Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lehet, holnap megnézem, mert már sötét van a kuplerájban . De mivel ezek bontott cuccok, így nem tudom garantálni hogy működik is. Jobbára bontásra hoztam el őket.
Rendben, köszönöm előre is.
Van ilyen működő központom, így akár hibásan is érték számomra. Kezelőből kellene még egy db pluszban, így ez is szintén érdekel akkor is ha hibás.
Üdv! A pc-s tápok érdekelnének, ha esetleg még megvan! Melyik településen található?
Ja igen. Elfelejtettem. Bócsa, Bács megye.
Szia!
Amennyiben meglesznek még, én elmennék értük. Üdv!
Szia!
Rendben, mivel más nem jelezte hogy elviszi, akkor a tiéd.
Értem Működnek a tápegységek? Illetve posta megoldható?
Egyik sem működik, bontásra valók. Postázni nem szeretnék, egyben kellene eltüntetni mindent. De már Temela jelentkezett az egészre, Ő el tud jönni érte. Esetleg vele beszélj, hogy el tud e neked juttatni belőle, ha nem kell neki mind.
Orion tv távirányitó nincs a távirányitók közöt?
vagy orion távirányitó is érdekelne
Sajnos nincs. Ezek mind videokamera rögzítők távirányítói.
Szia Remci!
Van nekem egy Techson DVR-557UN/8 videokamera rögzítőm. Sajnos tönkrement a távirányítója. Van ehhez távirányítód a halomban? Enyhén babapiskóta alakú. Előre is köszönöm a válaszod. miertcsak
Szia!
Ha tudsz, akkor küldj róla egy képet és megnézem. Ha a halomban nincs, esetleg még találhatok a kupacban.
Szia!
Sajnos nem találtam email címed ezért ide csatolom be a képét használati utasításból. Elnézést kérek a többiektől.
Sziasztok!
Elvihetőek Székesfehérvárról a következő,másnak esetleg hasznos tételek:egy hűtőgépből kitermelt kompresszor,hibás LCD monitorok (2-3 db) és egy jól működő CRT monitor. Van még 1-2 régi dvd lejátszó,talán 1 tintasugaras nyomtató beszáradva,néhány magnó. Külön-külön is vihetőek,képet készítek kérésre. Ezek egy része megtalálható volt a hirdetési részben eladási szándékkal,némi aprópénzt szerettem volna keresni velük. Mivel nem nagyon volt rá jelentkező,így lassanként átkerül ide. Ha valamennyit megér neked,akkor annak örülök,de nem kötelező az érték kifejezése forintban. Fórum szabályzat szerint itt jelezzétek kérlek,utána pedig privát/e-mail is jöhet... Egy valamit kérnék : ne kelljen postázni! Köszönöm szépen!
kompresszor,hibás LCD monitorok (2-3 db) ,néhány magnó.
Szia! A fentiek a magnó típusok ismeretében érdekelne. Köszönöm.
Udv!
Posta lehetseges? Koszonom!
Üdv!
A termékek két külön helyen vannak,a garázsban található az előbbi rész,azokról van fotó. A magnós részéről később tudnék információkkal szolgálni,előreláthatlóag a hét 2.felében. trickentrack! Sajnálom,de nem szeretnék a csomagolással,postára mászkálással szenvedni. Írtam is feljebb. Megértésedet köszönöm szépen!
Szia!
Én türelmes vagyok, megvárom a kért adatokat. Magánban folytassuk. Köszönöm.
Rendben, azért köszönöm!
Sziasztok
Van egy feleslegessé vált HP Photosmart C5380 All-in-One típusú nyomtató,scanner,másoló gépezetem amely ingyen elvihető ! Hibája a kiírás szerint az hogy a patronok üresek de én nem veszek bele mert nagyon drága ahhoz hogy kipróbáljam hogy valóban az a baja !!! A kép minőségért elnézést de siettem !
Helló!
Na és helyileg hol van? Postázás van? A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2017
Érdekes, nem láttam attila42 jelentkezését....
rögtön a megjelenés után privátot irt , miért téged is érdekelt volna ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |