Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mielőtt valaki gondolata eltévedne , ez boltban fényképezett papírzsebkendő csomagolása .
Az eszmei mondanivaló: A Lovely fantázianevű négyrétegű papírzsebkendő a kandalló begyújtására is alkalmas.
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2018
Hogy az adott terméket használva olyan kellemes és jóleső érzés tölt el, mint amikor hideg téli estéken a meleg szobában párotokkal együtt a kandalló tüze előtt ülve melengetitek a gyapjúzokniba bújtatott lábaitokat. Ez nyilvánvaló, ehhez nem kell marketingesnek lenni.
Sziasztok!
Tudtok ötleteket adni, hogy ezt mégis hol lehet használni?
Hali!
Szerintem a képernyőkimélőben úszkáló halak akváriumának vízcseréjére A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2018
Új fajt találtak a biológusok.
A kerítéslakó zsiráfmacskát.
Az, hogy nem vicces. Minden balhéban benne kell lennünk, bárhol a világon.
Nem zsiráfmacska, csak tér-idő ugrást követett el. Egy kis időre leugrott a térre, a gazdája meg ráordított:
-Hogy a nyakad nyúljon meg!- Természetesen tisztelettudó, szófogadó macska lévén nem mert szembeszállni gazdája akaratával, és időt, teret, energiát nem sajnálva megnyújtotta a nyakát.
Nekem régen még analóg SD felbontású volt. H2O to BNC
Ha szereted a sorozatokat akkor a kinticsap és a tévé közé pont megfelel , nálunk a csapból is a barátok közt és a budapest éjjelnappal folyik ...
Farkaspóz
- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet? - Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a farkaspózt ajánlom. - Farkaspóz? Hát az meg milyen? - Ül a lyuk mellett és vonyít.
Az uj osztályzatok az EU szerint
5 - jeles 4 - jo 3 - alternativan jo 2 - eredeti, fölöttébb igényes 1 - a diákban van minden bizalmunk 0 - a diák remekül fejleszthetö, komoly jövö áll elötte. ( 0-t az kap aki egy betüt sem volt képes a dolgozatba irni).
Ha nem is elsőre, de sikerült dekódolnom a szöveget.
30 év után odáig jutottam hogy " Ez az üzenet a bizonyítéka annak hogy az...
Hát, igen!
Idézet: „Meglehetősen öreg vagyok.” A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2018
A véneknek (Mint én is) megy, mert tanultak oroszul és ismerik a cirill betűket.
Szerintem ez nem a vénségen múlik, sem a cirill betűk ismeretén. Jobb-bal agyféltekén:
No ez tetszett! Simán elolvastam.
Hiszen ha már egyszer elolvastam cirill betűkkel, ez már gyerekjáték.
Ez inkább az "Ez milyen alkatrész" kategória
Tetszik.
Ezzel az erővel lehetne rovásírás is, vagy egyiptomi hieroglifákkal is.
Bővebben: Link
Akinek elég gyűrött az arca, szinte folyékonyan tudja olvasni. Még az sem kell hozzá, hogy anno jó lett volna oroszból.
Nekem az volt a szerencsém, hogy 1.5 -nél már felfelé kerekítenek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |