkor elég rendesen megfogyatkozott a készlete. Nekem 1206-os ellenállásokra lett volna szükségem jó áron pár ezer db-ra, de akkor úgy látom marad az Ebay Köszönöm a segítséget!
A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2015
Pár ezer darabnál már a lomex árai is elfogadhatóak.
Esetleg itt vannak mindenféle vegyes cuccok, bár mintha itt is több minden alkatrész lett volna régebben. Vagy a boltok közül a TME-t tudom ajánlani, nagy tételben jelentős kedvezmények vannak.
Sziasztok!
1 db fehér LED meghajtására alkalmas Step-Up DC/DC konverter IC-t keresek. Tápfeszültség minimum 1.8V körüli kellene legyen, hogy 2db ceruza akkumulátorról is tudjon működni. LED árama max. 20mA.
Direktben nem megy a két ceruza akksiról? Ha nem, próba ezt: Joule thief.
A cél az, hogy a tápfeszültség csökkenése esetén is azonos legyen a fényerő, ezért kellene egy áramgenerátoros meghajtó IC.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |