Fórum témák
» Több friss téma |
Egy autós boltban 24V-os helyzetjelző izzó néven.
Az is Tungsram márkaboltnak hirdeti magát. Baross tér 1.
Sziasztok.
Nem tudjátok hogy hol lehet venni nem horror áron távirányítót az orion5.1 szethez?
Sziasztok Budapesten hol tudok tekercseléshez való lakkot venni kis menyiségben?
1 kg alatt nem kapsz. Kunyerálj valami tekercselőtől.
Sziasztok!
Onkyo R-21 rádióerősítőhöz hol érdemes távirányítót keresni?
Hogy hol érdemes nem tudom, de az ebay-en találsz.
Köszi.
Sziasztok!
Tud valaki valamit az RS-Online boltról? Esetleg rendelt már valaki tőlük?
Szia,
Anglia egyik legnagyobb alkatrész disztribútora, én szoktam rendelni tőlük. Szerintem korrekt cég. Konkrétan mire vagy kíváncsi?
Szia,
Köszi a választ! Igazából erre voltam csak kíváncsi, hogy rendelt-e már valaki, szóval akkor megbízhatóak. Ha nem magánszemélyként rendelek, akkor rendesen tudnak adni számlát, mint akármelyik másik hazai bolt? És nem merül fel semmilyen más költség?
Igen, természetesen adnak számlát, magyar nyelven. A megrendelés a magyarországi irodán keresztül történik. Szállítási költség az van, (DHL, TNT) kb. 2000 Ft. Itt: RS szolgáltatások minden információt megtalálsz. Általában utánvéttel működik a vásárlás, de én már fizettem előre utalással is, soha nem volt probléma. Azért az árakat érdemes összevetni a hazai cégekkel, de elég nagy a választék, van amit érdemes tőlük rendelni, pl. amit itthon nem kapsz meg náluk általában megvan. (Nálam a sorrend: Chip..d, Lo..x, RS).
Elég rugalmasak, ha cégesen rendelsz, lehet hogy elküldik a csomagot, és a számlát külön postázzák, 30 nap fizetési határidővel. Ezt még nem sikerült kideríteni hogyan működik, de néhány vásárlás után én már kaptam így is csomagot. A hozzászólás módosítva: Feb 12, 2015
Sziasztok!
Gondolom mindenki ismeri az EKA gyártmányú, ma is sok helyen használt, annak idején nagy számban gyártott 2X20, és 2X40W-os fénycsőarmatúrákat, melyeken plexiből készült burák vannak. Van olyan cég, ahol gyártanak hozzá burát? Végül is lehet szerezni bontottat, de ha lenne új, az lenne az igazi.
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy igazán nagy segítséget. A tegnapi nap folyamán beadta a kulcsot a gépem.(alaplaphiba) Hol lehet olyan alaplapot venni amibe olcsón lehet venni egy régebbi processzort. mi a lap neve? De még támogatja a 4 magos(vagy több) magonként 2000-3000 Mhz tudó processzorokat is? Ha lehet amd érdekelne. Előre is köszönöm a segítséget.
Szia,
Elég esélytelennek tűnik, de ha valaki tudhat róla valamit, akkor az a gyártó: EKA
Szia!
Ameddig nem definiálod, számodra mi az olcsó, addig nehéz választ kapni. Illetve, melyik telelpülésen? Ha AMDben gondolkodsz, akkor meg kell nézni azt aktuális kínálatot. Egy régebbi foglalat az AM3+, később FM1, most FM2, később várható FM3. A legerősebb procit jelenleg az AM3+-ba tudod beletenni. Szerintem a Te választásod egy FM2/FM2+-os alaplapra essen, aránylag olcsó bele procit kapni, de még nagyobb teljesítményűek is elérhetőek belőle. Inetlből talán a 775 ös foglalat a megfelelő, de az már szinte kifutott, nem lesznek bele újabbak, ott több a kiosztás. De még mindig azt mondom, hogy tudni kéne az árketegóriát hozzá. Kapni pedig boltban lehet(akár használtan is). Esetleg ismert aukciós oldalak. Vagy kimész valamelyik ismert használtcikk piacra, és veszel egyet öccázé' és vagy jó vagy nem .
Köszönöm de időközben tárgytalan lett. 1-2 nap és már megkapom az ajánlatot. FM2/FM2+(nem tudom milyen ) es lesz a foglalat ha jól emlékszem és 4 magos(?) Az olcsó proci meg azért kell bele hogy ne egyszerre keljen nagyon sokat kiadni. Ha megvan a gép akkor 2 hónap múlva cserélem a procit. De azért a zöld kéz ment.
Sziasztok!
Az alábbi alkatrészt keresem: Bővebben: Link Ezen az oldalon minimum 5 darabot lehet csak rendelni és elég drága és a szállításért is elkérnek 2000Ft-t... Sajnos a Hestore-ban nem kapható, legalábbis a webáruházukban nem szerepel. Sajnos nem ismerek több elektronikai boltot, tudnátok esetleg olyat, ahol be lehet menni utcáról (mint a hestore-ba), hogy legalább a szállítás díját megspóroljam? Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok""Azt szeretnem kerdezni,hol lehet kapni Bosch WOL1650 tip. Mosogephez vezerlöpanelt?
Sziasztok! Hol kapok illetve hogy keressek olyan műgyantát amivel áramkört önthetek be és bírja a rázkódást?
Sziasztok a képeken látható kis villanymotorból szeretnék vásárolni 6 db-ot hol kapható ilyen?
www.orczy.com Ha itt nem kap akkor nem is lehet hozzá beszerezni érdemes náluk érdeklődni telefonon,személyesen mert nem mindent tesznek fel a weboldalukra de érdemes a weboldatukon is szétnézni ha nincs náluk akkor tudnak rendelni is akár ha gyártják egyáltalán ezt az alkatrészt akkor ők be szerzik! Viszont ha nem tudják akkor nem lehet beszerezni kivéve ha az embernek van valami ismerőse akinek van ha ilyen nincs akkor google távjavítás fórum és ott valamelyik szervizes még eladhat egyet ami elfekvőben van neki ha ez sem jön be akkor nem szerezhető be ez az alkatrész de még meg lehet próbálni az elektrotanyán is ha ott sem sikerül akkor jöhet az új mosógép vásárlás vagy saját vezérlő készítése a géphez!
www.conrad.hu itt árulnak ilyen gyantát! Gondolom a fehér kiöntőmasszára gondol? Az ilyen célokra való!
A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2015
Szia, itt sokféle van, de fogaskerék nemigen lesz rajtuk.
Szia!
Nagyon sokféle kiöntőgyanta létezik. Nem könnyű a választás, ha speciálisak az igények. Én legtöbbet az Araldit D+edzőt használtam, ez általános célokra kis mérethez, vagy viszonylag vékony rétegben probléma nélkül használható. De volt, hogy a kikeményedés során tönkrement egy kisméretű ferrit toroid transzformátor (talán eltörte a ferritet). Az említett kiöntőgyanta, és még másmilyenek Budapesten az A+B Kft.-nél kapható viszonylag kis mennyiségben is. Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |