Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A neten meg lehet találni... szerintem a "világból szedik össze"...
Az az ellenállás-kígyó-spirál se semmi
Nagyon érdekes de ez egy óra ! Ami valami féle építő készletre lett kiépítve kisérleti példányként ?
Olyan időzítő ami 3 dolgot tud ki-be kapcsolni??
Egyszerű, ez egy óra, hányadik is? :wow3:
Szerintem csak programoztál valamit, és még Te sem tudod eldönteni mi lett, így megoldásokat vársz, hogy mire lehet jó
Aranyos...
Ez egy óra. (mily' meglepő! ) Most fejlesztgetem a progiját. Hamarosan készen lesz és akkor teszek fel egy videot, hogy lehessen látni: "ilyen volt,-ilyen lett"
Viszont tanácsot kérnék tőletek:
Legyen rajta év-hó-nap kijelzés is? Vagy az már nagyon zavaró lenne?
DCF vevő lesz rajta? Olyan órát csináltál már, ami az aktuális névnapot kiírja? Az nagyon nagy lenne szerintem.
Sziasztok!
Csináltam egy teló kijelzős hőmérőt, ami még nem teljesen jó, mert nincs hozzá megfelelő szenzorom! Azért megmutatom! Hali
Idézet: „Az nagyon nagy lenne szerintem.” Szerintem a hex mérete is "nagy" lenne... Amúgy az ötlet nem rossz...
Tulajdonképpen a névnap kiírása (LCD-re) nem is nagy kunszt. (Az ötlet jó!) Ez speciel mindenképpen ledes lesz.
DCF-et nem rakok rá. Sokat agyaltam, hogy nagyon pontos legyen a saját 20MHz-es kavicsával. Most már elégedett vagyok.
Egy külső memória kártyán bőven elférne az "adatbázis". Szerintem Vicsys-nek sikerülne leprogramoznia.
Sziasztok.
Nem nagy cucc meg a nyák sem lett tökéletes (tisztítást illetően), de gondoltam megmutatom a TDA7294 el készített végfokomat, még nem próbáltam ki az marad holnapra. Eléggé kompakt lett tudom, de ez is volt a cél, már csak egy jó hűtést kap és próba. üdv.
Nekem határozottan tettszik! Szép munka! Gratula.
Nem teljesen elektronika, de gondotlam megmutatom a mélyládákat amit az egyik haverommal építettünk.
Idézet: „Eléggé kompakt lett tudom” Azt leszámítva, hogy hangszóróvédelem nincs rajta ? Az egyenirányító dióda-hidra tegyél bordát, mert nem lesz hosszú életű a maga 6 amperjával. Amúgy grat
Szép de most ez milyen hangfal akarna lenni ?
Gratula! Szép, igényes lett. Mint a gyári! Gondolom a "morgása" is remek. Látom a fülek is belekerültek. Ugye milyen stabil fül!
Már ne is haragudj ez nem rutse amit aképen látok ? Nekem is voltak anno de az nem igy néz ki ! A rutsénak a rajzon látható kinézetnek kellene lennie ? A te fotóidon egészen mást látok !
Nekem bejön a hangja, de valami hatalmasar szól kültéren is. Holnap jön meg az 1250w-os vég majd azzal letesztelem. Szombaton buli.....
Nem volt rétegelt lemezünk ezért egy lappal oldottuk meg. Haveromnak van amibe rétegelt van alul meghajtva, de semmivel nem másabb a hangja.
Az nem megoldás ! HOL a tölcsér akkor ? És szól ahogy szól . De fogadni mernék hogy a belvilág sem a rajz szerinti ? Kivennéd a hagszórót a kedvemért és fotózd le a belét is ?
Gyere el hallgasd meg. Megmutatom neked azt is amibe ott a hajlított rétegelt semmivel nem szól nagyobbat meg másabbul. Tudom, mert hallottam.
en ilyen aku ort keszitetem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |