Fórum témák
» Több friss téma |
Jónapot mindenkinek!
Vettem a LOMEX-ben egy Displaytech 64128GFCBW-3 as kijelzőt, de nemakar működni...én a bekötésre gyanakszom, ugyanis én 3,3V-al szeretném hajtani de mivel ennek 9V kell használni kell a feszültség sokszorozót.Beis kötöttem a 8db kondit így elvileg 8X-os feszültségsokszorozás van.Egyrészről ha rámérek semmi változás nincsen(a vdd-n ugyanúgy 3,3V van, de a vout-on csak 2,3...)és igazából nemtudom hogy egyáltalán kellene-e látnom akármit is? Aki esetleg dolgozott már ilyen kijelzővel az megoszthatná velem a "tudást". Előreis köszönöm:Katona Ábel u.i.:elnézést kérek ha valami nagyon alapvető dolgot szúrok el
Máris javítanom kell...vagyis pontosítanom és javítanom.Összesen 9db kondi van, ebből öt van a V0-V4 en a másik négy pedig a C1-C3 és egy van a VOUT és VDD között!
Szia!
Először talán egy adatlapot csatolhatnál! Azonkívül történik majd valamire fejlesztés? Ha kell próbaprogi, AVR-re tudok adni... A feszültségsokszorozót egyen-, vagy váltófeszről járatod? Ami nekem van 128x64-es grafikus kijelzőm, az 5V-ról megy és nem kell neki semmilyen más feszültség.
íme az adatlap:
Bővebben: Link
Szia a driver ic atatlja pedig itt található. Én microchip-re fejlesztek egy pic24f16ka102-ra párhuzamos adatátvitellel. én 3,6V os egyenfeszültségről járatom. Az avr-es próbaprogit csatolhatnád...hátha valami fontosat megtudok belőle
![]()
Szia!
Nekem nem displaytech-es, hanem POWERTIP PG-12864A típusú kijelzőm van. Ha lesz rá időm, majd felteszem a progit, jelenleg bug-os is egy picit, illetve a kommentek hiányoznak nagyrészt...
az igazság az hogy nekem főleg ezzel a feszültségkonvertőáló szerkezettel van gondom...de azért megköszönném a példaprogit!
Sziasztok!
Nemrég vettem egy boltban Displaytech 64128Q típusú kijelzőt. (kék háttér-fehér pixel) Ez a kijelző csak nálam ilyen gagyi vagy másnál is??? A gondom az hogy tökéletesen nem lehet beállítani a kontrasztot. Mikor jónak tünik, akkor egyes pixelek halvány lillán látszódnak. Nem vészes, de lehet látni közelről nézve, engem meg zavar. 2db ilyenem is van, mindkettő ezt csinálja. Azonban ezek mellett van RAYSTAR RG12864-es LCD-m is (hálistennek!), szintén kék-fehérbe. Az meg tökéletes, győnyőrűen beállítható! Áramkör, szoftver ugyanaz! Itt az a kérdés hogy kifogtam 2db ilyet vagy másnál is előfordult ilyen? A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |