Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki hogy hol lehet Nyák-ba forrasztható E14-es izzó foglalatot venni?
Sziasztok! Hol lehet kapni olyan műszerzsinórt, ami alkalmas ic lábak mérésére? Úgy értem, hogy van hozzá egy kis műanyag levehető kupak, amit ha ráteszek, akkor a mérőcsúcsot majdnem teljesen elfedi, és kiáll két kis műanyag fül, ami pont két ic láb közé fér be. Remélem érthetően fogalmaztam!
Sziasztok! Tudtok olyan boltot Nyíregyháza környékén ahol lehet kapni TDA 7294-es végfok ic-t?
Nekem van belőle felesleg, el tudom küldeni postán vagy futárral. Ha érdekel keress meg privátban.
Tudom, hogy nem fordulatszám szabályzós a problémám, de itt már egyszer segítettetek megoldani egy gondomat.
Annyiban azért kapcsolódik, hogy egy motor szabályzásában játszik a kérdéses alkatrész. Nem vagyok szakmabeli, nem értek ilyesmihez! Csak egy buta végfelhasználó vagyok. Röviden leírom a folyamatot, amiben jelentős, meghatározó szerepe van ennek a relének. Ez egy szitanyomó karusszel szakaszos forgatására szolgáló cucc. - lábpedál megnyomásával impulzust küldök - ennek hatására a kérdéses relé behúz és úgy is marad - ugyanebben a pillanatban a forgató motor működésbe lép - a karusszel karján levő végállás kapcsoló egy adott helyen szakítja az áramkört - relé old - motor leáll Nos ez a relé ma munka közben megadta magát, súlyos idegi károsodást okozva nekem ezzel . Ezt a márkát, típust itthon nem forgalmazzák már (vagy én nem találtam). ZAMEL PEM-01 névre hallgat a nyomorult. Csatolok egy képet is, ez remélem sokat segít a hozzáértőknek! Na végre a kérdés! Milyen típussal helyettesíthető? Hol kapható mondjuk holnap, március 21-én szombaton?
Sima sínre szerelhető relé. Csak azt kell tudni mekkora feszültségű a behúzótekercse. Villanyszerelő boltban kapható. Beviszed ezt és adnak ennek megfelelőt.
Ha nem tudod, hogy melyik boltra gondoltam, akkor mihez képes van a harmadáron?
Azért tippelni csak szabad? C betűvel nincs nagy választék.
Sziasztok!
Veres, Fót, Gödöllő, Dunakeszi környékén tud valaki olyan öreg szakit, aki rendelkezik marógéppel és; Nem atom részeg állandóan, Felveszi a telefont, Tud rajzot olvasni, És nem kér irreális árat 5-10perces munkáért? Idáig csak ilyeneket találtam... Előre is köszönöm.
Sziasztok. Mi az angol megnevezése ennek a csavarnak, és anyának? Pc alaplapoknál is használják.
spacer
standoff A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2015
Sziasztok.
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol tudnék hozzájutni 12v 4a diódához? Markológéphez kellene. A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2015
A P600 az 6A / 50V -ot tud, és bárhol kapható.
Elektronikai alkatrészbolt, internetes áruház. Túl sok van, hogy felsoroljuk. Az a baj, hogy nem tudjuk, melyik megyében szeretnéd megejteni az ügyletet.
Kösz a gyors válaszokat. Vas vagy győr moson lenne jó. 12 voltos kell (ennyit engedhet át.. Pontosan nem tudom mi a szerepe, de mióta tönkrement nincs töltés a gépen. Gyárit, ha megrendelem (a dióda 5cm vezetékkel, dugaljjal) 15000ft. Akkor inkább már forrasztgatnék egy kicsit. Már ugye ha kapok ilyet.
Generátorba kell? Mert az baromira nem 4A-es, ráadásul speciális préselhető tokozású.
Nem generátorba, az elé van bekötve, nem a gerjesztő, nem is a töltő, hanem a harmadik szálba, ez megy az indítókulcstól, bent van a műszerfalban. 2 nap alatt találtam meg. Tuti hogy ez a rossz, mert egy másik gépből atdugtam és jó lett.
Egy elektroműszerész kolléga mondta, hogy ő ilyenre szokta cserélni.
A google keresőbe írd be azt, hogy elektronikai alkatrészbolt, és a leginkább preferált város nevét.
Ez túl kommersz alkatrész ahhoz, hogy ne kismillió találatot kapjál. Szinte bárhol kapható ilyesmi.
Sziasztok
Textil üveg csövet keresek Ilyet Tudja valaki Budapesten hol lehet ilyet kapni, vagy ebay-on milyen néven keressem? Köszönöm
Igen.
Nem tudod véletlen az angol nevét?
Köszönöm, tehát villamossági boltban kapható, ez már kiindulásnak elég.
Köszönöm, esetleg az angol nevét nem tudod véletlenül?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |