Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
ONKYO Quartz Syntethised Tuner Amplifier TX-7520 kapcsolási rajzát keresem. Ha valakinek megvan, kérem segítsen!
Sziasztok! Fűtési rendszerhez háromjáratú keverőszelep vezérlő kapcsolási rajzot keresek.
Általában három csatlakozási pontjuk van:
1: nulla 2: fázis: A irányba nyit 3: fázis: B irányba nyit Ha a tipusára rákeresel a neten, semmi infó?
Mi a kérdés valódi oka? A szelep mozgató motor bekötése kell vagy a motort vezérlő (szabályozó) áramkör?
Szabályzó áramkört szeretnék építeni. Lehetőleg nem PIC-kest. Semmi extra nem kellene bele, egy poti amivel a hőfokot lehet beállítani, és egy másik amivel a hiszterézist.
plusz legyen rajta egy engedélyező bemenet. Persze lehet komolyabb is de nem kritérium. A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2012
Így már más a leányzó fekvése. PONTOSAN milyen szelephez szeretnél vezérlést?
A szelepek típusa változó, de ez az elektronikát nem érinti.
Például. A linket értelmesre alakítottam. Picit több figyelmet, légy szíves! Köszönöm. Frankye A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2012
Ami még érdekelne hőmérséklet távadó kapcs. rajz. PT 100 vagy NTC bemenet, 0-10V kimenet.(0-100C)
Sziasztok!
Én csak abban szeretnék segítséget kérni, hogy kapcsolási rajzról készítettem nyák rajzot. Leelenőríztem, de nem fedeztem fel hibát. Esetleg ha szépen megkérnélek titeket ránéztek? A másik meg hogy a tranyó -t szerintem összekevertem a lábait. A nyák nagyobb méretben: KÉP Köszönöm a segítőkészséget! ![]() A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2012
Szia!
Kezdd előről! A tranzisztorok helyére feteket tettél, ez zavaró a kivezetések azonosításában. A 4k7 ne legyen keresztben az 1k alatt/fölött.
Szia! Ha jól nézem a tranyók lábkiosztása nem ilyen!
Sziasztok! Hitachi INVC443 hoz keresek kapcsolási rajzot, de nem nagyon találtam. Tudtok ebben segíteni nekem? Előre is köszönöm a választ!
Üdvözlet!
Aiwa HV GH1KH tipusú kombó videómagnóhoz keresek kapcsolásirajzot. A gugli barát nem segített. Valójábana tápegység volna igazán fontos. Köszönet!
Szia!
Nézd meg jobban a típusjelzést, mert ezzel a karaktersorral nincs találat.
Sziasztok!
Ha valaki tudna küldeni EINHELL ISG 1000-es hegesztőhöz egy rajzot annak nagyon meg köszönném.
Köszi a törődést!
A hátulján: MODEL NO. HV-DH1KH van írva Az eleje: HV DH1 - ezzel találtam én is aiwa hv-dh10_sm rajzot (talán még hasonlít is rá), de ami kell nekem az IC101 az enyémben dip8 (szétpukkanva) , a letöltött rajzon pedig 5 lábú to tok. Találtam egy képet róla a neten A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2012
Szia !
Sikerült kapcsolási rajzot szerezni ?Nekem is kellene ugyanis olcsón hozzáfértem egy ilyen Siemens RV 330 erősítőhöz.Rendesen működik, csak a kijelzője nem mutat semmit és táv nincs hozzá. A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2012
Sziasztok!
Nekem szükségem lenne egy régi DAEWOO CD PORTABLE COMPONENT ACD-4260 -as kapcsolási rajzra. Tudna valaki segíteni? Előre is kösz!
Sziasztok!
Keresném ennek a tipusu: bosch kl 126 m akutöltönek a kapcsrajzát. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Minap kerult hozzam egy 120V-os furogep + a koncertere (pontosan ez:Bővebben: Link). A konverterbe belenyultak igy hianyos, ehhez keresnek rajzot vagy valami alternativat mivel szeretnem megtartani (Black And Decker marka!!). A link javítva. Frankye A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2012
Hiányos a konverter? Egy ilyen konverter valószínűleg mindössze egy transzformátorból áll, ami lehet akár autotrafó is. Mindössze azt kellene tudni, hogy hány wattos a fúrógép.
Ezt az adatlapjáról lehet megtudni.
Sziasztok!
Egy 12V-os Ni-cd akkupakkot kéne töltenem igazából fúrógép aksiról van szó és ehhez kéne valami kapcsolás esetleg tudtok ajánlani valami megbízhatót? A segítségeteket előre is köszönöm!
Üdvözletem Mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem...Kellene nekem a BN44-00235B számú (samsung) lcd tv tápegység kapcsolási rajza.Ha valakinek megvan,nagyon megköszönném.
Sziasztok!
A következő két vízfürdőhöz keresnék kapcsolási rajzot: Haake D8-L Haake SK-75 Előre is köszi a segítséget!
Nem nézted meg a linket... nem trafós a konverter, ismerem ezeket. Nincs benne csak egy triac, diac, meg R-C tag, ami beállítja fázishasítással a 120V-ot. Éppen ezért kizárólag ohmos terhelésekhez alkalmazható, min300W, max 1600W teljesítményre. A fúrógéphez nem igazán alkalmas, ezért is ment tönkre - feltehetőleg. Lehet, hogy a fúrógépben van egy másik szabályzó, amivel összevesztek.
Hx-2: azt tanácsolom, ha szabályzós a gép, abba kell belenyúlni, hogy max 150V-nál több ne jöjjön ki belőle. Egyébként én is csak (auto)trafót ajánlanék, a hosszú élet érdekében.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek anyaga az ELKIS által gyártott, TR-0104 jelű, hangfrekvenciás generátorhoz. Elsősorban kapcsolási rajz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |