Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   287 / 441
(#) gkari válasza Peter65 hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

A poliészter használatánál fontos, hogy mennyi az edző, mert az adagolás növelésével gyorsul a reakció, így gyorsabb a reakció hőtermelése is!
(#) kowi válasza Peter65 hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

A cél motorkerékpárra lesz ellen kell állnia víznek hőnek rázkódásnak.
A másik lényeg hogy kis mennyiségbe kellene nem sűrűn csinálok olyan elektronikát amit be kell önteni.
A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2015
(#) Hp41C válasza kowi hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

Kiöntésnél figyelni a következőkre:
- A kiöntő anyag megmarhatja az alkatrész festését, így pl. ellenállások értéke megváltozhat. Egy egész berendezés mérőköreit tette tönkre...
- Kötés közben a gyanta belsejében hő keletkezik, ami meglehetősen lassan jut ki. Így a kiöntött alkatrészek "túlmelegedhetnek". Egy csomó RTC bánta, a nyugalmi áramfelvételük több mA -re növekedett.
(#) 06smici hozzászólása Feb 25, 2015 /

Sziasztok! Nem tudjátok, hogy ChipCad-nél működik sima bolt is, vagy csak webáruházból lehet rendelni tőlük?
Regisztrációnál kér cégadatokat is. Annak hiányában első körben nem szeretnék behazudni semmit oda. Max az egyetemet tudnám beírni.
(#) qvasz2 válasza 06smici hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

Működik, de számlát akar adni, nyugtát nem adnak. Elvileg nagyker és csak viszonteladókat szolgál ki, de én vettem már 1db-ot is tőlük, nem hümmögtek.
(#) 06smici válasza qvasz2 hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

Köszi, az már lényegtelen számomra.

Egyszer rendeltem már én is tőlük talán 5db IC-t. De már nem emlékszem hogy ment, akkor asszem emailben egyeztettem velük.
(#) mex válasza kowi hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

Igaz, hogy ez nem kis mennyiség, de több éven keresztül felhasználható.
Régebben csak ezt használtam motorelektronikák kiöntéséhez. Érdemes a kiöntés után a térhálósodás kezdeti szakaszában nyomásálló tartályban elhelyezni a munkadarabot, majd 2-3 bar nyomás ráadásával a bekeveréskor keletkezett légbuborékokat eliminálni.
Ez egy ilyen célra átalakított kukta.
(#) elektrorudi válasza mex hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

Erről a buboréktalanításról válthatnánk pár szót egy megfelelő topicban. Köszi.
(#) pjg válasza mex hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

Vákummal szokták a levegőt eltávolítani.
(#) mex válasza pjg hozzászólására (») Feb 25, 2015 /

Válasz az off-ban...
(#) aticska hozzászólása Feb 26, 2015 /

Sziasztok!

TFDU6103 kifutó típus. Esetleg tud valaki helyettesítőt? TFDU4xxx nem jó.
Köszönöm.
(#) 06smici hozzászólása Feb 26, 2015 /

Sziasztok.
MTP-K4 RFID olvasó IC-t lehet még valahol kapni? Annak idején ChipCadtől vettem, de már nem forgalmazzák. Kb az összes hazai nagyobb forgalmazónál (TME,HEstore,Farnel,Lomex) néztem már de sehol semmi.
Válaszokat előre is köszönöm
(#) orcika70 válasza aticska hozzászólására (») Feb 26, 2015 /

RS-nél kapható.
(#) aticska válasza orcika70 hozzászólására (») Feb 26, 2015 /

Tudom, hogy még kapható
De kifutó típus, nem gyártják tovább. Későbbiekben mi lesz helyette?
(#) antikzsolt hozzászólása Feb 26, 2015 /

Sziasztok.

Szeretnél a lámpák elé műanyagot tenni ami segít a fényt egyenletesé tenni. Led lámpa elé akarom. Hogyan és hol keressem. Előre is köszönöm.
(#) SzervízMacska válasza antikzsolt hozzászólására (») Feb 26, 2015 /

Diffúzor?
(#) Csupasz hozzászólása Feb 27, 2015 /

Sziasztok
Tudna valaki segíteni, hogy a képen láthatóhoz hasonló mikrokapcsolót hol tudok venni? Hosszabb szárral kellene, és olyan, ami 100 fokon is dolgozik.
(#) pjg válasza Csupasz hozzászólására (») Feb 27, 2015 /

Hú de régen dolgoztam ilyennel. 100 fok. De mi? Hőmérséklet vagy elfordulás?
(#) Csupasz válasza pjg hozzászólására (») Feb 27, 2015 /

Hőmérséklet.Valamikor a Konakta gyártott ilyeneket, de az már nincs.

Ennél hosszabb szárra nem emlékszem. Ha kellett megfúrtuk két helyen 3-as fúróval és 3-as réz csőszegeccsel szegecseltünk rá hosszabbítót. Nem igazán vált be, mert a hosszú szár már saját súlyától hajlott illetve kapcsolt a mikrokapcsoló. Olyan hosszabbítás kell aminek van saját forgáspontja.
(#) pjg válasza pjg hozzászólására (») Feb 27, 2015 /

Meg kell nézzem, talán van még otthon. Nem emlékszem, hogy hőre keményedő, vagy lágyuló anyagból van e. Logikusan keményedő.

Pontosan ez az én gondom is.
Látezik hosszabb szárral az OMRON-nak, de csak egy helyen találtam, és már ott sincs.

Nem az anyagával van baj, hanem azzal, hogy kilágyul az érintkező, és bizonytalanul kapcsol.
Akkor pedig minimum 200.000Ft a kár. 6 db kellene belőle.
(#) Csupasz válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 27, 2015 /

Kb.150mm. Köszi!

Ha nincs olyan hosszú, akkor horgászboltban kell venni üvegbot spiccet. Azt ráhúzni, ráragasztani.

Az nem jó, mert utána még irányba kell tudnom hajlítani.
(#) enree hozzászólása Márc 2, 2015 /

Sziasztok!
Esetleg tud valaki olyan helyet Veres-Fót-Dunakeszi-Budapest útvonal környékén, ahol tudok vásárolni 30mm átmérőjű, húzott sima acél anyagot, méretre vágva? Ahol idáig próbáltam, ott 6métert akartak rámsózni... :/
Nekem a Mór utcai Metalloglobusz ugrott be, de szerintem ott csak színesfém van...
Előre is köszönöm a tippeket.
(#) ronin75 válasza enree hozzászólására (») Márc 2, 2015 / 1

Újpesti vasútállomástól nem messze, a megszűnt piac mellett van egy vastelep. Elég normálisak, lehet, hogy ott találsz. Pázmány Péter utca.
(#) enree válasza ronin75 hozzászólására (») Márc 2, 2015 /

Nagyon Köszönöm!
(#) rockersrac válasza enree hozzászólására (») Márc 4, 2015 /

Bp Szabolcs Utca: Bronzker lesz a te üzleted szerintem. Ugyanis ott súlyra megy az árazás. Pl ha azt mondod hogy egy 5x5cm rézlemez kell, levágják, és lemérik súlyra. Olcsók, normálisak, és jól dolgoznak.
Következő: »»   287 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem