Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Pont ilyet sajnos nem, de esetleg alternatívának: SFH6345
Mindegy, az orientációt könnyebb módosítani utólag is. Valószínűleg úgy is be lesz öntve műgyantába.
Érdeklődni szeretnék, hogy ebből a fajta (RM2,54) csatlakozóból, be tudnátok-e szerezni 2-es típusút is? Bővebben: Link
Sajnos nincs, csak RM2-ben. Ha csak pár darab kell, akkor az faragható egy nagyobb pin számúból.
Ez esetleg megfelelő lehet? Bár "faragni" kell.
Több kellene. A faragást próbáltam, csúnya és szöszmötölős. Azért, köszönöm, hogy utánanéztél.
Az ellendarabjából van, de az nem megy bele ebbe. (Tördelhető tüskesor) Bővebben: Link
Mod: * Törölve!
Ha tényleg van kérdésed, akkor írd le szép magyarsággal, ahogyan illik! A hozzászólás módosítva: Máj 6, 2014
Hello, nekem 3 állású nyomógombra lenne szükségem. (nem benyomott, félig, ill teljesen benyomott)
Ilyent lehet kapni nálatok vagy létezik egyáltalán ilyen?
A hestoreban melyik fajta ellenállásnak változik a legkevésbé az ellenállása a hőmérséklettel 20-50 fok között?
Egy 240 ohmos ellenállás kellene legalább 0,5 wattos.
Elvileg ez: Bővebben: Link (25 ppm/C)
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2014
Nagyszerű, köszi. Ezek a precíziós ellenállások valahogy elkerülték a figyelmemet.
Van itt olyan aki gyakran rendel a HEStore-ból, postára is szokott járni és hajlandó lenne nekem is rendelni valamit és elküldeni sima levélként (természetesen átutalom előre a pénzt). Azért kérdezem, mert kb. 600 Ft értékben kellenének alkatrészek, amihez a közel 1000 ft-os szállítási költség elég durva, szóval ha valaki vállalná, hogy megveszi és elküldi nekem levélként az nem lenne rossz
Sziasztok! Meg tudnátok mondani hogy ennek a relének mennyi az áramfelvétele?
Ilyen nyomógombbal szeretném kapcsolni.
Ne tedd. A jelfogó tekercse 80 ohm környékén van. Vagy tranzisztorral kapcsold, vagy komolyabb nyomógombot használj.
Sziasztok!
A linkelt kijelző keretet, hogyan lehet rögzíteni? kijelző keret
A hátulján van felöntés a csavaroknak. A második képen látod a kidudorodást.
Üdv, olyan induktivitásra lenne szükségem, ami legalább 3,5A-es és alkalmas 150 kHz-es frekvenciához, de nem találtam ilyet. Várható, hogy lesz valamikor?
Ja igen, azt elfelejtettem, hogy 47 uH-s kellene
Erről hogy derül ki, hogy 150 kHz-re alkalmas? Az adatlapjában egy szó nem esik róla.
Sajnos erre vonatkozóan nem találtam információt a gyári adatlapon se.
Viszont ebben a KIT-ben ez működik. A vezérlő IC-je 150k-s. (Talán épp neked is ilyenhez kellene?)
Miben használnak 50000A -es potmétert?
Bővebben: Link Persze tudom hogy a betű a linearitását jellemzi.
Szűrő hiba, javítva. Köszönjük.
Sziasztok.
12kOhm ellenállást 1206 méretben be tudtok szerezni? Köszi
Persze. 12k 1206
Ennek a poti gombnak a leírása szerintem nem odavaló (nagyfesz szénréteg ellenállások). Ugyanez a helyzet a 10 fordulatú társánál is.
A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |