Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   289 / 441
(#) Remci hozzászólása Márc 19, 2015 /

Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki hogy hol lehet Nyák-ba forrasztható E14-es izzó foglalatot venni?
(#) rockersrac hozzászólása Márc 20, 2015 /

Sziasztok! Hol lehet kapni olyan műszerzsinórt, ami alkalmas ic lábak mérésére? Úgy értem, hogy van hozzá egy kis műanyag levehető kupak, amit ha ráteszek, akkor a mérőcsúcsot majdnem teljesen elfedi, és kiáll két kis műanyag fül, ami pont két ic láb közé fér be. Remélem érthetően fogalmaztam!
(#) ATOMIC hozzászólása Márc 20, 2015 /

Sziasztok! Tudtok olyan boltot Nyíregyháza környékén ahol lehet kapni TDA 7294-es végfok ic-t?
(#) Ge Lee válasza ATOMIC hozzászólására (») Márc 20, 2015 /

Nekem van belőle felesleg, el tudom küldeni postán vagy futárral. Ha érdekel keress meg privátban.
(#) Skiman hozzászólása Márc 20, 2015 /

Tudom, hogy nem fordulatszám szabályzós a problémám, de itt már egyszer segítettetek megoldani egy gondomat.
Annyiban azért kapcsolódik, hogy egy motor szabályzásában játszik a kérdéses alkatrész. Nem vagyok szakmabeli, nem értek ilyesmihez! Csak egy buta végfelhasználó vagyok.

Röviden leírom a folyamatot, amiben jelentős, meghatározó szerepe van ennek a relének. Ez egy szitanyomó karusszel szakaszos forgatására szolgáló cucc.
- lábpedál megnyomásával impulzust küldök
- ennek hatására a kérdéses relé behúz és úgy is marad
- ugyanebben a pillanatban a forgató motor működésbe lép
- a karusszel karján levő végállás kapcsoló egy adott helyen szakítja az áramkört
- relé old
- motor leáll

Nos ez a relé ma munka közben megadta magát, súlyos idegi károsodást okozva nekem ezzel . Ezt a márkát, típust itthon nem forgalmazzák már (vagy én nem találtam). ZAMEL PEM-01 névre hallgat a nyomorult. Csatolok egy képet is, ez remélem sokat segít a hozzáértőknek!

Na végre a kérdés! Milyen típussal helyettesíthető? Hol kapható mondjuk holnap, március 21-én szombaton?

zamel.jpg

(#) Ricsi89 válasza Skiman hozzászólására (») Márc 20, 2015 /

Sima sínre szerelhető relé. Csak azt kell tudni mekkora feszültségű a behúzótekercse. Villanyszerelő boltban kapható. Beviszed ezt és adnak ennek megfelelőt.
(#) ronin75 válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 20, 2015 /

Ha nem tudod, hogy melyik boltra gondoltam, akkor mihez képes van a harmadáron?
(#) nedudgi válasza ronin75 hozzászólására (») Márc 20, 2015 /

Azért tippelni csak szabad? C betűvel nincs nagy választék.
(#) pjg válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 20, 2015 /

S melyik az? Conrad?
(#) enree hozzászólása Márc 21, 2015 /

Sziasztok!

Veres, Fót, Gödöllő, Dunakeszi környékén tud valaki olyan öreg szakit, aki rendelkezik marógéppel és; Nem atom részeg állandóan, Felveszi a telefont, Tud rajzot olvasni, És nem kér irreális árat 5-10perces munkáért?
Idáig csak ilyeneket találtam...

Előre is köszönöm.
(#) cupika97 hozzászólása Márc 22, 2015 /

Sziasztok. Mi az angol megnevezése ennek a csavarnak, és anyának? Pc alaplapoknál is használják.

IMAG0960.jpg

(#) TheShaft válasza cupika97 hozzászólására (») Márc 22, 2015 /

spacer
standoff
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2015
(#) Csupasz válasza holex hozzászólására (») Márc 23, 2015 /

Ilyet nem, de mit kell neki tudni?
(#) karrr hozzászólása Márc 24, 2015 /

Sziasztok.
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol tudnék hozzájutni 12v 4a diódához? Markológéphez kellene.
A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2015
(#) qvasz2 válasza karrr hozzászólására (») Márc 24, 2015 /

A P600 az 6A / 50V -ot tud, és bárhol kapható.
(#) nedudgi válasza karrr hozzászólására (») Márc 24, 2015 /

Elektronikai alkatrészbolt, internetes áruház. Túl sok van, hogy felsoroljuk. Az a baj, hogy nem tudjuk, melyik megyében szeretnéd megejteni az ügyletet.
(#) karrr hozzászólása Márc 24, 2015 /

Kösz a gyors válaszokat. Vas vagy győr moson lenne jó. 12 voltos kell (ennyit engedhet át.. Pontosan nem tudom mi a szerepe, de mióta tönkrement nincs töltés a gépen. Gyárit, ha megrendelem (a dióda 5cm vezetékkel, dugaljjal) 15000ft. Akkor inkább már forrasztgatnék egy kicsit. Már ugye ha kapok ilyet.
(#) qvasz2 válasza karrr hozzászólására (») Márc 24, 2015 /

Generátorba kell? Mert az baromira nem 4A-es, ráadásul speciális préselhető tokozású.
(#) karrr válasza qvasz2 hozzászólására (») Márc 24, 2015 /

Nem generátorba, az elé van bekötve, nem a gerjesztő, nem is a töltő, hanem a harmadik szálba, ez megy az indítókulcstól, bent van a műszerfalban. 2 nap alatt találtam meg. Tuti hogy ez a rossz, mert egy másik gépből atdugtam és jó lett.
(#) karrr válasza qvasz2 hozzászólására (») Márc 24, 2015 /

Egy elektroműszerész kolléga mondta, hogy ő ilyenre szokta cserélni.
(#) nedudgi válasza karrr hozzászólására (») Márc 24, 2015 /

A google keresőbe írd be azt, hogy elektronikai alkatrészbolt, és a leginkább preferált város nevét.
Ez túl kommersz alkatrész ahhoz, hogy ne kismillió találatot kapjál. Szinte bárhol kapható ilyesmi.
(#) pisti89 hozzászólása Márc 24, 2015 /

Sziasztok

Textil üveg csövet keresek
Ilyet
Tudja valaki Budapesten hol lehet ilyet kapni, vagy ebay-on milyen néven keressem?

Köszönöm
(#) mex válasza pisti89 hozzászólására (») Márc 24, 2015 /

(#) pisti89 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 25, 2015 /

Igen.
Nem tudod véletlen az angol nevét?
(#) pisti89 válasza pisti89 hozzászólására (») Márc 25, 2015 /

Köszönöm, tehát villamossági boltban kapható, ez már kiindulásnak elég.
(#) mex válasza pisti89 hozzászólására (») Márc 25, 2015 /

Üvegvarnisch cső.
(#) pisti89 válasza mex hozzászólására (») Márc 25, 2015 /

Köszönöm, esetleg az angol nevét nem tudod véletlenül?
(#) eyess válasza pisti89 hozzászólására (») Márc 25, 2015 / 1

Talán , így keresd Heat-resistant sleeving.

Bővebben: Link

Gondolom ilyesmi kell vagy nem ?
(#) pisti89 válasza eyess hozzászólására (») Márc 25, 2015 /

Ez az, köszönöm
Következő: »»   289 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem