Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az eredeti képen igen, de Zsombor közben megette, nekünk már csak az üres tányér látszik mosogatlanul..
Nem lehet, hogy Zsombit ábrázolja, kiégett állapotba?
Sajnos ez a fórum nem szereti a gif formátumot! Viszont akkor most linkelem az erdeti helyén:
Savanyú a citrom...
Nem volt olló a háztartásban, vagy csak ennyire lusta?
Pont akkor rés kellett az ajtónál, hogy a huzat ne rántsa be, de a macska is ki/beférjen.
Jó hogy mutatod, megyek és kibontom a fogkefémet. Nem fért be a számba.
Sokan tiltakoznak, ha nyelvhelyességi zavarokra hívjuk fel a figyelmüket. Hasonló szóban:
Megy a TV, nem látom, csak hallom a reklámot (régebbi). "...Bismarck, ...Bismarck..." Az öreg porosz generális már rég lejárt lemez. De mit keres a vén kujon a Kéj FC-nél? Legközelebb véletlenül látom is a reklámot: B-smart... a KFC-nél. -Há' mér' nem azt mongya? "A nyukli nikli." Aki ismeri a Nickl-ék hirtelennőtt csetlő-botló kamaszfiát, egyből tudja, kiről van sző. Na de hogy kerül a TV-be? Később kicsit korrigált kiejtéssel: "Enyú klinikel." Legújabbkori förmedvény. -Te vén trotty! '73-ban születtél? Gondolj a temetésedre! Kössél halálbiztosítást! Nem így hangzik, de az értelme....
Ez egy AVON termék: "Enyú klinikel." Bővebben: Link
"Kössél halálbiztosítást!" S Szilágyi (el)adta magát hozzá. Undorító.
Szem környéki ápolásról, egyik kis írásában Karinthy: Ilyen pofont eddig csak egyszer láttam XXl fővárosban a boxbajnokságon.
A tribünön adta egy rendőr egy kalaposnak.
Ez nem Rejtő volt véletlenül?
Lehetséges...50 egynéhány éve olvastam kb. mindkettőtől dolgokat...
A régmúlt emléke az is, ahogy a Holt-Duna partján egy felfordított csónakon ülve ketten, hangosan olvastuk egymásnak: "Uram, a késemért jöttem.... Hol hagyta?...Valami matrózban..."" Szénné röhögtük magunkat.
Az elátkozott partban szerepel. Így jellemzi egy rovott múltú világbajnok azt a pofont, amit Csülök Mazzeától kapott.
Úgyám:
Idézet: „Általános tetszést váltott ki a produkció, a sárga embert többen megtapsolták, és egy rovott múltú világbajnok, aki a negyedik évét szolgálta, szavára állította, hogy ilyen pofont csak a stockholmi olimpián látott, a bajnoki bokszmérkőzés alatt. Egy kalapos kapta a tribünön az ügyeletes rendőrtiszttől.”
Mit találtam:
https://www.youtube.com/watch?v=otjvUz7qKXc Ha valaki nem ismerné Medhi-t, sürgősen iratkozódjon fel!
Az elmúlt 2 évben sokszor szerepelt már nálunk. Régebbi h.sz.-okban megtalálható.
Idézet: „Csinálja meg akinek két anyja van!” Most már tudom, ki fogja megcsinálni. Szegény kikölkök lesznek azok.
Emelni kell a tétet háromra, hátha.
Valószínűleg sok helyen így van némi darabszám eltéréssel, csak nem tudnak egymásról.
Idézet: „Tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos a sebességes választ az automatizálási ellátási láncban; ezért mi felvesszük Önnel a kapcsolatot rövid időben” Tisztára megnyugodtam.
Iszlám országokban élőkről meg már nem is beszélve...
Egyértelműen leírták, hogy egyáltalán nem hasonlít a mormon, vagy mohamedán kapcsolatokra, ott mindig szigorúan csak a férj-feleség között áll fent szorosabb kapcsolat, a feleségek, maximum mint testvérek vannak jelen egymás életében. Az ő kapcsolatukban mindhármukat szoros kapcsolat fűzi egymáshoz, nem két külön párt alkotnak, ahol a férfitag azonos.
Nem láttam, hogy tartozik hozzá további kép és szöveg is, csak az első oldalt néztem. Továbbolvasva már érthetőbb. Egyébként az iszlámokról nem írnak, csak a fundamentalista mormonokról. Mindegy is, nem normális az ilyen "párkapcsolat" szerintem.
Főleg azért, mivel nem duo (pár), hanem trio.
Mégsem éneklik, hogy Da Da Da...
Olyan miért nincs, hogy két férfi egy nő. A teljesítő képességek jobban passzolnának. Egy tüzes nőnél egy férfi holnapután elmenekül.
Ezért is tettem idézőjelek közé a szót.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |