Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Témaindító: angel83zs, idő: Máj 14, 2006
Témakörök:
Én is régóta keresem egy nem azonosított 2 DIN multimédia ilyen csatlakozóinak a kiosztását.
Talán ismerős lehet valakinek.
Mint irtam ez a kicsi pár centis kúlönalló logo piros vezeték az RCA csati mellett..,ennek az esetleges fölhasználhatósági funkciója érdekelt volna..,irtam hogy még sohasem lett bekötve és ennek ellenére tökéletesen múködött eddig minden kamerabeszerelés !!! Mint ez a CAN Decoderes is amihez konkrét segitséget kértem.., Tiszta csak mūszaki érdeklødés volt .., valami funkciókra biztos kitalálták...,gondolom én
Rendszámtabla közepébe integrált, infrás, parkszenzor nélküli tolatóradar volt a szóbanforgó kūtyü.
lg autórádió problémaÜdvözlök mindenkit.Kocsinkban már jó pár éve működött szeretett rádiónk,LG LCS500UR.Majd egyszer csak nem kapcsol be,csak világít az elején a gombsor.Szét szedtem és alaposan át bogarászva azt tapasztaltam hogy a C411 számú 0,047F kondenzátor púpos,oxidált s ki is folyt.Ki is szedtem,mert láthatóan rossz.Mellette másutt hiba nem látszik.Érdemes e ezt ki cseréljem,lehet e ez a hiba?Le töltöttem az áramkör rajzát de én annyira nem tudom értelmezni hogy tudjam,okozhatta e ez a hibajelenséget.Ha lehet,akkor veszek egy ilyet azt mehet bele...
Szerintem 47 vagy 470µF-ost akartál írni...
De akárhány µF-os is, ha púpos, akkor mindenképp cseréld ki -és (nagy valószínűséggel) meg is oldódik. A feszültségtűrése legalább akkora legyen, mint az eredetié. A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2025
Jól írta, az ennyi!: Bővebben: Link Az a 5,5 voltos Standby supercap lehet...
A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2025
Jól írhattam,mert az itt található kapcsolási rajzon ki bogarásztam.
https://elektrotanya.com/lg_lcs500ur_sm.pdf/download.html
![]() A hangsúly nem azon volt, hogy jól írtad-e. Azt csak "off" ban jegyeztem. Ha tönkrement az a kondenzátor, akkor cseréld ki.
A kifolyás nyomait felszámolva, szerintem anélkül el kellene indulnia. Ha mégsem bízol benne, tegyél be egy párezer mikros rendes kondit + 10-100 ohm sorba. Max 10 percig őrzi meg az adókat. Ha azzal jó, vehetsz bele rendeset, ha nem, tovább lehet keresni, extra költség nélkül. ( szerintem csak a memóriához kell...ha anélkül nem indul, egy új nem feltöltöttel sem fog )
Köszönöm,meg próbálom.
A kiforrasztott kondenzátor forrpontjain működés közben kb. 5 voltos feszültségnek kéne lennie...
SUZUKI VITARASziasztok!SUZUKI VITARA autóba szereltem androidos fejegységet a gyári helyére 6 éve. Eddig tökéletesen működött, de a minap indulásnál nem boot-olt be a rendszer. Csak az Android feliratig jut el és nem megy tovább. Próbáltam az előlapon lévő reset gombbal is, de semmi változás. Van esetleg megoldás a javításra? Köszönöm!
Szia!
Nem értek nagyon hozzá. De láttam már olyan fejegységet, amiben volt egy kivehető SD kártya, amin a szoftver fut. Lehet az sérült meg, illetve a szoftver rajta. A hozzászólás módosítva: Hé, 14:11
Nem a "Vitara" a lényeg, hanem hogy mi a fejegység pontos típusa (típusjel+fotó)...gagyi kínai avagy valami komolyabb "autóspecifikus" fajta?
Kimondottan Vitarához készült, illetve Vitarába szerelhető PX5-ös fejegység.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |