Fórum témák
» Több friss téma |
Hello.
A kocsimba tönkrement az egyik oldalon a CCLF helyzetjelző lámpám.Az inverter megadta magá.Nem tud valaki egy Kb 1,2 KV-os inverter kapcsolási rajzát.A régi paraméterei:priméren 10.8v-13,2v max 0.85A szekunderen 3W
Szia!
Mi a baj a régivel? Sztem megérné javítani. Kivéve ha a trafó szakadt, vagy zárlatos..
De az újhoz is kellene egy trafó, nem egyszerűbb akkor már ebben kicserélni, ha ez a baja?
De ha jó a trafó, akkor az elektronikát nem nehéz megjavitani. Viszont trafót szerezni bonyolultabb.
Egyszer csak megadta magát.Szétszedni nem lehet mert ki van öntve az egész doboza müanyaggal.Szerintem elektronikailag nem lehet valami bonyolult mert elég kicsi.Csak kéne egy kapcsolási rajz az ujjáépítéshez.Az a bajom még,hogy nem tudni mekkora fesz. jön ki rata.Ugy hallottam kb. 1000-1200V.
Vegyél PC boltban 12V-os CCFL meghajtót! A PC "optikai tuningját" kedvelők előszeretettel használnak ilyen világítást. Igen jó eséllyel az autóhoz is jó lesz.
Köszi.
Megnézem.Nem tudod kb mennyibe kerül?
900Ft, és ha jól tudom kettő kimenete van. Azaz kettő neoncsövet tud meghajtani. Én is árultam ilyet. Viszont vigyázni kell, mert a neoncső és az inverter közötti kábel hosszára nagyon érzékeny. Olyan mintha az lenne a fojtó, vagy valami áramszabályozó ellenállás. Ja, és nincs kiöntve, beázhat!
Az nem gond mad merakom valami szigetelt dobozba.Kösz mindent
Szia
A mügyanta melegitésre (kb 60 fokra) meglágyul és ugy már könyebb leszedni.
Ha be van önte akkor nem szóltam.
Van 2 komponensü szilikonom az majd jól fog szigetelni
|
Bejelentkezés
Hirdetés |