Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hurrá, valaki más is épít NYÁK-ból dobozt!
Lehet valahonnan olcsón alapanyagot szerezni? Én is szoktam néha, de az FR4-es elég drága erre a célra más meg nincs a környéken...
Nagyon korrekt lett, gratulálok!
A ledes mikrokapcsolót hol vetted? (TME - Highly ?)
Köszi :worship:
A Ledes mikrokapcsolók ahogy a többi alkatrész is a PIC kivételével (az volt itthon) a Hestore-ból vannak. Bari
Kérésed számomra parancs
És igen, jár is. Szerk.: majd lesz még videó, csak még nem pontos, holnap veszek 2^n Hz-es kvarcot.
Sziasztok, kicsit átírtam a közlekedési lámpám programját. A kiegészítő sárga kikerült belőle, viszont beleírtam a gyalogos lámpát is. + beépített buzzerrel van ellátva, amely a gyalogos zöld lámpa működését követi. Szerintem ez élethű, de ha valaki talál benne hibát, kérlek, szóljatok. Egyelőre még csak próbapanelon, a nyákterv holnap módosításra kerül, a nyák pedig jövő héten legyártásra. Beszéljen a videó.
Ügyi!! gratt Ebből lesz majd egy szép makett is? pazarr lesz
Hello
Így már valóban élethűbb a dolog. Ügyes! Üdv: Zoltán
Köszi. Terepasztalra lesz. Remélem tetszi majd a többieknek is.
Kösz Zoli, de a Tied is jó lett.
Párszor újra lett írva a PIC.
Ma sikerült végeznem a havernak a reklámával.
Lent az üzletben lesz egy kapcsoló, nyitva/zárva felirat váltására. Kisszögü ledek, mind elcsiszolva.
H0, 1:87. Veszprémi Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub tagja vagyok.
Helló mindenkinek. Befejeztem a PCL86SE erősítőmet. Wima csatolókondik, full-csöves felépítés (kivéve az EM84 meghajtó, mert ott van két dióda). Ez az első csöves erősítőm, úgyhogy legyetek elnézőek velem szemben Itt még van egy-két kép.
Ügyes.
Egyet nem értek. Miért imádja mindenki a Wima kondikat? Mi benne a nagy dolog? Az is olyan már mint a Weller, meg a többi profi cucc?
Olcsó és viszonylag jó röviden ennyi , nem kell itt imádni semmit amit a pénztárcád megenged és kész .
Pontosan. Jól mondod Cirokl. Egyedül ilyen fajta kondikat kaptam amik elfogadható minőségűek voltak, de lomtalanításnál találtam "féltégla" méretű remix és orosz kondikat, majd a basszusgitár erősítőm megkapja őket
Janikukac: Köszönöm! (A Weller egy istenáldása jószág, főleg ha szinte pár száz forintból tud venni egyet az ember )
Hát az ügyes, aki pár százért szerez, csak nem tudom hol..
Egyik jóbarátom bátyja nem nagyon ért az elektróhoz, én meg találtam nála egy wellert aminek a színe közelebb volt a feketéhez mint a kékhez, ezért a tipikus "régi páka, nem kell ez nekem, vigyed" szavak közepette elhoztam egy vödör trafó társaságában kétezer forintért. Jó helyen jó időben...
De jól nézz ki ezek akkor szuper erős fényű ledek?
Sziasztok, elérte végleges formáját a PIC-es közlekedési lámpám. Ha elkészülnek a terepasztalra való rendőrlámpák illetve gyalogos lámpák, akkor arra át lesz kötve. De addig is így marad. A csipogás hangereje szabályozható, a kapcsolóval villogó sárgára kapcsolható át a kereszteződés. De beszéljenek a képek és a videó.
Üdv! Egy "3 éves" fejlesztési folyamat végére értem tegnap. Muszáj vele eldicsekednem, mert ugyan roppant egyszerű, de annál rafináltabb. Az ötletgazda előtt már csak ezért is emelem kalapom! Bővebben: Link
Grat tök zsír kíváncsi vagyok a terepasztalodra is! Aszt is te fogod csinálni mondjuk OSB lapból?
Valószínűleg a sütőtökből (Cucurbita maxima) kivont természetes, növényi eredetű zsiradék. :hide:
Köszi. Nem az én asztalomra lesz (nincs is asztalom), hanem a Vasútmodellező Klubé, amelynek tagja vagyok.
Nekem tetszik!
Szép lett gratulálok hozzá!
Még nem teljes de már majdnem
|
Bejelentkezés
Hirdetés |