Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Igen a Hoffmann laci barátom volt szives és adott egy jó erős szatyrot a nála fillérekért vásárolt rengeteg alkatrészekhez .
Amit Én nagyon hiányoltam,az a nyákba forrasztható novál foglalat volt. Illetve hülye voltam,hogy E88CC helyett nem vettem meg inkább a 6N1P-t. Így most egyik sincs. De legalább 6N6P már van!
Ha abba a bizonyos cuccba kell a cső akkor maradj az eredeti felállásnál !
Így ne sajnáld hogy a mai börzén nem vettél semmit , majd a legközelebbin és addigra tisztábban átgondoltabban érkezel a börzére , sajnos már a legközelebbi nagy börze jó sokára lesz.
Én is tiszteletemet tettem a börzén, majdnem 2 év után.
Jó volt Imivel, Janival, Matyival, és persze Laci mesterrel összefutni ( akit véletlen kihagytam, elnézést :hide: ). Amit kiraktam ingyen elvihetőként a párkányra, azt boldogan láttam hamar el is kapkodták Ha a közelben laknék, vinnék biztos egy platós IFA-val, van itthon még sok szir-sz*r ami másnak még jó lehetne, de majd a következő börzére jobban felkészülök. Bár meg kell jegyezzem, hogy 2 éve nagyobb volt a kínálat... Müszi
Az idő miatt nem fáj a fejem. Elvégre van két ilyen foglalatom,csak hogy belemerjem-e forrasztani,és kapok-e idővel ugyan olyat?
Idézet: „Bár meg kell jegyezzem, hogy 2 éve nagyobb volt a kínálat...” Ha sűrűn látjuk a gyereket, nemigen tűnik fel, hogy nőtt. Ugyanígy, ha mindig járunk a börzére, nem annyira feltűnő, hogy apad a kínálat. Bár, néha azért feltűnik újabb, és újabb portéka, az árusok nagy része mindig ugyanazt hordja ki már évek óta. Müszi viszont az előbb említett okok miatt kristálytisztán látja a börze változását, neki nem az előző, hanem a 2 éve rendezett börze volt az etalon. Az árak - a legtöbb esetben - viszont szép lassan emelkednek. Örülök djhans, Moszkvai, CIROKL, és Vartina mesterek megjelenésének, a többiek gyakoribb vendégek a börzén, velük többször találkozom.
Kicsit enyhítettem az elvonási tünetemen, Matyi hozta a formáját! Jó volt találkozni a régi ismerősökkel ,de Szamit hiányoltam. Pár apróságot vettem csak úgy mint potigombot, egy pár kondit, két EF86-ot, meg egy kisebb hűtőbordát. Viszont vittem egy ismerőst aki HT-A-t szeretne építeni és sok mindent be tudott szerezni jó áron.
Ha kicsit maradtatok volna,akkor trafót is kaptatok volna! Kint,a technikumon kívül szó szerint egy teherautónyi trafót hoztak,valamint LCD monitorokat,hifi cikkeket,régi csöves cuccaik is voltak nagyon sok. /Kedvem lett volna elkötni a járgányt./
Az már a legelején is ott volt, csak voltak akik nem vették észre. Én már számítottam rájuk, igaz a legutóbbin nem voltak, de a májusban tartott börzén jó kis cuccokat vettem ott, amikből később építkeztem.
Igen, nagyon jó volt a mai börze, jó volt Veletek beszélgetni, jó sokan kint voltunk. Remélem Matyi felteszi ide a csoportképeket (és aki még készített), hogy jól megnézhessük őket. Örülök, hogy Veletek lehettem.
Sikerült a hangváltóba való kondit szereznem, csak azt sajnálom, hogy nem volt több siemens. Majd legközelebb jobban szétnézek.
Valóban így volt, ebből kár lett volna kimaradni.
Én tegnap este 11-kor jöttem haza, most meg már csinálom a határidős előadásomat...A börze után még 2 jóbarátommal találkoztam, éjjel negyed egyig írtam egy levelet, tehát nem jutottam ide a fórumra.
Jó volt a messzieket látni idén utoljára. Annak kifejezetten örülök, hogy Moszkvai elvonási tüneteit sikerült enyhítenem, és Müszit, Cirok Lacit láttuk 2 év után. Zolee1209 meg... Nagyon meglepett.
Lemaradt, hogy sajnálom, hogy nem tudtam mindenkire kellő időt szánni.
Én Imit még régebb óta láttam, hiszen a 2 évvel ezelőtti börzén sem találkoztunk.
Rajam meg már meg sem lepődsz? Én úgy is sokszor szoktam kijárni.
Én börze végén kötöttem egy igen csak jó üzletet, 9 db 6h8c csövet, és kettő darab GU50 csövet vettem a sarkon ,,tanyázó" hölgytől! A 6h8c darabja 100, a gu50 darabja pedig 200 volt! Szerintem megérte...
Szombaton lesz az év utolsó előtti börzéje. Mivel pár hónapja én is Budapesten élek, ezért általában nem a Népligetbe futok be reggel, de útba esik. Valaki lesz a Népliget Pályaudvaron? Ha nem, akkor nem várok ott feleslegesen.
Szerintem eléggé sok ember várható hogy ott lesz, mivel a buszállomás elég forgalmas
Hát igen, elég sok ember lesz a buszállomáson, de ha pénteken délután lenne a börze, akkor még többen lennének... Egyébként én is jövök a börzére, de nem növelem a tömeget a buszpályaudvaron, hanem rögtön a börzére megyek.
"[...]csövet vettem a sarkon ,,tanyázó" hölgytől." Csak csövet? *
* Nem tartozik a fórumra, így törölve !
Természetesen megyek, de nem tudom, hogy meddig maradok. Jövő héten 4 ZH vár rám. Elnézést, hogy ide nem írtam, de elfeledkeztem róla bokros teendőim miatt. Meg FB-n csináltam neki eseményt, így látom is ki jön, ** Persze máskor ide is írok, mert van, aki nincs fent FB-n.
Ha minden igaz, BULL1988-cal együtt megyünk a 33-Dombóvári út-103-Gyáli út útvonalon.
Jó volt veletek újból találkozni, megjelent pár régi és rég látott ismerős arc is. Megint úgy raktak ki minket, igaz-e rockersrac? A jövő évi első börze több, mint egy hónap múlva lesz: január 14-én. Nosztalgia börze 2 hétre rá lesz: 28-án. Minden börzézőnek, börze topic lakónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok! Idei utolsó aktivitásom volt a jelenlegi.
Szevasztok! Na jól eldumáltuk az időt, de jó volt egy kicsit jobban megismerni egymást. Kellemes Karácsonyt, Boldog Új Évet mindenkinek. Januárban újra Börze!
Minden jót:Kálmán
Boldog Új évet minden Börzésnek! Halihó topiklakók! Idei első börzénk január 14-én, szombaton lesz. Jelentkezőket várok a szokott csatornákon: itt is és egyéb ismert magán csatornákon is!
Sziasztok.
Reggel mikor szokott kezdődni a börze? Köszi, gábor
Fél nyolc tájban már buli van
|
Bejelentkezés
Hirdetés |