Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Leesett a kanál a TV tetejéről... Kb minden új TV-nek íves formájú a teteje. A régi jó kis orion fadobozos tv-kről nincs az a kanál ami leesne.
Engem kifejezetten zavar ez a szemfényvesztés. Régen az ilyeneket eltüzelték. Az az emberek 1%-nak jut csak eszébe hogy azért esik le a kanál arról a sz@rról, mert a hang miatt berezonál a tv, és letornázik a kanál. És "jajj akkor esett le amikor uri beszélni kezdett"... Apám... Denagy ész. Arról azért elfeledkezik hogy mielőtt kinyögne egy mondatot óriási szignálok dübörgős effektek vannak. Hülyére veszik az embereket. A hülyéket még tovább hülyítik.
Ez az egész műsor egy hitelrontás, a téma lejáratása volt.
Ezek a dolgok egyébként léteznek és működnek, csak éppen nem így, ahogy ezek itt parasztvakítottak. A téma komolyságát degradálta le ez a TV műsor, ezért rohadtul haragudtam rá...
Osztom a véleményedet!!!
Én is hiszek valamelyest az ilyen dolgokban, de ebben a cirkuszi mutatványosdiban egyáltalán nem... akkor inkább más címet kellett volna választani. Például: Kerestetik Mo. legjobb illuzionistája... És akkor máris élvezhető a műsor, és még izgalmas is! Neem?
Amikor én ezt elolvastam... De az előzményekkel együtt! Hát majdnem lefordultam a székről! Ahogy elképzeltem a hsz. íróját: egy kigyúrt tóni lehet, dehát különbözőek vagyunk! Léccccííííí né haraguggyatok!
Most aztán rettegjen ám az egész fórum de főleg watt fórumtárs mert irgum burgum lesz...
indavideo.hu honlján (nem reklám ) a keresőbe írjátok be, hogy poén. Ugye nálatok is 404-es hiba?
jah és egy vicc: - mi a különbség a macska és a hadihajó között? - ??? - az egyik törpedoromboló, a másik torpedóromboló
hehe
mekkora LOL és még online a gyerek más .... hogy jön ki a pap a templomból?..................... ........................................./// mintha mise történt volna
Nem értem...
De viktorka tényleg aranyos volt
Ez nem semmi 12-14 kor regisztrált, és ~2 óra múlva már megvolt az első lezárt témája
Az ilyeneket össze kéne gyűjteni, és mondjuk év végén, vagy valamelyik nap kiadni a gyűjteményt Amugy a hozzászólás is aranyos
ez a tupac kb olyan szerencsétlen névválasztás volt mint a puff dady, az utóbbi még megélte a névváltoztatást.
erről eszembe jut egy nyelvtörő, ime: "egy kupac kopasz tupac, meg még egy kupac kopasz tupac, az két kupac kopasz tupac .... ehh ez nem pont így van... na mindegy
A múltkor a műsorban ,( mikor megállította a szívét)rákapcsolták a műszert.Megállította a szívét(állítólag),letépte magáról a tappancsokat,a műszer meg ugyanúgy nyomta tovább a görbét...
Előre programozott volt a műszer.
Mi a különbség a macska és egy teknős között?
?? A cica felpüffed a víz alatt!
"A múltkor a műsorban ,( mikor megállította a szívét)rákapcsolták..."
Hirtelen már azt hittem hogy oszcilloszkópot írsz.
Állítólag mikor az ember tüsszent egyet, egy rövid pillanatra megáll a szíve szóval amit ő ott bemutatott nem nagy újdonság, hisz még én is képes vagyok rá
Ha valaki egy cseppet tisztában van az emberi anatómiával (mondjuk általános iskola 5. osztály szintjén), akkor tudja, hogy a szív izmai percenként mintegy 70 aloaklommal húzódnak össze. A köztes időszakokban a szívizmok nyugalomban vannak, ergo minden ember szíve "megáll" (ha úgy tetszik) perceknént többször is...
Júúúj, de jóóók!!!
Főleg az tetszik, hogy "rácsos linzer" "kislétra" meg "hópehely"
Na ja! Mint a régi rendőrös viccbe, mikor eligazítást tartanak.
Uraim! Az akció 11óra 48perckor indul. akiknek kvarcórájuk van azoknak, pálcika, pálcika, kisszék, hóember.....
Láttátok a Vodafone márkájú telókat?Télleg létezik belőlük 2 széria.
Microsoft "kedvelőinek" kihagyhatatlan.
Bővebben: Link
és itt mi a poén? Én álló képet látok
Hidd el nekem, éjfél körül egy-két doboz sör után már érdekesebb a kép! Jelen pillanatban nekem is sokkal tisztább, bár még így is becsapós. gumicsirke
ez nem vicc, s nem is mókás történet, de azért örülök neki .... LolBővebben: Link
Normálisak vagyunk mi, magyarok?
Történelem " A második világháborúban Magyarország hadat üzent az USA-nak. Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet. (Már akkor sem álltunk a helyzet magaslatán) Ezután a következő beszélgetés zajlott le: USA Külügyminiszter: - Mi az Önök államformája? - Magyar nagykövet: Királyság. - És ki a királyuk? - Nincs királyunk, hanem kormányzónk van. - Ki a kormányzó? - Vitéz Horthy Miklós tengernagy. - És van Önöknek tengerük? - Nincs. - Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük? - Nincs. - Van valamilyen országgal szemben területi követelésük? - Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával... - Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek? - Nem, ők a szövetségeseink... - Mi a legbrutálisabb udvarlás? - Ha egy autós ráhajt a nőre. És végül egy elgondolkodtató képsor...ez |
Bejelentkezés
Hirdetés |