Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Vigyek pF- os kerámia kondikat? Van egy dobozzal, van benne 470µF axiális, 10 kOhm 1/4 Watt
Nyugodtan hozzad el, nincsen olyan ingyen vihetős cucc, aminek ne lenne helye Györökön.
Tettem félre rozsdás szögeket, annak is ott a helye a TV-k mellett.
Hozzál amit akarsz. Nekem az ilyen 9k, 90k, 900k-s ellenállások nincsenek a csomagban.
Akkor sikítok, egy tétel a Pestre hozandókból kimaradt...
Akkor itt megállt a számláló: gafly + Zsuzska Gery78 granpa jani1987 mnyugger mohinger nagy hoho szikorapeter + 2 szs + Zsuzsi (?) ----------------- Összesen: 13(?) A logisztikát tekintve, úgymint ki mit hoz, visz, és kinek: Gafly -> SZS Karácsonyi (régről elfeledett) ajándék. Granpa -> bala7s Tíz CRT TV Granpa -> Gafly Moldova kölcsön könyv vissza. Kilincs rugók. Granpa -> Gery78 Ódenka mestertől ingyen vihetős ajándék a tekercselőgéphez (doboz, rajta Gery78 felirat) Granpa -> Szikorapéter MTD fűnyíró traktor Gery78 -> Gafly Rádió, és hozzá az új akksi (az nincs kifizetve) Vastag kölcsön könyv vissza. Kőzetfúró (négyélű), kölcsön, vissza. Gery78 -> Granpa Szülinapi ajándék (ki van fizetve). Mohinger -> Gafly Fűrészlapok (nincsen kifizetve). Sikítson, akinek bármi hiánya van... PS: Bicskát, villát hozzon aki enni akar, mert különben én adok. Idézet: „mert különben én adok” Ez most fenyegetés? Idézet: „Bicskát, villát hozzon aki enni akar” Jó, viszek (szoktam mindig, mindenhová) Azonban eszembe jutott: eb, ki kanalát meg nem eszi... azér' annyira vashiányos nem vagyok...
Meg nem is te vagy a juhászlegény.
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2024
Birkák között legmenőbb a juh-ász.
Maga a teríték így fog kinézni: - Jobb oldalon Granpa (VIP) étkészlete, nálunk van neki saját, - bal oldalon az összes többieké (economic/standard). És van aki már nagyon várja...
Sajnos az én részemről családi programmal ütközik a dolog (nem így terveztem ) így sajnos le kell hogy mondjam a részvételt.
Szomorú vagyok, mert így már elég sovány a felhozatal...
gafly + Zsuzska Gery78 granpa jani1987 mnyugger mohinger nagy hoho szs + Zsuzsi (?) ----------------- Összesen: 10(?)
Sajnálom mert eltervezett volt de jönnek haza tesómék , az meg kicsit más.
Sors úgy hozta, hogy 20 - 21 két hölgy jön fotózni, emiatt sajnos nem tudok menni, pedig nagyon. készültem
Ha ez így megy tovább nem lesz lófütty sem.
Ők fotóznak téged, vagy te fotózod őket?
Bocs, nem tudtam kihagyni... (Tudom, természetfotózás. Gyönyörűek a madárfotóid, imádom őket. A lányomnak is gyakran mutatom őket, ő is nagy rajongód.)
Nagyon szomorú vagyok:
gafly + Zsuzska Gery78 granpa jani1987 mnyugger mohinger szs + Zsuzsi (?) ----------------- Összesen: 9(?)
Hacsak nem hiúsul meg a tali úgy keresek rögzíthető cséve testet. Valami ilyesmit keresek.
Miért hiúsulna meg? Gafly ott lesz, szerintem.
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2024
Azon gondolkozom, hogyha így haladunk, akkor lehet inkább utalok minden jelentkezőnek egy ezrest, jól elmegy a helyi Tescóba, és küld képet a doboz sörről, és nyárson sült lecsókolbászról.
Ez a túra már be volt írva a naptáramba, csak a lapozásba nem jutottam odáig. Tegnap felhívott az egyik hölgy érdeklődött a madarak felől és akkor szembesültem, hogy a két program fedi egymást.
Nevetni fogsz de vállalok nászéjszakát is. Még nem jött össze, de majd csak egyszer. Örülök, hogy tetszenek a képeim ezért csinálom.
Nahát. Nászéjszakát már én is vállaltam. Nyögöm azóta is.
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2024
Jöjj szerelmes szívemre, szép cicám, de húzd be karmod büszke tűit;
hadd nézzem szemed, melynek parazsán fém és agát elegye izzik.
Ez olyan jól hangzott, hogy kíváncsi voltam rá milyen lehet megzenésítve.
gafly + Zsuzska
Gery78 granpa jani1987 mnyugger mohinger szs + Zsuzsi VIP ----------------- Összesen: 10 Szóljon aki nincsen a listán... Utazásilag szerintem már mindenki tudja hová kell jönni, aki nem, az szóljon és privátban megírom. Autós, gyalogos, vonatos és kerékpáros(négyes?) is várható. A felelősségek leosztása: Logisztika -> Sanyi Rádiótechnika -> Feri Hang és méréstechnika, valamint multimédia -> Tomi Takarmányozás -> Gergő Finanszírozás -> Gábor Kihívások: - Granpa villájának előszedése (~lehetetlen). - Antenna javítás, mindkét hullámsávon. - Hitler mikrofon demonstrációra előkészítése. - Épület karbantartás (csapfelső csere, diórugó, tetőcserép igazítás, etc.). - Granpát megtanítani telefonnal fényképezni.
Jani1987: Ezek alapján A lábam azóta is rottyon van. elbiciklizel/busszal utazol/kihagyod?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |