Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Videó Pályázat 2010 - Lezárult!
A pályaművek megtekinthetők a http://www.hobbielektronika.hu/video/ oldalon!
Eredményhirdetés: Hír - Hobbielektronika.hu
Jaj tényleg még egy percet elvennék a drága időből,Nagyából(tudom hogy pontos értéket még nem tudsz mondani)hány videó lessz?
Heló mindenkinek!
Mikortól lehet megnézni a videópályázatra beküldött videókat? üdv.: Peti
Nembaj akkor kivárom és addig itt ülök ezen a szent helyen.Peti előbb én is ezt kérdeztem ott van 5 hsz-el feljebb.
Hello!
Akkor ezek szerint ha nem sikerül ma feltöltenem de a nevezési lapot leadtam akkor egészen Szedráig még feltölthetem a videómat?
Ez így van!
Oka: Sokaknak csak munkahelyen, iskolában, stb. Van lehetősége gyors net elé ülni, így meg kell várni a legalább egy munkanapot, hogy feltöltsék.
Csak annyira örülök neki, hogy nem tudom elhinni.
Ebben az évben nem lesz szükség az SMS jelszóra? Olvastam a Gy.I.K-ben, hogy van ilyen. Ha jól tudom tavaly a nevezési lapok lezárásával állt kapcsolatban, most nem látok ilyet.
Nincs ezévben semmi ilyesmi!
Idézet: „feltölteni már kész nevezési laphoz egészen szerdáig lehet!” Szerdat is bele ertve? Vagy Kedd ejfel? A feltoltes megkezdese szamit vagy a befejezese?
Szerda éjfél. De megvárunk minden feltöltést, ha csak ezen múlik, hogy valaki szerdán 23:59 perckor kezdi el feltölteni.
Mindig a feltöltés megkezdése számít, ezt figyeli csak a rendszer. Mert a befejezése, vagy megszakadt feltöltés miatti újrakezdés az mindig a pályázón kívülálló ok.
Dátumot tudtok mondani hogy mikor lehet megtekinteni a műveket?
Fenebe is, azt hiszem epp lecsusztam - meg egy ora van hatra a renderelesbol...
Megvárjuk... De azt nem garantálom, hogy nem jár érte x pont levonás, mert ez így korrekt azokkal szemben, akik időre leadták.
Volt aki elfelejtette hogy nem hozott létre nevezési lapot, pedig direkt felhívtuk a figyelmet, hogy határidő után csak ahhoz lehet feltölteni az anyagot. Létrehoztuk most mi annak az illetőnek, csak ez meg y pont levonással járt.
Koszonom! Kozben kurblizom a gepet es be is gyorsult (kileptem minden mas alkalmazasbol...)
De sajnos nem ugy sikeredett ahogy szerettem volna, elso video projectnek talan elmegy es majd gyakorlok szorgalmasan
Énekelj neki... Gyorsítani ugyan nem fog, de aki lát legalább jól szórakozik, Te meg nem unatkozol
Jo otlet!
6 perc! Tenyleg begyorsult, pedig nem is enekeltem, lehet mar az otlet is segit neki
Ha minden igaz elindult a feltoltes, akkor meg epp hataridon belul?
Áhh. Szerencsés vagy. Én meg jól elnéztem egy pár dolgot ezért szerintem legkorábban csak holnap estére lesz kész. :S
Addigra meg gondolom már nem tudom feltölteni. :S
Szerdán délelőtt annyi videó volt feltöltés alatt, és annyian kérték, hogy úgy döntöttünk, hogy befogadunk minden pályázatot, de már egyre komolyabb pontlevonásokkal.
(Ezen pontozások, az eredményhirdetéskor nyilvánosak lesznek. Részletesen, minden zsűri tag külön értékelése és a végösszeg)
Hivatalosan 23.55-kor indult el a feltöltés, tehát igen.
Ra se rants, en olyanokat szerencsetlenkedtem, hogy csak na! Nem mukodott rendesen a kepernyo felvetel, aztan video konvertalasi problemaim voltak, nem tudtam a kamerarol beimportalni a felveteleket. Kiderult beszelni sem tudok ertelmesen hihi. Utobbi napokban hajnal 3-ig voltam fent emiatt, es nagyon nem vagyok elegedett a munkammal - a vegerol meg az alafesto zene is lemaradt amit ra szerettem volna tenni. Nem is olyan egyszeru dolog egy ilyen videot megcsinalni
Nálam is voltak és vannak is érdekes dolgok.
Hétfőn majdnem reggel 6 órakor feküdtem le mert nem akart menni az a fránya USB de csak sikerült a végén összehozni... Igaz csak másnap reggel de akkor egy fél óra alatt ugyanis kiderült, hogy jó 3 óra hosszán keresztül rossz fájlt használtam a fordításhoz. :S Azért is feküdtem le mert már szinte gondoltam, hogy csak a fáradtság miatt nem sikerül. Nah de hátha sikerül már végre összehozni teljesen.
Mindenkinek sok-sok szerencsét kívánok, a zsűrinek meg jó munkát!
Mikor lesznek láthatóak a videók?
A zsűrizés lezárultával.
Köszönöm a gyors választ. (ahogy sejtem eltart majd egy darabig...)
Most már meg lehet tudni, hogy összesen hány videó készült, vagy szigorúan titkos 1 hónapra zárolt hadititok?
Haditititok!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |