Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Valakinek van régi(leginkább az Ipari szakkönyvtár kiadásában készültek érdekelnek, de más hasonló színvonalú könyv is érdekel) elektronikával foglalkozó könyve? Elektronikai technikusnak tanulunk párommal, és a régi könyvekben sokkal jobban meg van fogalmazva minden, mint a mai kiadásokban. (Remélem nem minősül hirdetésnek, és maradhat)
Én két könyvcímmel tudok segíteni, próbáld meg őket beszerezni (pl. én antikváriumokban szokom a szakkönyveket venni).
1. Herpy Miklós-Analóg integrált áramkörök - Jó könyv, mint a címe mutassa analóg IC-ket tárgyal részletesen, főleg műveleti erősítőket, belső kapcsolásukat stb. 2. S. Tóth Ferenc-Rádió és televízió műszaki alapismeretek kézikönyve - Hatalmas mű, majd 850 oldal, részletes, kitér mindenre. A televíziós része elavult, de a legnagyobb része ma is aktuális (lévén az elektronika alapjai nem változnak). Persze azóta sokat fejlődött a félvezetőipar.
"Puskás" börze Február 24. szombat + nosztalgia Budapest, Gyáli 22. (bejárat a Zombori utcából)
A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2018
Erre most úgy néz ki hogy hosszú idő után ki tudok látogatni.
Sziasztok! Nem ismeri valaki esetleg azt az eladót, aki a börzén a lépcsővel szembeni teremben szokott árulni? Ledes refiket, kézi ledes lámpákat, autós cuccokat stb árulnak. Vettem tőle egy pendriveot, ami sajnos csak csomagolásilag kingston, valójában csak valami hamisítvány! Usb 2 csatolófelület(nyoma nincs a 3.0 usb-nek rajta) plusz a fém csatlakozófelületről hiányzik a lézeres gravírozás, és a gép is csak usb eszközként mutatja, nem Kingston Datatravelernek! Szeretném mihamarabb a pénzem visszakérni tőle, ugyanis nem mondta hogy ez nem eredeti kingston pendrive...
![]() ![]()
Minden börzén ott van családostól, tehát:
Következő börzére ismét elmész és jól orrbavered ![]() Vagy loholhatsz Szlovákiáig, ha nem győzöd kivárni a következő börzét ![]() Márkás terméket inkább Médiamarkt-ban vegyél, ott számla ellenében reklamálhatsz... Mondanám, hogy én még amit nála vásároltam, azzal nem volt gondom: Értsd ár/érték arány ![]() Kollégám hozott Kínából ajándékba Rolex órát. Édességboltban vette, nem tudta otthagyni annyiért ![]()
Márkás cuccot lehet inkább Norbiéktól(Itmedia) veszek. Náluk nem kamu az árult cucc.
![]() ![]()
Ne mérgelődj, árt a teljesítőképességnek, aztán ketten mérgelődtök.
![]() ![]()
Gondolom az, hogy esetleg olcsóbb volt, mint egy eredeti Kingston, fel se tűnt.
![]() A másik, általad említett "bolt"-tól vettem vagy ötféle teljesítmény ledet. Egyik sem tudja azt, amit teljesítményként megadnak rájuk. Semmi más, mint egy kinai továbbértékesítő, kamu cuccokal. Az általuk kiadott számla meg egy vicc.
Nem tudom, jársz-e a börzére, de ott lehet eredetit (jót) venni olcsóbban. Persze lehet árában is.
Járok. De az összes ilyen hely tudjuk miről szól. Számla, garancia, miegymás. Nincs is ezzel gond, nem a helynek szól a dolog, hanem "a nem eredetit adtak, vissza a pénzemet" dolognak.
A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2018
Hát igen. Én is gondolkoztam rajta, de egyedül a fenének sincs kedve elmenni...
Voltam Lőrinciben, jó buli volt! Olyan, mint a Puskás, csak nincs ájer.
Átjött a kérdés lényege
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2018
Lesz!
Másik fórumról loptam az infót! "BURABU 2018. június 08-09. A találkozó nem az eddigi csepeli helyszínen lesz, hanem Kőbányán. Cím: Bp. X. ker. Bánya u. 32. A terület egy használaton kívüli iskola. Asztal, pad kölcsönzésére nincs lehetőség. A részletekről folyamatos tájékoztatás a http://www.radiovilag.hu/burabu honlapon található."
Főleg szombat; a látogatóknak, börzézőknek.
![]()
Mi az az ideális korai időpont amikor már / még érdemes kimenni vevőként? A Nyugati pályaudvartól van bevált, és gyors útvonalatok?
![]()
Hát nem akarlak elkeseríteni, de nagy fogásra már nem kell számítani. Egyébként már 7-től érdemes kinn lenni. HA van valami jóság, az hamar elkel. 1-es villamossal el lehet menni a Népliget megálló utáni első megállóig és onnan begyalogolni. Jobbat nem nagyon tudok. Esetleg a 3-as metró és az ecseri útnjál átszállsz a 181-es vagy valami hasonló buszra. Az éppen a suli mellett tesz le )Merényi Gyula kórház megálló)
Sosem értettem mire jó ez a korai kezdés. Gondolom haza kell érni ebédre
![]()
M3-mas metró (vagyis a pótlója) népligetig, onnan vagy séta vagy 1 megálló az 1 es vilivel buda felé.
Ha azt nézed szempontként, hogy:
- Árulsz, akkor helyet kell találni és kipakolni, - Ha vásárolni akarsz, akkor elfogy. Mindkettőre igaz, hogy utána még heti bevásárlást megcsinálni, ebédet megfőzni, stb... Aki meg lusta/nem tud angolul, az dögöljön meg ![]() Van aki négykor kel, hogy felérjen és délig marad. Előttük meg tiszteletem ![]()
Dél felől ugyancsak a 1-es villamos javallott.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |