Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Témaindító: angel83zs, idő: Máj 14, 2006
Témakörök:
A menüben válaszd ki a Blaupunkt 25160-at. Ez oké.
Idézet: [/quote]??? „[quote]tallózd be a lementett tartalmat és kész”
Milyen általam javasolt rendszerrel?? biztos nekem akartad ezt címezni?
A menüben válaszd ki a Blaupunkt 25160-at. Ez oké.
Idézet: „[quote]tallózd be a lementett tartalmat és kész”??? A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2016
Hali!
Idézet: „tallózd be a lementett tartalmat és kész” Egy kis magyarázatot kérhetek.
Üdv! Ki kell olvasni az Eeprom tartalmát egy programozóval és a lementett fájlt kell kiválasztani a programban. Ebből kiírja a kódot. Az eeprom egy 8 lábú smd ic a rádió panelján. Kiforrasztottam, kiolvastam, majd vissza. csatoltam a kapcsolást, amivel kiolvastam. A program a Ponyprog volt.
Sziasztok!
Vettem egy transzmitter, sikerült is beállítanom szól a zene meg minden de használat közben ki-be kapcsol az autónak a központi zárja... Vki tudná hogy mitől lehet ilyen probléma és hogy mit lehet vele kezdeni? Köszönöm előre is a válaszokat!
Nem hinném, hogy köze lenne hozzá közvetlenül.
Hacsak a távirányító frekvenciáját ( lehet valami egyszerűbb változanem találja el valamely harmonikus.A kódolásról meg a véletlenek gondoskodnak.
Jó sok véletlen...nem írta azt, hogy amikor nyomkodja a távirányítót. Ráadásul ritka az IR távirányítós riasztó/kp zár.
Én a rádiós transzmitter kontra rádiós központizár harcra gondoltam.Valószínű elég hitvány rádiós része van, kellően zavaros digitális áramkörökkel.
Teendő: esetleg más frekvenciát választani a transzmitteren, hátha ott béke van.
próbáltam más frekvenciákkal is, de nem javul, olyan 10-20 másodpercenként ki-be kapcsolódik tőle a központi zár. Ha viszont folyamatosan váltok frekvenciát a transzmitteren, szinte 1-2 másodpercenként zárja ki be az ajtókat. :S
Húha az már nem semmi...ha nem ugrókódos a kp zár vezérlő, akkor is van kódolás, hogy ne lehessen akármivel kinyitni. De, hogy egy FM transzmitter (ami nem is abban a sávban dolgozik) ezt tegye...nem semmi. Tartsd titokban a típust, mert az autótolvajok szent gráljára lelhettél rá...
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2016
Sziasztok hogyan tudom megállapitani hogy milyen rendszer van a 2din es autó rádiomon android window Linux. 2 hete vettem eredeti nèvtelen kínai termék. A probléma az hogy bekapcslás után 10 másodperc ès le áll sd kártya frissítés lehetséges de nem tudom milyen operációs rendszert keressek Köszönöm előre is a válaszokat
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy amikor a fejegységről zenét hallgatok USB-ről, akkor a nagyon jó utaknak köszönhetően, vagy ha épp, hogy a pendrivehoz hozzáérek fogja magát az egység és kikapcsol. Minek köszönhető ez a jelenség, vagy mit tudnék vele kezdeni? A fejegység: Pioneer MVH-180UI Karácsonykor vásárolt tehát kb fél éves lesz. Előre is köszönöm a válaszokat.
Ha a pendrive hiba kizárható, vidd vissza, erre találták ki a garanciát. Lehet meg tudnád javítani, de ha később egy általad nem javítható hibája lesz, már szétszedted, tehát a garancia oda.( kivéve ha a pendrive-ot egyszer oldalba vágtad, és ezért lett hibás a csatlakozó.)
A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2016
Az igaz, hogy oldalba lett véletlen vágva egyszer a pendrive miközben benne volt a fejegységben (és az a pendrive tönkre is ment.) Ez a gyári pendrive amit kaptam a rádióhoz, lehet kipróbálom másikkal ha azzal is ezt csinálja küldjem vissza garanciába? Mekkora az esélye, hogy javítják, vagy cserélik?
Ha az aljzat is törött, csak a jó szándékukon múlik.
Sziasztok!
Egy barátom megkeresett azzal a problémával, hogy akkut cseréltek az autójában és azóta nem lehet bekapcsolni az autórádiót, csak az óra jelenik meg a rádión. A rádió típusa egy levehető előlapos (tehát nem kódos) : Blaupunkt san remo cd31. Állítólag közel 1-2 óra telt el amíg nem volt feszültség alatt a rádió. A kérdésem az lenne, hogy lehet illetve érdemes-e javítani. Hol érdemes keresni a hibát a rádióban? Üdv: Attila
Azért mert levehető előlapos én nem vennék rá mérget,hogy nem kódos,a Blaupunkt nagy előszeretettel adott ki olyan rádiókat amik kódosak.
A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2016
Adott egy Audi Symphony II rádió SAFE üzemmódban.
Tudna valaki ajánlani Bp-en hozzáértőt aki életre tudná kelteni? köszönöm
Persze hogy....
Bemész a Porsce Hungáriához, igazolod hogy nem lopott a cucc és pár ezer forintos adminisztrációs költségért lekérik neked a kódot és hitelesítik az új autóhoz. A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2016
Azt hogy nem lopott konkrétan hogyan kell igazolni?Vásároltam valakitől egyébként.
Gondolom az autónak, amiben volt, van tulajdonosa. Ha van tulajdonosa, akkor valami papírt is lehet íratni vele, hogy ő adta el neked... Kb ennyi...
Hali!
Van egy saját tulajdonomba lévő BLAUPUNKT BOLOGNA C52 tip. autórádióm, ami eddig tökéletesen működött, de most még az adótorony tövében sem kíván fogni egy adást sem, Vagyis néha igen, néha nem, de az utóbbi az általános. Antenna csere, stb. már túl vagyok. Vadi újjonan kerűlt hozzám kb. 7 éve, én vettem le mot először a borítólemezt. Várom a segítséget. Köszönöm!
Sziasztok.
Van egy yakumo car entertainer 7 dvds rádiós fejegységem csak a hiányzó táp része nincs meg hozzá, tudna valaki segiteni hogy lenne a helyes bekötése ennek a kütyünek?
sziasztok
Egy LG LAC-2800R típusú autórádióval olyan probléma van hogy nem vesz egyetlen rádió adót sem. Mikor keresést indítok nem talál semmiféle adót,kézi kereséssel sem. Kiszerelve a készüléket , csatlakoztattam rá antennát úgy sem vesz semmi rádióadást csak a sistergés van. Tuner csatlakozópontjait átforrasztottam de semmi változás. Mi lehet a hiba? Előre is köszi a segítséget! Tiva
Sziasztok!
Van egy blaupunkt new orleans 220 rádióm, és olyan problémám van hogy a tuner test részén 45-50mv jön ki, ha a anttena kábel árnyékolását rákötöm csak serceg és patog, nehezen veszi a jelet. kábelek, kötések töbször leelenörizve ott hibát nem találtam. Mi lehet a próbléma? lehet e használni hosszu távon árnyékolás nélkül az antena kábelt? Segitséget előre is köszönöm!
Hellótok!
Lancia Lybra rádiom mindig radio off-ot ir ki .Biztositékoknál megvan mindenhol a 12 volt,d sajnos nem kapcsol be .Mi lehet a hiba?
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, miszerint egy JVC KD-R441 típusú fejegység meghülyült, vagyis rossz útra tévedt. A probléma pontosan az, hogy egy bizonyos hangerőfokozat után a basszus torzít, a fejegység pedig újraindul. Ez a hibajelenség egyik napról a másikra történt, korábban bírta ezt a hangerőt természetesen. Más hangszóróval is ki volt próbálva, ugyanezt produkálja. Az én tippem szerint a végfok IC lehet talán, de nem vagyok benne biztos, nem tudom, hogy hol induljak el a problémakeresésben. Ehhez szeretnék kérni ötleteket, tanácsokat. ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 5, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |