Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Nem elektronika de talán valaki igényt tart rá.
Hello!
Ha bedobod egy foxpostba akkor igényem van rá.
Pestszentlőrincről (Budapest, 18. kerület) ingyen elvihető 3 darab teszteletlen 15"-os, 1024x768-as notebook kijelző (inverterrel).
- AUO B150XG01 v2, - Hitachi TX38D81VC1CAB rev. B, - Samsung LTN150XB-L03; Paramétereik a képeken. Posta, Foxpost: megoldható, a díját a "vevő" állja.
Pestszentlőrincről (Budapest, 18. kerület) ingyen elvihetőek a 2f iskola alábbi könyvei:
- Internet elmélet, - Macromedia Dreamweaver, - Macromedia Fireworks, - Macromedia Flash; Posta, Foxpost: megoldható, a díját a "vevő" állja.
Továbbra is elvihető
Két darab Orion HS-500 mélyhangszóró külső keret. Spray-el feketére festett, gyári fekete csavarok járnak hozzá..
Walkie talkie a györöki találkozón elkérhető ha nem viszik el. Nemsokára jönnek értünk és képet csak a helyszínen tudok készíteni.
Ha még megmarad, én megnézem, hátha...
Az elsőt tegnap találtam. A másik kettő tesztelve van és működik.
TN-150 gyorsmarató (vasklorid + sósav) elvihető Bp. XIV-ből.
Nem használt, tiszta oldat, kb. 3,5 dl van a flakonban. Esetleg ha van egyik végén ép USB-C csatlakozós kábeled, köszönettel elfogadnám cserébe, de nem feltétel. Úgy 30...40 cm-nyi kábel elég is lenne.
Szia!
Érdekelne, köszönöm! Sajnos USB kábellel nem tudok szolgálni érte, így ha akad, aki tud Neked adni, akkor inkább neki add oda.
PC hibás tápegységei.
Váci úton a Forgách utcánál vagyok a Mekivel szemben. Jövő hét Kedden és Csütörtökön 9-16 óra között érte lehet jönni!
Szia!
Köszönettel elfogadnám a tápokat jövő hét csütörtöki átvétellel. Ezen a héten csütörtökön nem lehetne átvenni őket?
Szia Tibor!
Az e hét csütörtök sajnos nem jó, elutazom.
Ingyen elvihető Pc hibás tápegységek !
Szia!
Köszönetel elfogadnám a tápokat. Viszont nem mondanám 100%-ra hogy személyesen venném át, vészhelyzet esetén a csomaküldés is megoldható? Granpa kollégát is meg kellene már látogatnom, szóval azért törekednék rá...
Szia
Tiéd akár így akár úgy ,postán is elküldöm ha fizeted !
Ez csak természetes, köszi szépen.
A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2024
írtam üzit !
Sziasztok!
A XVIII.ker, Pestszentimréről elvihetőek az alábbi tételek: -Guman táblák -Motorok -Alapműszer, Közelítéskapcsoló -Egy műszerdoboz -Egy szkópcső. Típusa 13LO48I
Szia
A szkópcső érdekelne ha tudnád postázni !
Postázhatom is, bár én mindig félek ilyenkor, hiába csomagolom be rendesen. Esetleg a júniusi börzére ki tudom vinni, ha szoktál arra járni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |