Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » 3D nyomtatás
Sketchupra tippelek, nagyon jók.
Valóban nagyon jók, egyet értek veled. Én Solid-dal tolom. Ha tényleg sketchup lesz, akkor tuti kipróbálom!
![]()
Ha kicsit visszaolvasol, ott a válasz, de - nem titok
![]()
Szia!
Jók lettek. Próbáld meg Keyshot -al renderelni! Szép eredményt kapsz ! ![]()
1000 $-jaim nincsenek render modulra. Marad a PovRay
![]()
25 évvel ezelőtti technika? Komoly?
![]()
A Jurassic park sem most készült. Csak akkoriban költségesebbek voltak ezek a "játékok". Én még emékszem olyan AutoCAD-hez fejlesztett video kártyára is, ami 286-oshoz készült és anno a 90-es évek környékén olyan 1,5 M Ft-ot kóstált. Néha visszasírom a régi technikát, mert őszintébb volt. Amennyit tudott - azt tudta, nem volt OC meg egyéb átverések.
Nagyon jó!
Ezt a programot nem ismertem eddig.
Persze, hogy komoly. Csak ugye az igazán szép az volt ebben, amikor azért rendereltél "gyorsan" nagyon kicsi felbontásban, hogy ellenőrizni tudd, hogy kb. jó lesz-e az eredmény akkor, mikor a géped egy éjszakát átizzadt a szuper kép érdekében. S ez még nem is video készítés volt, csak egy-egy kép. Nem véletlenül lehetett kapni horror áron célhardvert hozzá...
Üdv.
Ki tud segíteni egy 50x30mm-es fogaskerék másolásában? 1db-ról van szó. (nem ingyen természetesen.) Elkopott a fogazat, ez helyett szeretnék egy teljesen újat, de az elkopottról le lehet venni a méretet, személyesen Bp-.en. Köszi. ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2020
Sziastok, Anubis szobor, SUNLU PLA ,fekete, ezüst, arany, nyomtatási idő 13óra 27perc 190/65, 04/02, 40mm/s.
![]()
Elárulod, hogy csináltad? nekem 2 szín fölött már megáll a tudomán
![]() ![]() #define EXTRUDERS 3 #define SINGLENOZZLE #define E0_DRIVER_TYPE A4988 #define E1_DRIVER_TYPE A4988 #define E2_DRIVER_TYPE A4988 #define DISTINCT_E_FACTORS * Default Axis Steps Per Unit (steps/mm) * Override with M92 * X, Y, Z, E0 [, E1[, E2[, E3[, E4[, E5]]]]] */ #define DEFAULT_AXIS_STEPS_PER_UNIT { 80, 80, 1600, 89, 89, 89 } /** * Default Max Feed Rate (mm/s) * Override with M203 * X, Y, Z, E0 [, E1[, E2[, E3[, E4[, E5]]]]] */ #define DEFAULT_MAX_FEEDRATE { 200, 200, 5, 25, 25, 25 } /** * Default Max Acceleration (change/s) change = mm/s * (Maximum start speed for accelerated moves) * Override with M201 * X, Y, Z, E0 [, E1[, E2[, E3[, E4[, E5]]]]] */ #define DEFAULT_MAX_ACCELERATION { 1000, 1000, 500, 5000, 5000, 5000 } Utána kiválasztod pins.h-ba a nyomtató alaplapját és ezt a részt beírod a többi alá (Én nekem a pins_ramps.h-t kellet kiegészítenem 132 sor után ezzel VIGYÁZZ!!! HA NEM RAMPS KOPATIBILIS AZ ALAPLAPOD nem biztos hogy tudod használni ezeket a pineket vagy ha nincs szabad portod nem tudod megolani!! #define E2_STEP_PIN 64 #define E2_DIR_PIN 59 #define E2_ENABLE_PIN 44 #ifndef E2_CS_PIN #define E2_CS_PIN 12 Ha ez megvan fordítás és feltöltés !! Ezekkel ha kész vagy írj és leírom a további lépéseket. A beállított értékek figyelj oda az enyémek nem biztos hogy jók neked is!! A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2020
Helló helló!
![]() Idézet: „#define SINGLENOZZLE” Ezek szerint neked 1 nózid van a három színhez? ![]() ![]() Én thingi-n csak 2 színhez találtam. ![]() Laci
Igen egy fúvoka E3dv6, és három extruder motor.
![]() Rosszul kerestél rá !! Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2020
Van képed a fejről ahol a szálak összefutnak?
Köszöntem szépen!
![]() Igaz már a két extruderes cucimucit kinyomtattam... Nema17-es motorok kellenének még. Igaz van 3db Nema23-am, de nem tudom mennyire tesz jót a cuccosnak ha keverve vannak a motorok?
A vezérlésnek ha bírja mindegy hogy 17 vagy 23-as !
Igen de nem egyszerű kinyomtatni mert támasz nélkül kell és pontosnak kell legyen a nyomtató és még így is fel kell fúrni óvatosan!
A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2020
Ilyenem van 3db.... Elméletileg 2A-es. 4988-al vannak hajtva a motorok, ami asszem pont 2A-t tudnak leadni. Van egy Anycubic Kossel Linear-om is. Valószínűleg az lenne majd tovább "motorozva". Trigorilla board van benne. Az Épített nyomtatóm pedig CNC maró, vagy lézer gravírozó ként fog tovább üzemelni átépítés után.
Vagy... meg marad mind a 2, és külön csinálok marót.... Ez még idő és pénz kérdése ![]() ![]()
Ahogy írtam mindegy mekkora ha 1.8 ez is az is, a nagyobb gond hogy a motor tengelyére kell készítened egy szál továbbító kereket mert a 17-é nem megy rá!
A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2020
Parancsolj. A tetejére állítva kell kinyomtatni , és a menetekre vigyázz!! Ez E3DV6-hoz van!
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2020
Igen azt tudom. Ennek 6mm-es a tengelye, a 17-esnek meg 5mm.
Vagy felfúrod esztergán a 17-hez valót!
Pontosan! Ez lessz a megoldás
![]() Mondjuk eszterga helyett csak egy álványos fúróval tudok szolgálni ![]() Szódával emögy alapon! ![]()
Mégse jó ötlet felfúrni nem bírja a fala túl vékony lenne most néztem!
![]()
Hááát , ha ütni fog az okozhat gondot!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |