Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EM 202 ethernet - RS232 konverter helyettesítése
Témaindító: _ampervadasz_, idő: Ápr 6, 2008
Témakörök:
Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni az EM 202 eternet-RS232 convertert lehetne e helyettesíteni egy másik kapcsolással.
Ennek az az oka hogy nagyon megkérik az árát az EM 202-es konverternek! Akinek esetleg lenne hozzá helyettesítő kapcsolása, annak nagyon megköszönném ha ide feltudná raki. Legalább ha más is hasonló problémába ütközne akkor itt megtalálja rá a választ! EM 202 A segítségeteket előre köszönöm! tisztelettel: Cserháti Péter alias: _ampervadasz_
Kössz az infót! Vizsgák után neki is fogok állni, össze dobni!
Ez az u.n. lan-csatoló. Mi használunk ilyet az eszközeinkben a cégnél. Baromi drága, de a tudása az kell...
Szólj nekem, ha sikerült működésre bírnod valami mókolást. Üdv! g.
Üdv! Az lessz, szólok amint sikerült valami eredményt összehozni! Gyakorlatilag ez lenne az a kütyü amit megakarok építeni, és ez is az EM 202-esen keresztül kapsolódik a TCP/IP hálózatra. Amint már feljebb írtam a vizsgák után ösze is dobom!
ASZTA !
Valóban megkérik az árát én még 8000-ért vettem tőlük. Létezik más gyártótól is ilyen kütyü, de ahogy néztem az is csak párszáz forinttal lenne olcsóbb.
Üdv! Akkor légyszives közöld az oldal cimét mert tényleg, én rákrestem és eléggé nem ez az ár jött ki!
Ennél jóval többért láttam! (Én még előszőr készítenék egy olyan kapcsolást, amiben ez az eszköz elég fontos szeepet játszana. és még nem vettem soha életemen ilyen kütyüt.)
Nézd meg ezt az oldalt is, igaz ez nem 8.000Ft hanem 13.720Ft
Bővebben: Link
Üdv! Hát igen, ez volt a problémám! Ezért indítottam ezt a topicot hogy hátha van e valami helyettesítő kapcsolás, pont azért hogy ne kelljen ekkora összeget rá áldozni, mert én ezt egy kicsit sokallom!
Inkább megcsinálom a macerássab, nehezebb dolgot, inkább dolgozok jópár órát(vagy napot), de erről is elmondhatom majd akkor, hogy igen ezt is én csináltam, ja meg csak ennyiből! De azrt kössz az infót! A dolog ennek a kapcsolás kivitelezsében játszana, szerepet. Van digitális/analóg I/O rajta. Bármit képes kezelni, és bővíthető, tovább is fejleszthető, és a programozása sem egetverően nehéz megtanulni. Az univerzális interfész, a TCP/IP hálózaton keresztül össze köthető a "vezérlő" PCvel, és innen adhatjuk ki az utasításokat, de ezt akár az interneten kereszül is meg lehet tenni bár meik PC ről! Ajánlom mindenkinek aki hasonlóban gondolkozik, itt megtalálható rá a válasz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |