Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   119 / 695
(#) gernerakos válasza nyamnyam hozzászólására (») Márc 14, 2017 / 1

Idézet:
„Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!”

Tartsuk már ezt tiszteletben, nem olyan nagy kérés szerintem ide írni ugyanazt a mondatot, amit amúgy privátban írnál le...
(#) kocsgab002 hozzászólása Márc 15, 2017 /

Ingyen elvihető egy nagy kupac vezeték. Van benne utp kabel, 6 eres riasztó kábel, antenna kábel, 230V-os kábel. .személyes átvétel van, posta nincs, hely Újpest, IV. Kerulet. Hétvégéig tudok várni, utána kuka.
(#) Leraz hozzászólása Márc 15, 2017 /

Sziasztok!
Ingyen elvihetők a képeken látható DVD roncsok. Dunaújvárostól 14 Km-re ,Perkátáról. Van aminek csak háza van, van amiben találni panelt de mind bontott,hiányos.
A mérteinél fogva nem fogom postázni. Jelentkezés kizárólag itt!
(#) otvenkilenc válasza gernerakos hozzászólására (») Márc 15, 2017 / 1

Egy nyilvános lapon igen sunyi dolognak tartom a privát üzengetést.(Vélemény ez a jövő?) A hirdetés feladójának kellene kezelni. Ha nem oda írja ki az érdeklődást akkor ne vegye figyelembe.
(#) tiggersoft válasza otvenkilenc hozzászólására (») Márc 15, 2017 / 1

Így van. Csúsztam már le emiatt cuccról én is. És amikor ezt szóvá tettem, idézve a sárga fejléc szövegét még én lettem elhajtva...meg mindenfélének elmondva.
(#) ftirius válasza kocsgab002 hozzászólására (») Márc 15, 2017 /

Üdv!
Engem érdekelne a kupac, ha még megvan. Mikor lehetne elhozni?
Legkésőbb szombat délután mindenképp el tudok érte menni.
Anti
(#) otvenkilenc válasza tiggersoft hozzászólására (») Márc 15, 2017 /

Egyre több ilyen ember van.. Sötét a jövőnk úgy látom..
(#) kocsgab002 válasza ftirius hozzászólására (») Márc 15, 2017 /

Szia. Igen megvan még. A szombat nekem is jo. Délutáni órákban?
(#) wbt hozzászólása Márc 15, 2017 / 1

220µF/16V álló kondit találtam. 200db elvihető.
(bocs, de nem postázom, a chips-et szeretik a gyerekek...ha erre jársz)
Kecskeméten mazsolázható. Hogy aljas legyek, a 3. jelentkező viheti
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2017
(#) wbt hozzászólása Márc 15, 2017 / 1

na jó, a 4. és az 5. is. is kap 200db-ot
(#) mex válasza wbt hozzászólására (») Márc 15, 2017 /

Idézet:
„Hogy aljas legyek, a 3. jelentkező vihet”

Ez tényleg annak tűnik...
(#) Bubu54 hozzászólása Márc 15, 2017 /

Sziasztok,

Dévaványáról Daewoo márkájú képcsöves TV ingyen elvihető, nem tudom, hogy működik-e. Posta nem jöhet szóba méretei és súlya miatt.
(#) kzozo hozzászólása Márc 15, 2017 /

Sziasztok. Elvihető egy PCI buszos Creative SB128 hangkártya. Hibátlanul működik, csak már asztali gépem nincs itthon, és nem akarom tovább rakosgatni. Átvehető Óbudán és Újpesten.
(#) ftirius válasza kocsgab002 hozzászólására (») Márc 15, 2017 /

Kb. délután 4 körül?
A részletekért írok PÜ-t.
(#) wbt válasza mex hozzászólására (») Márc 15, 2017 / 1

Eddigi jelentkezők száma: 0
Ez tényleg aljasság
Na, jó, az 2. is kap
(csak sikerül kiharcolni, hogy megverjenek...)
(#) Remci válasza wbt hozzászólására (») Márc 15, 2017 /

Engem érdekelne, ha nem sürgős. Az öcsém megy valamikor Ceglédre, útközben be tudna érte ugrani. Amúgy bontottak, vagy még nem voltak használva?
(#) nedudgi válasza wbt hozzászólására (») Márc 15, 2017 /

Feláldozom magam első jelentkezőnek. Nekem túl essze van, meg nem is tudnám használni.
(#) wbt válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 15, 2017 /

Ügyes húzás
(#) wbt válasza Remci hozzászólására (») Márc 15, 2017 /

Új cuccok, nagy zacsiban, mint a chips. A postáskisasszony fejbelőné magát, ha postázni kellene. Azért nincsenek kibontva, mert volt, aki fintorgott, hogy ki lett belőle engedve a levegő...az már nem új...azért elvitte ... Tetszőleges időpontban jöhettek.
(#) Remci válasza wbt hozzászólására (») Márc 15, 2017 /

Köszi, küldtem pü-t.
(#) trickentrack válasza kzozo hozzászólására (») Márc 15, 2017 /

Üdv!

Posta megoldható?
(#) cupika97 válasza mex hozzászólására (») Márc 15, 2017 /

Engem is érdekelne, csak túl messze lakom. (2. jelentkező)
(#) kzozo válasza trickentrack hozzászólására (») Márc 16, 2017 /

Írtam PÜ-t.
(#) kiborg válasza wbt hozzászólására (») Márc 16, 2017 /

Szia!
Van még? Ma délután megfelelne egy találka? Milyen chipset vigyek? Sós, sajtos,hagymás-tejfölös?
Én is kecskeméti vagyok.
(#) wbt válasza kiborg hozzászólására (») Márc 16, 2017 /

Biztos akad még. Jöhetsz. A chips "típusa" tetszőleges, csak csípős ne legyen. PÜ-ben írj rám.
(#) botesz hozzászólása Márc 16, 2017 /

Sziasztok! Ingyen elvihető (szeretem az édességet de nem feltétel)a képeken látható két nyomtató! A kisebb azt csinál mindent csak nem nyomtat a nagyobbikról nem tudok semmit én nem próbáltam állítólag az is csinál valamit. Nem szívesen postázom a méretük miatt.
(#) forma3 válasza botesz hozzászólására (») Márc 16, 2017 /

A photoshmart premium érdekel, Budapesten nem jársz valamikor véletlenül?
(#) AzIgaziCsaby hozzászólása Márc 16, 2017 / 1

Napok óta nézegetem és egy tábla milkát vizionálok a helyére.
Feketeként hibátlan, a piros viszont egy csíkban kihagy.

Itt Érden az orvos orvosovics azt mondta, hogy szabaduljak meg az ilyen ártó szellemektől és akkor elmúlnak a vízióim.
(#) tbarath válasza AzIgaziCsaby hozzászólására (») Márc 16, 2017 /

FF lézert keresek, bár valami kisebbre gondoltam
Helyileg merre van, hány kiló, és van-e benne fekete toner (ha párszáz oldal van még benne akkor simán elég nekem évekre).
(#) botesz válasza forma3 hozzászólására (») Márc 16, 2017 /

Sajnos nem nekem eléggé messze van.Ha abszolut nem kell senkinek elpostázhatom saját költségedre csak nekem körülményes ezért örülnék ha valaki inkább elvinné.
Következő: »»   119 / 695
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem