Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Egy kicsit szerencsétlen vagyok! Van egy légelszívóm, amiben egy BA5104P típusú ic csücsül! Semmi más gond nincsen vele, minthogy tönrement, és természetesen már nem is kapható! (hqvideo volt az utolsó aki tudot róla, de már nincsen nekik, és nem is tudnak szerezni)! Szeretnék abban segítséget kérni, hogy hátha van valakinél egy elfekvőben ( nagyon jó lenne), vagy esetleg tudjátok, hogy mivel lehetne helyetesíteni! Ja gogle csak japán honlapokat hoz ( csak japán karakterrel) - mellékeltem egyet, ahhol legalább a kapcsolás látszik! segítségetek előrre is köszönöm!
Szia!
De poénosak... Utána néztem a datasheet-en találtam is adatlapot: BA5104P Na mondom a régi videók tele vannak ilyen IC-kkel, hátha lesz közte. Aztán megnéztem az általad adott linket és rájöttem köze nincs hozzá. Hiába a rizsaszeműeknek már megint nem volt fantáziájuk... Ami neked kell az egy távirányító IC. Itt le van írva működése nagy vonalakban, így ha értessz hozzá esetleg valami mikrovezérlőt is belehetne tanítani a feladatra. Bár ez már nagyon házibarkács megoldás. Amúgy biztos, hogy ez az IC rossz? Az infra ledet hajtó tranzisztorok jók? Infra LED? Nézted valami CCD-s eszközzel? Mobil, webkamera stb... Ja és most látom csak, hogy van a vevő részéről is leírás: itten.
bizti hogy bár szét nemszedtem az áramkört, de tápról több mint 1A vesz fel, és enyhén melegszik ( kérsz rántotát?)
Rántottát?
Köszi most nem az ebéden már túl vagyok. Szedd szét, hátha csak valami egyszerű zárlat van benne.
igen kibontottam az áramkörből, és úgyis 0,9 A áramot fel 3 V tápfesz mellett és nagyon melegszik!!
Ez tetszik: a fordítás szerint szexuális beállítottsága is van!
Sebi: Na igen tud mókás dolgokat néha a google fordítója.
ccolos: Ha maga az IC 0,9 Ampert vesz fel az ciki. Esetleg tanítható távirányítóval nem megoldható? |
Bejelentkezés
Hirdetés |