Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez igen
Komolyan belendült ez a forrasztógépes mizéria Nekem is készül, de erről bővebben majd később. Egy képet és egy kis videót megosztok azért a készülő kijelzésről.. Videó: Bővebben: Link ui: van egy elírás a szövegben, de azt hagyjátok figyelmen kívűl Itt még tapasztalgatom, hogy miképpen tudom grafikus és szöveges üzemmódban használni. Szépen alakul. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2014
Sziasztok! Az én kreálmányom egy vonalkövető robot:
Bővebben: Link Ma lett kész, és nagyon örülök, hogy végre megy A következő verziót kicsit felszeretném turbózni, például 4-5 vonalérzékelő szenzor beépítése, gyorsaság növelése. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2014
Szép lett! Ez a Hakko, meg teljesen felizgatott. Jó vele dolgozni?
Jó vele dolgozni, könnyebb mint a megszokott pákák, így a kisebb tömeg miatt sűrűbben kapcsolgat, mint a többi. Eddig Solomont használtam,, de szerintem jobb.Rögtön kompenzálja a minimális hőmérsékletesést a termisztoros szabályzás.
Link, vagy típus?
Illetve a szabályozó kapcsolási rajza, vagy NYÁK publikus? Akár privátba is.
Én is majd onnan tervezem beszerezni, de azért érdeklődtem a magyarországi forgalmazónál, 20 300Ft -ot mondtak rá (HAKKO 907, ESD C1144) ill. 10 000Ft -ot egy nem ESD -s mintadarabra (HAKKO 907, NEM ESD C1143).
Ez nem az eredeti Hakko kapcsolás, és még próba alatt áll. Készül hozzá egy hőmérő is. Utána publikus lesz.
És azt lehet tudni, hogy ezen pákába milyen hőérzékelő szenzor van?
A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2014
Szia! Ha jól értem az Angílust, akkor talán platina.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2014
Sziasztok!
Ismét egy távvezérelhető előfokot készítettem, de ez csöves, PHONO bemenetet is kapott. Fedele még más színt kap.. A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2014
Gratulálok! Ez még más szín nélkül is nagyon esztétikus!
Mesteri munka! Nagyon igényes és szép kivitelezés, letisztul, egyszerű, teljes mértékben ízléses, komolyságot tükröző alkotás! Elismerésem!
Nagyon köszönöm, többi elismerő szavakat is!
Két faoldallapot nem én készítettem, kaptam, sokat gondolkodtam hogyan tudnám hasznosítani, nehezen, de megszületett az ötlet, ez lett az eredménye. Barkácsboltban találtam 10x20mm megmunkált léceket ez adta a megoldást. Belső képek alapján látható, egyszerű megvalósításra törekedtem.
Minden elismerésem a türelmed és szépérzéked miatt!
De azt a a felesleges "e" betűt majd ragaszd le rafkósan valami kis logóval ott a hátulján
"Külcsin és belbecs". Igazi klasszikus. Gratulálok!
Szép lett nagyon!
Áruld el, hogy kb mennyi munkaóra van benne? A hátulja NYÁK? Vagy csak réz színe van?
Köszönöm, a dobozát egy hétig készítettem és a phono nyák kivételével a többi panel is ez idő alatt készült, doboz méretéhez faragva. Hátlap 4mm kétoldalas nyáklemez, ezt találtam egyszerűen megmunkálhatónak és adott volt.
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2014
Köszönöm az észrevételed is, betűhibát csak akkor vettem észre, amikor a hátlapot rögzítettem. Ilyen hibát mindig elkövetek, figyelmesebben kéne csinálnom..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |