Fórum témák
» Több friss téma |
A poliészter használatánál fontos, hogy mennyi az edző, mert az adagolás növelésével gyorsul a reakció, így gyorsabb a reakció hőtermelése is!
A cél motorkerékpárra lesz ellen kell állnia víznek hőnek rázkódásnak.
A másik lényeg hogy kis mennyiségbe kellene nem sűrűn csinálok olyan elektronikát amit be kell önteni. A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2015
Kiöntésnél figyelni a következőkre:
- A kiöntő anyag megmarhatja az alkatrész festését, így pl. ellenállások értéke megváltozhat. Egy egész berendezés mérőköreit tette tönkre... - Kötés közben a gyanta belsejében hő keletkezik, ami meglehetősen lassan jut ki. Így a kiöntött alkatrészek "túlmelegedhetnek". Egy csomó RTC bánta, a nyugalmi áramfelvételük több mA -re növekedett.
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy ChipCad-nél működik sima bolt is, vagy csak webáruházból lehet rendelni tőlük?
Regisztrációnál kér cégadatokat is. Annak hiányában első körben nem szeretnék behazudni semmit oda. Max az egyetemet tudnám beírni.
Működik, de számlát akar adni, nyugtát nem adnak. Elvileg nagyker és csak viszonteladókat szolgál ki, de én vettem már 1db-ot is tőlük, nem hümmögtek.
A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2015
Köszi, az már lényegtelen számomra.
Egyszer rendeltem már én is tőlük talán 5db IC-t. De már nem emlékszem hogy ment, akkor asszem emailben egyeztettem velük. A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2015
Igaz, hogy ez nem kis mennyiség, de több éven keresztül felhasználható.
Régebben csak ezt használtam motorelektronikák kiöntéséhez. Érdemes a kiöntés után a térhálósodás kezdeti szakaszában nyomásálló tartályban elhelyezni a munkadarabot, majd 2-3 bar nyomás ráadásával a bekeveréskor keletkezett légbuborékokat eliminálni. Ez egy ilyen célra átalakított kukta. A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2015
Erről a buboréktalanításról válthatnánk pár szót egy megfelelő topicban. Köszi.
Válasz az off-ban...
A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2015
Sziasztok.
MTP-K4 RFID olvasó IC-t lehet még valahol kapni? Annak idején ChipCadtől vettem, de már nem forgalmazzák. Kb az összes hazai nagyobb forgalmazónál (TME,HEstore,Farnel,Lomex) néztem már de sehol semmi. Válaszokat előre is köszönöm
Tudom, hogy még kapható
De kifutó típus, nem gyártják tovább. Későbbiekben mi lesz helyette?
Sziasztok.
Szeretnél a lámpák elé műanyagot tenni ami segít a fényt egyenletesé tenni. Led lámpa elé akarom. Hogyan és hol keressem. Előre is köszönöm.
Diffúzor?
Sziasztok
Tudna valaki segíteni, hogy a képen láthatóhoz hasonló mikrokapcsolót hol tudok venni? Hosszabb szárral kellene, és olyan, ami 100 fokon is dolgozik.
Hú de régen dolgoztam ilyennel. 100 fok. De mi? Hőmérséklet vagy elfordulás?
Hőmérséklet.Valamikor a Konakta gyártott ilyeneket, de az már nincs.
Ennél hosszabb szárra nem emlékszem. Ha kellett megfúrtuk két helyen 3-as fúróval és 3-as réz csőszegeccsel szegecseltünk rá hosszabbítót. Nem igazán vált be, mert a hosszú szár már saját súlyától hajlott illetve kapcsolt a mikrokapcsoló. Olyan hosszabbítás kell aminek van saját forgáspontja.
Meg kell nézzem, talán van még otthon. Nem emlékszem, hogy hőre keményedő, vagy lágyuló anyagból van e. Logikusan keményedő.
Pontosan ez az én gondom is.
Látezik hosszabb szárral az OMRON-nak, de csak egy helyen találtam, és már ott sincs.
Nem az anyagával van baj, hanem azzal, hogy kilágyul az érintkező, és bizonytalanul kapcsol.
Akkor pedig minimum 200.000Ft a kár. 6 db kellene belőle.
Ha nincs olyan hosszú, akkor horgászboltban kell venni üvegbot spiccet. Azt ráhúzni, ráragasztani.
Az nem jó, mert utána még irányba kell tudnom hajlítani.
Sziasztok!
Esetleg tud valaki olyan helyet Veres-Fót-Dunakeszi-Budapest útvonal környékén, ahol tudok vásárolni 30mm átmérőjű, húzott sima acél anyagot, méretre vágva? Ahol idáig próbáltam, ott 6métert akartak rámsózni... :/ Nekem a Mór utcai Metalloglobusz ugrott be, de szerintem ott csak színesfém van... Előre is köszönöm a tippeket.
Újpesti vasútállomástól nem messze, a megszűnt piac mellett van egy vastelep. Elég normálisak, lehet, hogy ott találsz. Pázmány Péter utca.
Bp Szabolcs Utca: Bronzker lesz a te üzleted szerintem. Ugyanis ott súlyra megy az árazás. Pl ha azt mondod hogy egy 5x5cm rézlemez kell, levágják, és lemérik súlyra. Olcsók, normálisak, és jól dolgoznak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |