Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Én biztosan megyek. Vizsgaidőszak kipipálva. Már csak egy 4-esből 5-ösre javító van hátra...
Sziasztok, aki jön a börzére ,nem lenneILYEN lábkiosztású 6-10A-es két áramkörös reléje eladó? A fesz nem érdekes, csak hogy két áramkörös legyen, nagyáramú és ilyen lábkiosztású legyen. Bontott is tökéletes. Vagy esetleg másféle is érdekelne, de elsősorban ilyen.
Szia Doncso, úgy néz ki emberedre akadtál.
Nekem van schrack seconet márkában, alacsony profilú, védőgázos, védőkamrás, soha be nem épített. Milyen kell DC24V vagy AC24V? Szerk: Mennyi kell?
Ment PÜ. Köszönöm.
Bocsánat urak, hogy ide írok megint, de ha valakinek lenne két darab felesleges bontott MJE340-es tranyója, és elhozná a börzére, adnék érte nagyon jó minőségű REMIX becsatolló kondikat.
Befejeztem
Mivel máshol nem érlek el: A sorvégtranyó és a hibrid modul megvan!
Köszönöm szépen. Két tranyót meg elfelejtettem, én lüke.
Sajnos már bezárt. Reméljük, Börzén lesz, ami Neked kell!
Üdv! Lenne egy kérésem lehet furán hangzik, lehet nem, végül is tippként kaptam. Szükségem lenne varázsszemre főleg EM80-ra. Ha lát valaki jó állapotút börzén és nem túl drága megvenné nekem és elpostázná? Természetesen az árát kifizetem, vagy ha ez nem megy megelégszem azzal is ha valaki ad egy tippet hogy hol lesz börze Szolnokon és Miskolcon fordulok meg rendszeresen.
Szívesen, válaszoltam,... kétszer is.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban hogy ma szombaton milyen piacok vannak pesten ahol azért 1-2óra körül is lehet vásárolni, és vannak elektronikai limlomok bőségesen? Köszi!
Gyorsan sietsz még oda érsz Gyáli út 22 .
Délig 13 -ig lesznek ott.
Hali!
Az apróhirdetéseknél Jandark hirdet mindenféle varázsszemet ha jól láttam, EM80-at is. Börzére végre nekem is sikerült kijutnom, hát meggyőzött, hogy menni kell még EM80-at nem láttam (nem is kerestem), cserébe EM4 és hasonszőrű barátaiból volt rendesen.
Köszi, nem mentem oda mégse, amúgy a puskásba volt börze?
Szerencsés volt a mai nap. Tudtam venni AC107 germánium tranyót. Aki hallott már a Hendrix által használt torzítóról, tudja miért örülök... Rokkerek figyelem!
Hát te fiú, mondottam vala, ha keresel valamit, kérdezz meg, van pár Ge tranyóm.
Üdv! Kösz a tippet majd szétnézek. Jólenne egyszer börzére kijutni az a baj hogy gondolom töbségben pesten van, annyit tudok hogy ugye barátnőm Sajókeresztúri és a testvére mintha már ment volna Miskolcra börzére majd megkérdezem őt is hogy mikor szokott lenni ha szokott mert ott lehet igazán jó cuccokat beszerezni Üdv!
Üdvözletem mindenkinek!
Keresem azt a 9-es körzetbeli amatőrtársat, aki ezelőtt pár évvel (talán még most is) gyártott kisméretű, klímások által használt lánghegesztő-keményforrasztó készüléket. Ezelőtt tizenX éve a debreceni börzén vett egy ilyen készüléket az egyik barátom. (HG0KJ) Most sajnos a halála után én ezt megörököltem. Ezzel a készülékkel kapcsolatban lenne kérdésem az illetőhöz. Jelenleg nincs rádióm, de ha valaki tudja, kiről lehet szó, adjátok át neki, hogy keresem. HG0KW Fontos lenne!!!!
Szevasztok!
Valaki legyen szíves linkelje be az idei börze naptárat, nem találtam sehogy. :lama:
Ha Google-ba beírod, hogy "Puskás börze 2012", akkor ezt adja ki.Tessék!
Kálmán, a nyitó hozzászólásban ott a link (llaci56)!
Bevallom én mindent írtam minden hová, de ez nem jutott eszembe. Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ. A fél börze-topicot visszanéztem. :lama:
Én most nem tudok menni. Majd legközelebb.
Na én meg valószínűleg megyek a változatosság kedvéért.
Valakinek valami extra igénye? |
Bejelentkezés
Hirdetés |