Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Videó Pályázat 2010 - Lezárult!
A pályaművek megtekinthetők a http://www.hobbielektronika.hu/video/ oldalon!
Eredményhirdetés: Hír - Hobbielektronika.hu
Fel-le ugrál? Akkor váltottsoros problémád lesz.
Próbáld ki, hogy "progressive" és nem "interlaced" a kimenete.
Igen, pont ez a probléma. Köszönöm a segítséget!
Gondjaim a videó feltöltésével. Miután elindítom hibára megy a böngésző. Van más a feltöltésre?
A másik pedig, hogy 15 Mb/s-al és MPEG2 kódolással 1,7 giga lett. Kódoljam át még rosszabb minőségre vagy töltsem fel ezt?
Hibára megy, mert szép nagy piros betűkkel ott van a feltöltésnél, hogy max. 1GB!
Hopsz, tényleg. :hide:
Akkor csinálok belőle kisebb fájlt.
Sajnos 12MB/s-al nem tudom beküldeni, mivel mindenképpen nagyobb lesz a fájl 1 GB-nál, legalábbis a Media Coder azt írja ki. Jó lesz 9MB/s is?
Megfelelő.
Sajnos még mindig gondjaim vannak a feltöltéssel.
Akár hányszor próbálom feltölteni a videót, IO hibával megáll a feltöltés. Próbáltam egy kis méretre konvertált, 250MB-os fájllal is, ugyan ez a helyzet. A jelenlegi fájl mpeg formátumú és 926MB-os.
Hány órás hogy 926 Mb lett belőle?
Nem mozifilm ez!
Egyszerűen próbálom a lehető legjobb minőségben feltenni. A versenykiírásban amúgy is az szerepel, hogy alacsony tömörítési aránnyal kell beadni.
Értem. Szóval akkor ezek szerint még ők is eljátszadoznak vele.
Ma próbáltam egy avi fájlt feltölteni, ugyan ez a helyzet. Mindig más helyen szakítja meg.
FTP hozzáférést küldtem privátban.
Köszönöm, így már sikerült feltölteni. Bocsánat a kellemetlenségért.
Üdv!
Van pár problémám! 1: nagyon lassú a netem (letöltés jó ha 70kb/s, feltöltés 5kb/s). De ezzel egyenlőre nem tudok mit csinálni. 2: bár még sehol se tartok, csináltam egy teszt videót, de a Win Movie Maker az .mpg videót csak hangként hajlandó kezelni! Ezzel mit tudok csinálni? Köszi
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy mivel lehet videót felgyorsítani?
Üdv! Szerezz be valami videó szerkesztő programot.
Azt hiszem ez jó lesz: trakAx ingyenes és elég komoly.
Heló Topi!
Idézet: „A versenyzők feladata, hogy egy rövid kisfilmet készítsenek, melyben egy szabadon választott témájú „műveletet” mutatnak be.” Ennek értelmében ha én pl. a tranzisztor működését magyarázom, szemléltetem az akkor nem lesz jó? Mert az nem egy művelet bemutatása. Mert ezidáig csak az a mondat jutott el a tudatomig, hogy Idézet: . Már nekiálltam a filmet összehozni, de akkor hagyjam? Köszi! „Idén nincs megkötés!”
Bármiről elfogadunk videót, csak elektronikával legyen kapcsolatos.
Mikor lehet megnézni a beérkezett videókat?
Az eredményhirdetéskor.
Sziasztok!
Problémát jelent ha a videóm az előírt húsz percnél egy perc tizenegy másodpercel hosszabb? Nagyon kellett küzdenem hogy beleférjen a mondanivalóm az időkeretbe! Válaszotok előre is köszönöm! Sándor Balázs
Helló.
Szerintem gond. A kiírásban max 20 perc szerepel. Tapasztalatom szerint minden videón, mondanivalón lehet húzni picit. Hiszen hogy mit veszel ki, azt csak te tudod. A néző nem tudja, tehát nem is hiányolja. Persze azért jól meg kell fontolni, nehogy egy kulcs mondat, vagy kép essen ki. Üdv!
Köszi!
Neki is kezdek! Átnézem mit tudnék kivenni belőle!
Úgy tudom, a tavalyi pályázat topikjában is volt ilyen kérdés és az a válasz érkezett rá, hogy max 15 perces (akkor az volt az időkeret) lehet és 1 másodperces túllépés is kizárással jár. Ezek alapján gondolom ebben az évben is max. pont 20 perces lehet.
Sziasztok!
Fel szerettem volna tölteni a videóimat, de a feltöltési sebességem elég alacsony ezért a 961M méretű videómat tizenkét óra alatt sikerült feltöltenem, de az utolsó pillanatban a "HTTP error Üzenetet kaptam". Ezután megpróbáltam még egyszer de "IO Error" hibaüzenetet érkezett (Erről csatolok egy képernyőfotót) ezért nem sikerült feltöltenem a pályamunkámat! Ilyenkor mi a teendő? Előre is köszönöm a segítséget! Sándor Balázs
Üdv!
Akkor mi van, ha én szeptember 15-én éjfél előtt kezdem feltölteni a videot, de ugyanez a probléma jelentkezne, mint az előttem szólónál? Ha minden jól megy, akkor pont időre sikerülne elkészülnünk a videoval . A választ előre is köszönöm. Üdv.: mate_x
Akkor megírod mi a gond, és feltöltöd később.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |