Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   761 / 981
(#) zsoltee0001 hozzászólása Jan 10, 2018 / 1

Ezt a sztorit muszáj elmesélnem, ma történt.

Hétvégén egy kollégám kb 20 éves 5 CD váltós Panasonic minihifijét próbáltam javítani, a motor mechanika mozgató szíja volt elöregedve.
Hogy egyértelműbb legyen a pontos típus azonosítón kívül, elküldtem neki a szíj képét egy mérőszalag mellett lefényképezve (melléklet) mondom intézzed...
Hozza nagy örömmel du. , nézem, hát ez kb 2x akkora.
Mint kiderült kinyomtatta a képét persze nagyítva, a boltba meg ööö hedvig qvasz v.deo az eladóval együtt nem esett le nekik, hogy az 1 centi kb 2 és kép alapján nézték , melyik van a legközelebb.
Kellett egy kis idő amíg magamhoz tértem a röhögéstől
(#) Orbán József hozzászólása Jan 13, 2018 /

Úgy néz ki, eladom a csöves holmijaimat, ha kell, kilós áron.
Aztán a hegyekbe húzódok...
Ami, itt az Alföldön nem is olyan egyszerű...

EU.JPG

(#) Remci válasza Orbán József hozzászólására (») Jan 13, 2018 /

Add nekem a csöves dolgaidat, cserébe keresek neked ( ha hegyet nem is ) egy jó kiállású dombocskát
(#) lelkes amatőr válasza Orbán József hozzászólására (») Jan 13, 2018 /

Idézet:
„Ha egy gyerek elszakadt és belerohant a vákuumba”

Na, itt dobtam egy hátast.
(#) elektroncso válasza Orbán József hozzászólására (») Jan 13, 2018 / 1

Nekem olvasás közben az jutott eszembe, hogy kidobom a mikrónkat mielőtt még lecsuknak.

Amúgy végig is olvastátok? A legalján van a megfejtés...
(#) erbe válasza Orbán József hozzászólására (») Jan 13, 2018 /

Nagyobb baj, hogy hazai jogászaink már alkottak hasonló "szakmai" tartalmú jogszabályokat. EU jogszabálykövetéssel.
...és ez sajnos nem vicc. Aki ezt az áprilisi tréfát alkotta, biztos arról koppintott.
(#) Kari55 hozzászólása Jan 13, 2018 / 1

Én már azt is hallottam, hogy betiltják az un. szélbiztos öngyújtókat, mert kiégetheti vele a szemét a használója!!
A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2018
(#) Orbán József hozzászólása Jan 13, 2018 /

Ennek viszont súlyos igazság magja van!

TILTSÁK BE A DIHIDROGÉN-MONOXIDOT!

A LÁTHATATLAN GYILKOS

A dihidrogén-monoxid színtelen, szagtalan, íztelen, és ezreket pusztít el minden évben! A halált legtöbbször az okozza, hogy a DHMO véletlenül a tüdôbe kerül, de ezzel a dihidrogén-monoxid ártalmai korántsem merültek ki. Abban a testrészben, amelyik hosszan érintkezik a szilárd DHMO-val, súlyos szövetkárosodás jöhet létre. Ha a DHMO az emésztôrendszerbe jut, túlzott izzadás és vizeletkiválasztás következhet be, de felfúvódás, hányinger, hányás is elôfordulhat. A DHMO-dependencia kialakulása után a szer megvonása biztos halált jelent.

A dihidrogén-monoxid

savként is ismert, és a savas esô fô komponense,
hozzájárul az üvegházhatáshoz,
súlyos égést okozhat,
hozzájárul természeti környezetünk eróziójához,
számos fém korrózióját, rozsdásodását sietteti,
hibát okozhat az áramszolgáltatásban, rontja az autók fékhatását,
rákos daganatokban is kimutatható.
A SZENNYEZÉS JÁRVÁNYSZERÛ MÉRETEKET ÖLT!

Amerika szinte minden folyójában, tavában, medencéjében megtalálható ma a dihidrogén-monoxid. De a szennyezés az egész Földre kiterjed, és az antarktiszi jégtakarót is elérte. A DHMO több millió dolláros kárt okozott a Közép-Nyugaton és nemrég Kaliforniában is!

A veszély ellenére a dihidrogén-monoxidot felhasználják

ipari oldószerként és hûtôanyagként,
atomerômûvekben,
poliuretán hab gyártásához,
tûzoltáshoz,
különbözô kegyetlen állatkísérletekben,
a rovarirtók permetezéséhez,
a gyorséttermek egyes készítményeihez és más élelmiszerekhez.
A gyárak a szennyezett DHMO-t a folyókba és a tengerekbe engedik, és semmi sem állíthatja meg ôket, mert az eljárásuk még mindig törvényes. A DHMO óriási hatást fejt ki az élôvilágra. Ezt nem tûrhetjük tovább szó nélkül!

ÁLLJUK ÚTJÁT A BORZALOMNAK!

Az amerikai kormány azért nem tiltja be ennek a káros vegyszernek a termelését, elosztását és felhasználását, mert gazdasági szempontból hasznos a nemzetnek. A haditengerészet és más katonai szervezetek is kísérleteket folytatnak a DHMO-val, és több milliárd dolláros berendezéseket terveznek háborús hasznosítására. Több száz katonai kutatóintézetbe bonyolult, föld alatti hálózaton érkezik tonnaszám a DHMO. Sok intézmény nagy mennyiséget tárol késôbbi felhasználás céljára.

MÉG NEM KÉSÔ!

Cselekedjünk MOST, hogy az újabb szennyezôdést megakadályozzuk! Tudjunk meg többet errôl a veszélyes vegyszerrôl!

A tudatlanság önmagunknak és embertársainknak is árthat!
(#) Hp41C válasza Orbán József hozzászólására (») Jan 13, 2018 /

Kihagytad az alábbiakat:
Függőséget okoz. Aki egyszer rászokott, soha többé nem tud leszokni róla - a kezelések ellenére. Nagy mennyiségben fulladást, kihűlést okoz. Életben tartja az összes az emberre káros baktériumokat, férgeket. A szilárd változata veszélyezteti a közlekedést a csúszástól az elsüllyedésig. Előállítása rendkívül robbanásveszélyes. Még a cunami -hoz is köze van.
(#) proba válasza elektroncso hozzászólására (») Jan 13, 2018 /

Én az összes kerékkel működő dolgot is kidobom, mielőtt kiderül hogy elavult környezetkárosító, és balesetveszélyes. ( Régebbi találmány a csöveknél, nem is értem miért nem figyeltek fel rá még az EU-ban.)
(#) sonajkniz válasza Orbán József hozzászólására (») Jan 13, 2018 / 1

Veszélyes dolog a túltanultság.
Még a végén elolvassa valami törvénycsináló az esszédet, és komolyan veszi.

Vagy csak úgy jársz, mint az egyszeri paraszt a városi taggal, mikor vitatkoznak.

Városi: -Felesleges ezen tovább vitatkozni. Ez egy egyöntetű dolog.
Paraszt: -Jó, jó, akkor nem vitázok. De ne beszéljen nekem ilyen városiúl, hogy "egyöntetű"!
Mondja szépen parasztosan, hogy ön egy tetű!
(#) vajasll válasza zenetom hozzászólására (») Jan 13, 2018 /

Nos, akkor lehet sírni,én meg már nevetek Ha tudnád mennyiért mentek el ...De máskor inkább a szemembe,ne a hátam mögött.
(#) Orbán József válasza sonajkniz hozzászólására (») Jan 14, 2018 /

Mentségemre (sajnálatomra) egyik írás se az én kútfőmből való...Neten találhatóak.
(#) nedudgi válasza Orbán József hozzászólására (») Jan 14, 2018 /

Ebben az a tragikus, hogy igaz lehet.
Inkorrekt volt januárban linkelni, de lehet, hogy csak szerintem - nincs humorérzkem? .
(#) nagym6 válasza Orbán József hozzászólására (») Jan 14, 2018 /

Idézet:
„Ami, itt az Alföldön nem is olyan egyszerű...”
A csövek árából veszel hegyeket.
(#) Orbán József válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 14, 2018 /

Melyik a kései/korai? Az "EU"-sat csak most találtam. Had fusson első olvasás közben másnak is a borsó a hátán...
(#) Orbán József válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 14, 2018 /

Végül is megoldható, hiszen a halom természetes ellenfele a gödör, csinálok hegyet...
(#) sonajkniz hozzászólása Jan 14, 2018 / 1

(#) tothbela válasza sonajkniz hozzászólására (») Jan 14, 2018 / 1

Két bika áll a réten. Egy öreg, meg egy fiatal..........
(#) nedudgi válasza Orbán József hozzászólására (») Jan 14, 2018 /

Mitagadás, eléggé életszerű az EU-s hír.
(#) tothbela válasza Orbán József hozzászólására (») Jan 14, 2018 /

A vákuumtechnikai dolgok azért lettek kitalálva, hogy ellensúlyozzák a sűrített gázpalackok okozta légkör vastagság csökkenést. Gödör+halom=harmónia. Klein Dávidnak sem kellett volna visszafordulnia, ha több elektroncső, CRT, meg izzó lenne használatban. Az LCD, a félvezető, meg a ledek nem javítják a helyzetet. Szigorúan be kellene tiltani a nagynyomású palackok, meg a szénsavas üdítők gyártását.
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2018
(#) Orbán József válasza tothbela hozzászólására (») Jan 14, 2018 /

A természetben már évszázadokkal - sőt - találkozhatott az emberiség a természet kiegyenlítésre való törekvésével.
Aki kicsit rosszul lát, annak javul a tapintó érzéke.
Vagy, aki nem jól hall, annak élesedik a hallása.
Vagy, akinek az egyik lába rövidebb, annak a másik pont annyival hosszabb...
(#) elektroncso hozzászólása Jan 14, 2018 /

Írtam egy hozzászólást a villanyszerelő témába, amiben az osztálytársaméknál szót a helyesírás ellenőrző aláhúzta. Én nem vagyok jó helyesírásból, de azért a Mozilláé sincs a toppon az adott javaslatokat illetően.
(#) erbe válasza elektroncso hozzászólására (») Jan 14, 2018 /

Tegnap írtam hozzászólást, még a "barkács" szót is aláhúzta. Érdekes, most nem. Mostanában egyre gyakrabban kifogásol olyan dolgokat, ami szerintem hibátlan. Az Indexen még durvább, mert azonnal javít is. Pedig ugyanezen a böngészőn írtam.
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2018
(#) nagym6 válasza tothbela hozzászólására (») Jan 14, 2018 /

Jön a tehéncsorda, az egyik menekül...
(#) _barby_ válasza elektroncso hozzászólására (») Jan 14, 2018 / 1

" osztálytársamnál - osztálybelimnél "
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Jan 16, 2018 /

(#) Udvari Zsombor hozzászólása Jan 17, 2018 /

Savanyú a citom... Ahányszor meglátom szabályosan kiégek!
(#) pipi válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jan 17, 2018 /

Hali!
Ezen mit kéne látni, nekem nem tiszta...
(#) zolika60 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jan 17, 2018 /

Sajnos én is csak mákos tésztát látok a gif helyett.
Következő: »»   761 / 981
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem