Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Üdv!
Játékboltban kapható usb s mikroszkóp. annak kéne utánanézni mennyibe kerül és menyit tud.
Használom egész jól bevált, vettem akkor a hőlég részébe tartalék fűtóbetétet, kopp kopp de még nem kellett. A pákája is kiváló, csak kicsit vékony a drótja, mostanra kezdett kontaktos lenni, és hamis hőmérséklet értékeket ír ki. A pákahegyet nem kell nagyon feszegetni, mert görbül. Amúgy határozottan megérte a pénzét.
Idézet: Hogy utána legyen mit a sörrel megenni. „ha ennyire biztonságos, miért kellett a virsli?”
Na és mennyi ideje használod?
Szia!
Itt is nézz körül, talán még több az információ Egyébként volt szerencsém hasonló eszközhöz. Az csak meleg levegős készülék volt, így a páka részéről nem tudok nyilatkozni. A kezelőszervei, a doboza olyan mintha egy ügyes hobbista készítette volna. (szét nem szedhettem, belül nem tudom milyen ) Ettől függetlenül remekül használható, pláne ennyiért.
Ha minden igaz 2009 decemberétől,de lehet korábban megvolt. Bővebben: Link
Sziasztok!
Ma ismét gyarapodott a műhelyem. Bővebben: Link és Bővebben: Link Ez a program magyon állat. Nem győzöm élvezni ahogyan ismerkedem vele. Voltcraft VC920 és UNI-T 803 multikat kötöttem rá :-8
Üdv.
És ez a szoftver a gönyörűszép grafikon rajzoláson kívül még mire képes? 1000+1 féle képpen dolgozhatod fel az adatokat. Te magad tervezed meg a multimétert. Több multiméter adatait tudod egyszerre, egyidőben a kívánt célnak megfelelően feldolgozni. Szóval segítségével olyam műszert állítasz össze ami éppen kell.
Érdekes ez nekem is ki kell próbálnom csak hozzávaló multit kell még beszereznem, te hol szoktad beszerezni ezeket a finom műszereket?
A Voltcraft-ot a Conrad-nál vettem (mindkettő) a UNI-T műszert pedig az S.O.S nál.
De itt egy lista a támogatott műszerekről. Bővebben: Link A UNI-T nekem asztali multi és halál pontos. A VC-920 kézi multi, de még pontosabb. De a listából válogass neked megfelelő multit. Szerk.: 12e forint volt a program. Egyre jobban tetszik. Ha olyan műszert veszel ami sz.gépre köthető a szoftverét el is dobhatod. 100x 1000x jobb szoftvert állítaszt itt össze. Rakás analizálási lehetőség. Adott célnak testreszabott megjelenítési forma és mentés. Egész este sorolhatnám.
Az 1-es kép neonja kiolvasztja szemedben lévő látósejtek nagy részét, de miután ez megtörténik (kell hozzá pár hét), már biztosan nem lesz zavaró.
De a tréfát félretéve, mindenképpen kéne elé egy takarólap, ami előlről takar, de lefelé kiengedi a fényt. Nem túl sok monitor ez egy hobbi műhelybe? Nálam 0 db van, de ha neked van felesleges, akkor megegyezhetünk (akkor egy gépet is kell hozzá kerítenem).
Csatlakozom.
Minimál megoldásnak akár pár újságlap is megfelel a ládák alá téve és meghajtogatva... Nekem hirtelen sokat romlott a szemem, azóta egyre inkább próbálok figyelni ilyesmikre.
A látszat csal ...Mivel nem nőttem túl magasra szem magasság allatt van és csak akkor kapcsolom be ha szükség van rá..Monitorokat javítom és adom el jelenleg ennyi van...
Tágas, szép műhelyed van. De nem látok ablakot. Én tíz évet húztam le egy sötét egérlyukban. A természetes fény nagyon fontos, ha van, teljesen más az ember hangulata.
Sajnos műhelynek már csak a pince jutott....
Én a garázsban tudtam kialakítani magamnak egy sarkot és sajna itt sincs ablak.
De most jóidő van így sarkig tárva a garázsajtó
Nekem mákom van a ház alatt van a pince...
Van fűttés!!!
Én már voltam ott két éve és kijelentem nem rossz műhely az Hormi, megismered melyiket vettem tőled? Azóta majdnem minden nap használom.
Szia
Köszönöm A baloldalit ha jól emlékszem...
...Hál' Istennek, nem csak én vagyok güzü....
Meguntam, hogy a szobámban van tele az asztal a sok gányával, cselédszobába átköltöztettem a cuccokat. Igen, még marha nagy kupi van, csak az asztal környékével foglalkoztam eddig.
Lesz még kinn egy ősöreg laptop kapcsirajzot nézegetni, és hangkártyás szkópnak.
Szia! Idővel alakul majd.) Én is a szobában kezdtem aztán a konyhaasztal és jött a műhely,most azon filózok,hogy a műhely egy másik helységbe lenne jó mit fel kéne újítani mert egyszerűen kinőttem Na azért még elférek de lehet a satupad az kimegy csinálok egy lakatos műhelyt külön
Az igazi műhely az kinn van a nyaralónál, ez csak a szükség mechanikai, és az elektro. Nagyon nem szándékozom belemászni a témába, főleg hogy szinte csak audioval foglalkozom, bőven elég elsz ez szerintem. Van még egy szekrény rahedli polccal, oda meg majd költöznek a gyűjtögetett hulladékok az ágyneműtartómból.
Nekem is az ágyneműtartó volt a "tárhelyem" 20 éve Most egy kis helység van külön hová beszórom amit nem dobok ki meg összeguberálok
Csináltam pár ládát csavaroknak, és hasonló apróságoknak, a maradék hátlapból pedig egy 4 rekeszes kis szerszámtartót a szekrény egyik polcára.
Van még több is Nagy Weller mániás vagyok ám! Ez kábé a fele a levegős forrasztó cuccomnak, bár ezzel a készlettel már bármit meg tudok valósítani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |