Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszönöm!
Te sokkal jobbat tudsz készíteni, láttam!
Szóhoz sem jutok, ez Gyönyörű! Feltételezem, hogy nem csak a külcsíny, hanem a hangja is meseszép!
Köszi, hagnját a phono bemenet meghatározza, ARC PH3 egyik legjobb RIAA amit próbáltam.
Tényleg nagyon profi lett, jó nézegetni a munkáidat! Gratulálok! Bővebben: Link
Még1x szép munka. Jól láttam a hátulját, és jó ötlet.
Nagyon köszönöm.
Hamarosan a Te munkád is dobozolnom kell.
Őszintén gratulálok! Nagyon szép, esztétikus munka. Gondolom a műszaki paraméterei is tükrözik a külcsín színvonalát.
Köszönöm!
Műszakilag rendben, kicsit féltem a brummtól, RIAA fokozat érzékeny, de szerencsére nem jelentkezett brumm. Sikerült jól huzaloznom és a trafó is kellő távolságba került, nem kell árnyékolnom sem.
Gratulálok, szuper!
Csak csodálni tudom ezt a mesterművet!Letisztult,igényes,profi alkotás.
Ha nem titkos akkor el tudnád küldeni nekem a potméteres panel tervét mert ugyan ilyen potmétereim vannak itthon amiket beépítenék a készülő erősítőmbe de még nincs megfelelő paneltervem hozzá és ez a megoldás tetszik amit alkalmaztál.
Szerénységed határtalan , ha én így tudnék akkor jó lenne !
Gyönyörű. De én hagynám a tetejének ezt a színt. Esetleg valami szürke lehetne helyette. Inkább domináljon a fa- és az előlap színe!
Elnézést, hogy kritizálom, de a hátlap köszönő viszonyban sincs az előlappal.
Ha már igényes az eleje, elkészíthetted volna a hátlapot is rézlemezből. A feliratok hibásak. El csúszott az aljzatot központjától. Szerintem sablonnal kézzel írtad. Ráadásul a hátlapi csavarok jellege is eltér egymástól, így rontva az amúgy is erős kontrasztot. Különben a belseje megint rendezett és letisztult, gondos munka. Kár érte.
Ritkán szólalsz meg! Magasról bírálsz! Láthatnánk a te munkáid közül valamit ?
Egyébként szép munka! Csak az irigységből keres benne hibát.
Talán valameik gyártó cég egyik főnöke vagy? Szerintem amit készített lenyűgöző ahhoz képest amit szerintem házilag kivitelezni lehet. Minden készüléknek vannak hibái amit az ember kézzel készít,mégis örömét leli a használatában mert ő készítette,és általában ellátja a feladatot amire szánta. Eléggé gonosz dolog mások készülékeit így bírálni,főleg ha nem is kérték. Elnézést a sok OFF-ért a moderátoroktól. Gyönyörű munka remélem egyszer én is készíthetek majd olyat ami ezt a szintet egyáltalán megüti.
Sziasztok!
Elértem negyed évemhez, mely alkalomra különleges torta lett készítve. Sok kapcsolás megtekinthető rajta, melyeket én készítettem. Sajnos, a korlátozott hely miatt nem lehetet mindent felsorakoztatni. 6 réteges, mindegyik külön ízesítéssel, nutellával töltött via-kkal. Remélem, sikerül jó ötletet adnom vele
Uraim!
A vélemény-nyilvánításhoz mindenkinek joga van, akár pozitív, akár negatív véleményt fogalmaz meg. Az, hogy a jelen lévők többségének valami tetszik, nem jelenti azt, hogy más(ok)nak nem lehet eltérő véleménye. A pozitív kritika nem csak megengedhető, de egyenesen kívánatos is. Természetesen az öncélú, nem jobbító szándékú ellenvélemény-hangoztatásnak nincs helye, de itt, jelen esetben, nem erről volt szó. Kérem, ne dorongoljátok le e miatt a fórumtársakat! Köszönöm.
Minek a negyed éves fordulója volt? Egyébként szuper torta lett! Egészségedre váljék!
Szia! Egyrészt gratulálok! Másrészt remélem, hogy a felpakolt panelek ROHS technológiával készültek...
Én meg azt remélem, hogy minimum azok is Dr. oetker alapanyagokból rakták össze
Hujikolp: Ejnye, bejnye Elhízol
Igazad van, hátlap kényszer megoldás, az előlaphoz használt lemez gyenge lett volna, mivel a hátlapot az aljzatok terhelik, erősebb anyagra volt szükség. Felirat vasalt, az elcsúszás az aljzatok fordított felhelyezéséből adódott, amikor terveztem a feliratokat fordítva sikerült, már nem volt kedvem újat készíteni.
Kicsit talán spórolós volt a hátlap. De van nekem egy AKAI GX620 magnóm még a békebeli időkből, aminek az eleje egyszerűen álomszép. A hátulja meg farostlemezből van... nem vagyok benne biztos, hogy CHZ-nak egy ekkora rézlemezt el kellett volna herdálnia egy hátlapnak.
Jól gondolod, megmunkálni is nehezebb lett volna. Aljzatok helyének kivágása is sokkal körülményesebb és az 1mm sárgaréz lemez nem lenne annyira stabil, hálózati csati bedugása eléggé megviselné a vékony anyagot. Mindent összevetve előnyösebb ez a hátlap számomra.
Előlapot egyszerű volt megcsinálni, csak néhány furat kellet rá.
Köszönöm mindenkinek!
Az àramkõrõk sajnos mèg NonRoHS technològiàval kèszūltek, emiatt az àramkõrõk ès a csoki bevonò kõzè egy rèteg sütőpapírt tettem, hogy az olmos forrasztàssal ne èrjen össze. Hobbis pólót èszrevettètek?
Moderátor. Elnézést az off-ért.
Köszönöm CHZ. Legalább Te megértetted amit neked írtam. Nem fikáztam a készüléket, hanem a véleményemet írtam le. A rézlemezt rosszul írtam. 3-4-5-ös alulapot kellett volna. Igen, amikor a saját munkámat tettem fel azt is kritizálták. Tudomásul vettem. Ezennel lezártnak tekintem az ügyet. Üdv: aulac A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2014
Készült egy logikai állapot jelző. A doboza egy néhai rost iron lesz.
Négy LED ad információt: 1. Log. 0 2. Köztes, nem értelmezett szint 3. Log. 1 4. Impulzus (5 MHz-ig) A méretek: 10cm x 1cm
Gratulálok szép igényes munka!
Már régen használtam ilyen Log.szintjelzőt de mivel rengeteg Digitális IC-m van(sok Orosz IC) így kell építsek egy ilyet mint a tied
Van valami jó kapcsolásod? Nekem is van egy fióknyi TTL IC-m.
Igazán olyanra gondoltam,hogy Digitális óra,számláló stb... ezekkel kicsit frissitem a dolgot,node akkor is kell szintjelző ceruza
Legalább apad az több száz IC ! |
Bejelentkezés
Hirdetés |