Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Legjobb tudomásom szerint meg lesz tartva, és viszonylag sokan megyünk az ismerettségi körből. Védettségi az kell, a kapunál ténylegesen ellenőrzik is. Maszkot is kell viselni. Csak a nagykapu van nyitva, ott van az ellenőrzés is. Mások is mennek csövekért.
Ezesetben szombaton korán kelek Köszönöm az infót!
Ha megírod, milyen csöveket szeretnél, esetleg célzottan lehetne bepakolni. Vagy tőlem vinni, bár én nem leszek ott, de Zuglóból (jelentős rabattal), ha még ma megírod.
A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2021
Voltunk kint a börzén, ellenőrzés egyáltalán nem volt.
Részvétel is alig... Két szolgálati macska cuki, az angóra félvér különösen nagyon, és barátságos is. Akkor nem voltál, mert tőlünk kérdezték, hogy mi jöttünk-e csövekért amit granpa berendelt.
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok, mert már kb. 6 éve nem voltam a Puskás börzén: A meghirdetett február 12-i börze meg lesz tartva? Régebben volt kint egy hölgy, aki főleg új elkókat és TDA7297-es végfok KIT-eket árult, mostanában is kijár még és árul kondikat?
Szubjektiv tapasztalatom szerint a havi rendszeresség bevett gyakolattá vállt, tehát az első kérdésre szerintem igen a válasz. A második az jó kérdés, az eladók száma jelentősen csökkent, és az elhozott cuccok mennyisége is. Arra nem emlékszem már, hogy legutóbb ő volt-e?
Szombaton ki várható hogy jön Börzére? Immáron maszk és diszkriminációs kártya mentesen lehet látogatni a rendezvényt.
Én tervezem.
Én terveztem, de nem tudok elmenni.
Esetleg tudja valaki, hogy BURABU-t terveznek idén tartani? Még nincs róla publikus információ.
Én Június 25..26-ról hallottam.
De nem én szervezem.
Én is!
Köszönöm, pont a születésnapomra küldted...
Valahogy nem vettem észre, pedig nem is ittam
FIGYELEM VÁLTOZÁS!
Csorvási rádióamatőr találkozó. A mostoha időjárás miatt, a szokott helyen a művelődési házban tartjuk a találkozót. Mindenkit szeretettel várunk. 2022.03.20. Csorvás Petőfi utca 12. Érdeklődni: Szente Károly /HG8JG/ +36 20 3271nyolcas56 telefonon. Tervezek menni, s vinni sok alkatrészt, bot10 árbócot, huzal antennát...
Ez most a jelenlegi megszokott átlagnál jobb börze volt.
Az eladók szerint; ilyen gyenge még nem volt. Nem beszéltam minddel, de szerintem is.
Holnap Debrecenben lesz egy kis találkozó, vasárnap pedig Csorváson.
Csorvásra jönnek páran a déli szomszédos országokból is. Fedett helyen lesz, büfével, WC-vel, kultúrált környezetben.
Sziasztok, Vác-Bp. Nyugati útvonal környékéről megy valaki a csorvási találkozóra és elvinne-visszahozna?
Természetesen beszállok az üzemanyagköltségbe.
Köszönöm, de néhány órája elígérkeztem máshova, már nem reméltem, hogy el tudok menni.
Milyen volt a csorvási rádióamatőr találkozó, börze?
Képek készültek?
Szia Tamás
Vittem neked csemegét is oda Képeket a cimborám csinált, én családostól voltam, s így nem volt egyszerű http://hg7wbr.hu Gyula
Szia!
Voltam, Gyuszival találkoztunk, beszélgettünk, üzleteltünk is egy kicsit. Szép számmal voltak eladók és vevők is. Sajnos keszeg01 kolléga nem tudott jönni, de több ismerőssel is találkoztam.
Sziasztok,
mindkettőtöknek (ha4023, mohinger) köszönöm a képeket és az infót. Gyula, sajnos nem láttam, hogy mit vittél, de látatlanban is köszönöm. Sok érdekes cuccod van Lőrincire tervezek menni, ott találkozhatunk. Tipródtam egy darabig, hogy menjek-e, nem akartam senkire ráerőltetni magam, tömegközlekedés esélytelen. Elég későn írtam ide, szombat este már nem reméltem, hogy valaki visszaír, így a börze helyett más lett leszervezve, amit már nem akartam lemondni. Még egyszer köszönöm oreg123-nak a felajánlását, sajnos már későn jött, remélem Ő elment és jól érezte magát a jó társaságban. Üdv.: Tamás
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az árusoknak mennyibe kerül a helypénz a Puskás börzén, és a nosztalgia és a normál börzén is ugyanannyiba kerül? |
Bejelentkezés
Hirdetés |