Fórum témák
» Több friss téma |
Nem értek hozzá, de nem lehet hogy kétféle szonda van (jó, nincs) hozzá a kétféle méréshatárhoz?
Igen, és akkor jön az a kérdés, hogy a kétszer hat csatlakozási pont közül, melyikre kössük a "szonda" két vezetékét? ![]() Én a két szélsőre tippelnék... Hőelem, vagy ellenállás, ez itt a kérdés ![]() Szerencsére árulják a Vakerán, ha megkérdezed az eladót biztosan segít... A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2015
Sőt még a műszer oldalán is van egy csatlakozó, hogy bonyolítsuk a helyzetet.. (Erről nincs kép)
Amúgy az említett oldalon nem találtam ilyen hirdetést.
Sziasztok!Találkozott már valaki ilyen félvezetőkkel? Egyszerűen nem tudom beazonosítani őket. Szerintem a nagyobbikban lehet az áramfigyelés, de valami nem stimmel, túl nagy feszültség esik rajta. Ez egy LiPo akku felügyeleti áramköre.
A vezérlés mikéntje érdekelne. Eddig csak jóval több kivezetésű (főleg 8) stepper motor került a kezembe. Velük nincs is problémám.
Én úgy nézem, hogy ez egy sima 240V, 50-60Hz-es szinkronmotor. Áttétel is lehet benne, mert 72 RPM a fordulatszáma. Az adattáblán "synchron/stepper motor" szerepel és nem ír lépésszámot.
Szerintem...
Pedig ez léptetős fajta. Valamiféle leírást keresnék lehetőleg ékes magyar nyelven a működésükről.
Igazából nem léptető motor és elég régi. Leírást nem fogsz találni, de úgy kezelendő, mint egy sima kondis motor.
A nagyobbik a FET, a kisebb a védő IC (valami hasonló lehet).
Köszi a választ!
![]() ![]()
Yamaha AX 450
A fenti erősítőben szeretnék beazonosítani egy kapcsolót. Lsd. a képeket, piros színnel bekarikázva. Érdekelne a típusa, gyártója, egyéb azonosítója, esetleg hol lehet beszerezni...? Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2015
Hól van olyan alkatrész bolt ahól nagyteljesitményü ellenállásokat lehet venni ? Pl 33ohm 10w ,12w , 20w stb. (Nem a legdrágábbakat ).Kérlek ha Pesten tudnátok ajánlani helyet nagyon megköszönném. Tisztelettel
A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2015
Én ezt készülék-specifikusnak nézem, nem valószínű, hogy kapható.
A börzére is érdemes benézni, ott is előfordul baráti áron.
Meg itt is.
Köszönöm a segítséget
igen ez lesz az, meg néztem az adatlapját és a bekötése is jó
Köszönöm a gyors segitséget , örülök
Új korában valamiféle vezérlő dirigálta. Kb 1,5m es orsót hajtott, persze áttételen keresztül. Meg van hozzá az orsó, az áttétel és két szintén komoly lineáris csapágy (szinte kész X tengely). Valamivel pontosabban szeretném pozicionálni mint egy végálláskapcsoló
![]()
Sziasztok!
Szeretném megtudni hogy ennek a kapcsolónak mi a neve? Köszönöm.
Szívesen! Én végül ilyet vettem a régi Rafik pótlására a tápomba.
Szevasztok!
Keresem a TEA1037 adatlapját már fél órája sikertelenül. Segítsetek. Köszönöm.
Köszönöm a segítséget. Úgy látszik, még gyakorolnom kell
![]()
Ezt megnézem, ha a kezembe kerül, mert más helyen tartom őket. Nem hiszen, hogy elírtam volna, az van melléírva SMPS Fb., és a 1039-es pl. az (ha jól emlékszem). A TDA meg AF power.
A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2015
Sziasztok!
Van 2 db teljesen egyforma panelem amelyek a képeken is láthat különböző VFD kijelzőket tartalmazzák. Állítólag digitális bolti mérleg kijelzője volt. Ha valaki tudna felvilágosítást, felhasználási javaslatot adni vagy esetleg ismeri ezeket a típusokat (a hátoldalukon lenne típus és a gyártó csak én nem akarom egyenlőre szétbontani) akkor minden információt szívesen veszek és megköszönök előre is. Esetleg, ha valakit érdekel akkor szívesen lemondok róluk valami rádiós vagy arduinos cuccért cserébe (2 db VEF206, 2 db kapcsolós enkoder) ![]()
Hmm, egész jó felhasználási mód lenne, ha az egyiket eladnád nekem.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |