Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » FZ9011V
Segitségeteket szeretném kérni hogy hol lehetne ilyen cső után hozzájutni mert nekem nagyon kellene
FZ 9011 V vacuum photoelectric cell Előre is kösz! Idézet: „Bocs, hogy átírtam, de lenyomva maradt a Caps Lock-od! Frankye”
Hát erre nem sok reményed lehet, nagyon régi, és a fotocellák nem voltak túl hosszú életűek. Én annak idején a TertaSound vetítőgépeket átalakítottam fényelemes hangra (1977), mert már akkor nem lehetett beszerezni. Mihez kell egyébként?
HI!
Nagybátyámnak kellene a LEMEZ LEVILÁGITÓ GÉPÉBE mert sikeressen kitőrte az egyik lábát AMI PONT BEVAN KŐTVE
Bár én nem értek ezekhez a csövekhez, de nem ezt keresed véletlenül?
€ 153,27 jól látom???
szerintem ez lehet. ha egyszer oda van írva hogy Fotozelle!!
Azért még ne rendeld meg, ha tudsz várni hétfőig:yes:
Kőcce
Még nem rendelem meg mert előbb meg kell beszélnem a Nagybátyámmal hogy mi legyen
Akkor ez valamiféle megvilágítást érzékel. Sztem meg kellene barátkozni a bemeneti áramkörrel, és egy fotodiódával megoldani a dolgot. Különös tekintettel arra, hogy ez a fotocella kékérzékeny (van-e jelentősége?).
Amúgy a fényképen 7lábú (színüveg miniatűr) kivitel szerepel, ha csak 1 láb tört le és nem repedt a búra, akkor átkötheted 1 másik lábra... Idézet: „Nagybátyámnak kellene a LEMEZ LEVILÁGITÓ GÉPÉBE mert sikeressen kitőrte az egyik lábát” Levilágító gép! Lehet UV fényel dolgozik!! És akkor fontos hogy a kék fényre legyen érzékeny a dolog! UV érzékelőnek én Jégkék ledet használok.
De led elé nem kell szűrő! És több feszt is termel mint egy sima fotodióda nem?
De legegyszerűbb tényleg az átkötés egy másik lábra.
pontossan ez 1 levilágitó gép és télleg1párezer wattos uv égővel műkszik
az a baj hogy a cső lába tőr le pontossan a 4. (kőzépső)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |