Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm! És érnek valamit? Több is van és memhiszem, hogy sok hasznát venném.
Nem a méret adott hanem az alkatrész értéke. A méretét meg tudod mérni, hiszen a Te kezedben van. Ki tudja mi van azon az alaplapon amit nem is tudjuk milyen?
Üdvözletem Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni SMD alkatrész azonosításában. Egy NAS alaplapján elégett ez az alkatrész és ugyan a jelölés olvasható rajta de nem tudom beazonosítani a pontos típusát. SOT23-6 tokozású AGMF jelöléssel. Ami biztos, hogy tápköri elem mert "rángatja" a külső tápegység 12V-ját. A kapcsolásból ítélve valami kapcsoló üzemű DC/DC konverter lesz. Kérem aki rendelkezik infóval segítsen. Előre is köszönöm!
Akkor azt hiszem holnap leszedek róla pár azonos méretű SMD kondit, és majd kiderül Köszi a segítséget!
Hát sikerült! Igaz leszedtem az alaplapról jópárat mire lett egy 24-es, de lett, és má működik is a drón! Köszönöm mindenkinek a segítséget!
köszi szépen eröl van szó. kész röhej nem ismertem az alkatrészt, pedig 1971 óta vagyok vilanyszerelő(.)
A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2017
Hogyan néz ki az öngyógyító biztosíték rajzjele? Nevesítik még POLIYFUSE, vagy MULTIFUSE terminológiával is. Több adatlapot is megnéztem, de nem találtam támpontokat a rajzolásához.
Próbálj meg rákeresni a schematic diagram kifejezésre.
Bizonytalan vagyok abban, hogy a switc és a fuse egymás szinonimái lennének.
Próbálj meg rákeresni a "POLIYFUSE symbol" vagy a "MULTIFUSE symbol" esetleg a "resetable fuse symbol" kifejezésre.
PPTC resettable fuse
Szerintem rajzolhatsz hagyományos biztosítékot is, az az "S" formájú jel jelenti azt, hogy valamit önmagától csinál, mégpedig irányfüggetlenül. Persze célszerű odaírni az alkatrész típusszámát, esetleg a pozíció számban jelezni, hogy biztosítékról (F, mint Fuse) van szó.
A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2017
Ezek az öngyógyuló biztik valójában speciális PTC ellenállások, nemlineáris karakterisztikával. Ezért általában a termisztor/PTC rajzjelét szokták betenni, és melléírják, hogy multifuse... De láttam már sima olvadóbizti rajzjellel is, ugyanúgy melléírva, hogy multifuse.
A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2017
Üdvözlet Mindenkinek!
A mellékelt képen lévő, szerelhető optikai csatlakozó szettet kellene egyértelmű módon beazonosítani. Nincs rajta semmilyen címke és gyártói jelölés sem. Milyen lehet? Előre is köszönöm!
Szia!
Ugyanilyen elven mérnek a lakatfogós műszerek. Nyitható vasmag tekerccsel. Ilyenkor a primer tekercs a gyújtás kábel, a szekunder a nyitható vasmagon. Házilag is legyártható.
Szia!
Ránézésre leginkább SC csatlakozóra hasonlít (Bővebben: Link), bézs színű, tehát multimódusú, 62,5/125 mikronos optikai szálhoz (Bővebben: Link).
Sziasztok Fórumtársak!
Egy mosógép vezérlőpanelről ledurrant egy 108W6E SMD Triak. Segítség kéne a helyettesítésére. Előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2017
Ez nem lenne jó?
Nem egy ökör ára, cserébe jó messze van...
Üdvözletem Mindenkinek!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy egy éttermi vendég behívó berendezésben kiégett egy feszültségszabályozó, LP2953A a száma, low drop. Elvileg itthon nem lehet ilyet kapni, viszont nekem órákon belül kellene valami ami helyettesíti. A kérdésem az lenne, hogy valaki tud-e ajánlani olyat ami maximálisan tudja pótolni, amit könnyen be tudok szerezni itt Budapesten? Előre is nagyon szépen köszönöm!
Szia!
Tévúton vagy, mert ez egy kapcsolóüzemű konverter IC. AP2953A. Jó lenne tudni az általa előállított feszültség nagyságát a helyettesítését illetően.
Szerintem Adjustable Micropower Low-Dropout Voltage Regulators
Bővebben: Link Elvileg kapható is Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2017
Nem passzol a lábak száma, már ha a kérdező azt a nyolclábút keresi, ami a képén van. A tiéd 16 lábú.
Ez nyilán csak illusztráció, amit a netről szedett össze.
Csak illusztráció: A képen is 16 láb van.
Sziasztok!
A képen láthato billenőkapcsolokat ( vagy hozzájuk nagyon hasonlot ) hol tudok vajon beszerezni! V43-as Szili vezetőállásán kapcsoló! Köszi! A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |