Fórum témák
» Több friss téma |
Amilyen kapcsolokat viszont én raktam be képpel. ( péntek este 20:00) azok jobban illenek a breadboardba, mint az IC-k vagy potik, te mégis teljesen feleslegesen kommentáltad, és csináltad itt a jelenetet, és még te jössz itt segitö embereket kioktatni.
( lásd tbaráth kolléga irását is).
Mielőtt páros lábbal beleszállsz valakibe nem ártana belekukkantani a profiljába amennyiben nem ismerős számodra a neve. Elképzelhető, hogy még neked is leesne az alapján, hogy esetleg egy nálad sokkal tapasztaltabb ember vette a fáradságot a válaszadásra, segítő szándékkal.
Sziasztok!
Kocsiba használt bt audio modult szeretnék használni. S itt jönne a kérdés hogy létezik galvanikusan levalasztot valamilyen dc-dc konverter ami 12V-ról 5V-ot állít elő? Segítséget, válaszokat előre is köszönöm.
Jóval több is, mint gondolod. Pl. TEL 5-1211, TEL 8-2411WI, TEN 3-1211, TEN 3-2411WIN stb. Ezek csak a Traco Power gyártmányúak.
szerk.: Link lemaradt: Bővebben: Link. A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2022
Ha nem vetted volna észre,én csak a te hozzászólásodra reagáltam és nem a többiekére ezért megkérlek,hogy ne befolyásold ellenem a többi hozzászólót.A válaszom semmivel nem volt sértőbb stílusú mint a te hozzászólásod.A többieknek pedig megköszöntem a segítségét már a te kommented előtt.Elhiszem,hogy nagy szakember vagy de ez nem jogosít fel ilyen stílusban kioktatni valakit.
Köszönöm, ez legalább annyiban segít, hogy már tudom mit keressek, az oldal alapján az IC típusa LN2516, nem lesz egyszerű beszerezni, de egy próbát megér.
Régebbi, főképpen olcsóbb kisgépeken gyakori volt, hogy a szénkefetartóhoz menő vezeték bronz spirálból készült gyűrűben végződött és az adta át az áramot. Biztos rosszul fogalmazom meg a kereső kifejezést, de nem találok ilyent sehol. Tanulóként tekertem néhányat, de ott volt hozzávaló bronzhuzal.
Szomorú, hogy ilyen megbízhatatlan megoldást még ma is használnak. Kikeményedett a bronz és törik.
Sziasztok! Ledes falióra,órát,dátumot,hőmérsékletet mutat.Most annyiban más a helyzet,hogy némelyik karakter nem megy,illetve értelmezhetetlen a kijelzése. Szétszedve egy TG4905 a meghajtója. Átforrasztottam,nem javult.Hol tudnék beszerezni ilyen ic-t? Alin nem találtam,ebay sem segített.Valami taobao oldalon találtam,de a posta horror áron lenne. Ki is dobhatnám,de sajnálnám...
Szerencsére volt annyi hely a kefetartó mellett, hogy a ráforrasztott vezetéket be tudtam húzni. Megoldva.
Vas huzalból készült, szinterelt, egymás tetejére rakható, egyik oldalán kifelé ferde, rácsos kosarat, amibe a százforintos boltban a vackokat teszik ki (meg otthon a kamrába a zöldséget, stb.), hogy hívják hivatalosan és hol árulják?
A "fém kosár" keresésre van leginkább találat a neten, de az bicikli kormányra akasztható...
Ilyesmikre gondoltam, köszönöm.
Sziasztok!
LB 1405 keresek. Nem tudja valaki hol lehet kapni vagy mivel lehetne helyettesíteni? Vagy elfekvőbe valakinél a fiókba? Rádiónak a térerő mérőjébe kellene.
Sziasztok!
Három alkatrész magyar, lehetőleg pesti beszerzési forrását keresem. 104-PR hőkapcsoló HR-AMR-K relé GSK 805 csatlakozó Ha helyettesítőt tudnátok mondani, az is segítene.
Sziasztok!
Sajnos elfüstölt egy A1SHB kódjelű MOS FEt-em egy bluetooth-os hangszóróban és nem nagyon tudom hol kaphatnék ilyent Magyarországon, vagy belátható időn belüli érkezéssel olcsón, külföldről. Annak is örülnék, ha esetleg valmit tudnátok javasolni helyette, ami a paraméterek alapján bírná a kapcsolást. Csatoltam az adatlapját! Köszi a segítésget előre is. Edmond
Előtte megnézted azt a hangszórót, hogy épen maradt-e a többi alkatrész? Előbb győződj meg arról, hogy nem-e hibás cucchoz akartad volna rendelni az alkatrészt.
Szia Zosmbor!
Köszönöm a hozzászólást. A hangszóró így is működik, csak néha nem azt csinálja, amit kell... (pl rádió csatorna keresésre átugrik bluetooth vevőre...) Pontosan nem néztem meg, milyen részt érint a hiba, csak úgy hobbi szinten szeretném cserélni, hátha tudok neki adni még néhány évet és nem kell szennyezzem vele a környezetet... A 18650-es aksi is már igen csak elfáradt, lehet, hogy az okozhatta a balesetet.
Úgy néz ki, hogy a probléma kezd megoldódni, de nem egyszerű...
A 104-PR külföldről 9000+szállítás körül lenne, árwillnél van 106-P30, amihez kicsit faragni kell, de legalább van és csak 3000Ft. A HR-AMR-K relé eBay lehetne, de a lomexben találtam helyettesítőt [ 42-17-15 ]. A csatlakozó már keményebb falat, ahogy nézem kb. beszerezhetetlen, valami más fajtát kell majd oda találnom
A legjobb, hogy a csatlakozóról mindössze egy katalógusbeli adat van, hogy 10mm a lábtávolsága: 37. oldal
Esetleg a képen láthatóhoz hasonló 10mm-es lábkiosztású csatival találkozott már valaki itthoni kereskedőnél?
Köszi! Már csak azt kell kiderítenem, hogy ez vajon a képen szereplő változatok közül melyik lehet
Ilyen az én szerencsém... Az összest elvitték, és a soselectronicnál is 0 a raktárkészlet.
Gondolom ezt már láttad, ha csak pár db kell akkor dupla áron:
https://www.nemethelektronika.hu/termekkereso?search=MT213%2010&...lwords
Igen, láttam, csak Pápa nagyon nem itt van... Na meg össze kell szednem egyéb "sallangot", hogy a minimum értékhatárt elérjem. Ez van, köszi.
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2023
Szia!
Konkrétan hány pólusú kell és hány darab ?
Nekem ilyenem van
|
Bejelentkezés
Hirdetés |