Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Magyarul ez nincs. Angolul le lehet tolteni a "Free" valtozatot ingyen a CadSoft oldalrol. Ugyanott alkatresz lib-ek, es egyeb dolgok szinten letolthetok.
Furcsán fogalmazol, nem jöttem rá, hogy leírást keresel, programot, vagy olyan programot ami leírás, hogy ez mennyire fáj ? Eléggé
![]()
A programot kerestem amúgy mi az az EAGLE LICENS VAGY A freemium
![]() ![]() Idézet: „és mit nyomjak ez elégé kinai nekem” Az a szomorú, hogy a magyar is elég kínai neked. Szörnyű, hogy csak találgatni lehet, mit is szeretnél?!
Már megvan csak ez is angol volt valamit elnyomtam telepítés közben
Eagle van ingyenes. max 8x10cm és 2 rétegig. A freemium (farnell/element14) az méretben korlátlan, de időkorlátos, é vannak a teljes verziók, amiknél határ a csillagos ég. Hobbi szintre, otthonra az ingyenes is elég.
Van magyar leírás és talán magyarított eagle is, de jobban jársz, ha angol verziót használsz. 3d amit én használok a povray, ingyenes. Ehhez van egy script, amiz eagle-ben futatva pov ájlt kapsz a nyák adataiból. Ezt kell futtatni a povray-ben. Vannak hozzá alkatrész könyvtárak, mármint hogy egy alkatrész hog nézzen ki 3dben, de te is csinálhatsz. Ha használni akarod, akkor az eagle-powray jó páros. Ha szakdogát akarsz csinálni, akkor viszont ne a leadás előtt egy hónappal kezdd. Úgy nem fog menni.
Sziasztok!
Valaki tudna egy linket küldeni ahonnan le tudom tölteni az Eagle 4.11-et Nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy adott két kapcsolási rajz és ezeket szeretném összeilleszteni egy rajzá. Van erre lehetőség, vagy az egyik rajzot kell tovább építgetnem? Segítségeteket előre is köszönöm!
Minek Neked az ilyen ösrégi verzió, mikor bármelyik újjal is megnyitható egy régebbi?
Egyébként pár régi verzió itt van, de a 4.11 nincs közte: ftp://ftp.cadsoft.de/eagle/program/
-Megnyitod az egyik schematic-ot
-kijelölöd az egészet másolásra -Bezárod a schematic-ot (NEM a PROGRAMOT, hanem a schematic-ban file -> close -megnyitod a másik rajzot -összezsugorítod, hogy legyen szabad helyed -a szabad helyre leteszed a másik razból felkapott blokkot, mert az még mindig ott van a másolási pufferben. Ütköző számozás nem lesz, erről az eagle gondoskodik.
Kedves UbiLinux!
Köszönöm szépen a segítséget! Természetesen én ott hibáztam, hogy bezártam a programot. Leírásod alapján tökéletesen működik! ![]()
Hello
Nekem teljesen megfelel nincs vele semmi bajom ,már egy éve ezzel a verzióval tervezem a nyákokat...
Nem sok különbség van az eagle régebbi és újabb verziói közt viszont van egy ami fontos ! a régebbi verzió nem nyit meg egy újabb által készített tervet ! Ha meg akarsz néha nézni mások által készített tervet is akkor jobb ha újabb verziót telepítesz .
Idézet: „Nem sok különbség van az eagle régebbi és újabb verziói közt ....” Ezt nem is mondanám. A "doc" mappában található egy "UPDATE_en.txt" nevű fájl, amely az egyes verziók közötti különbségeket, újdonságokat írja le. Érdemes beleolvasni. A 4.0-tól az 5.11-ig minden verzió fejlődése nyomonkövethető. A "nem sok különbség" leírása egyszerű szövegformátumban "txt" csak több mint 250 kB. ![]()
Idézet: „A "nem sok különbség" leírása egyszerű szövegformátumban "txt" csak több mint 250 kB.” Ez igaz, de az 5.0...... 5.11 változásai "semmi érdemleges" (16 byte) ![]()
Akkor tudnál egy újabb verziónak a linkjét elküldeni hogy letölthessem?
Üdv
Kereszt kérdés. A teleföldes poligonnál hol a fenében tudom megadni azt, hogy a teleföld milyen távol lehessen a vezetőktől és a padoktól?
DRC - Supply - thermal
DRC - clerance
ok, közben megleltem.
Sziasztok! Én miért nem tudok egyik Eagle-l sem tervezni. Mindig valami licensz hibát ad ki...
![]() ![]()
A demó csak 100x160mm panelt enged tervezni.
Töröld le a prpgramot - töltsd le a Cadsoft.de oldalról a
demo verziót az ingyenes .
Azt meg lehet venni . keress rá a gugli-a barátod
Sziasztok, hogyha teliföldes nyákot tervezek akkor a poligonban levő alkatrész lába 4 kicsi vonalon "kommunikál" a poligonnal, azt szeretném megtudni, hogy ezeket a vezetősávokat meg lehet-e vastagítani?
DRC - Supply - Thermal.
Amugy ezeknek van szerepuk. Forrasztasnal akadalyozzak a hoelvezetest. |
Bejelentkezés
Hirdetés |