Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hát azért ez nem egy összelapátolt hóbelebanc, látszik rajta az előre gondolkodás. Nekem is tetszik. Gratulálok.
Hát persze hogy. Ha megérkeztem melóból szivesen megosztom mindenkivel.
Nos az igért rajzok. Ne tévesszen meg senkit a negyed évszázados kapcsolástechnika, --valamint a kapcsirajzok könyvemből fotózott kép--akkortájt még nem a fogyasztói társadalomnak hívott embertömeg tervezte a gari időig kitartó kihegyezett elektronikákat. Továbbá nem tízezred %-ban számolták a torzítást, hanem MEGHALLGATTÁK a végeredményt. Ha jó volt kit érdekelt a fél százalék ? A BD214-242 párossal 20 W garantált, de mértem már magasabb táppal 30 körüli értéket. A másik kapcs. 50w papíron, BDW93-94C párral kicsit több, és kiváló a mély csatornához. További infó --ha kell-- szivesen-nálam. !
Köszönöm szépen!
Nem véletlenül volt ez a kapcsolás ismerős Ez itt volt az asztalomon, pont a napokban szemezgettem vele. Az 50W-os rajzot nem ismertem, de az is tetszik nagyon. Minden jót. B
És tényleg ! RT évkönyv, ha jól sejtem a 80-as évekből. Köszönöm én is. M
Hozd ki szépen az ellenőrződ. Had írjak bele egy csillagos ötöst!
Sziasztok, nemrégiben említettem a poroltó és egy kiszuperált hűtőkompresszor kreatív házasságát, íme
És mi lett a frigyükből? Egy miniatűr atomreaktor?
Sziasztok. Nem nagy dolog de gondoltam megosztom veletek. Kisebb hangosításokra építettem ezt a kis betáp dobozt. Kicsit elegem van már, hogy állandóan a sört csurgatom ki a hosszabbítókból a kocsmás bulik végén és hálát adok, hogy nem hajított le senkit a színpadról az áram...
(kicsit túl sok volt a vaku)
Szia!
Nagyon ötletes! Én ezt eddig úgy oldottam meg, hogy a technikáig az áramot a narancssárga 1 dugós hosszabitóval vittem és ott osztottam szét. A te megoldásod sokkal igényesebb. (lehet hogy én is össze ütök valami ilyesmit) Minden jót. B
Király lett
Ilyen igényesen megépített kompresszort se láttam még! Egyszerűen gyönyörű! Gratula!
Köszönöm szépen! Bár még van vele munka rendesen
Szép munka, gratula! A poroltót honnan szerezted? Gondolom az is kiszuperált, mert meglehetősen borsos árú. Ilyen hűtőkompresszorom nekem is van, csak meg kellene már csinálni normálisra.
Én is tudok szerezni, de van, ami már szét van rohadva kicsit Illetve amelyikbe bele van száradva a cucc, azt hogy szedjem ki? (Mert valószínű mindbe bele van...)
Nagyon jó ötlet, és szép munka. Mekkora nyomást tud előállítani és mennyi idő alatt?
Porral oltó, tehát por van benne. Simán kiszórod belőle és kész.
Megfertőzött az MSP430 és a programomzás. Itt egy újabb művem, Ufó Led keresgéltem és sokan csak PIC és AVR-el építik meg én megépítettem MSP430-al.Bővebben: Link
Várom a tippeket,megjegyzéseket!
Természetesen a belekövült porra gondoltam, de mindegy...
Üdv, a poroltót még úgy lomtalanítottam, kompresszor meg volt itthon, régi elszökött gázú hűtőből.
Üdv,azt a panelt csináltad ami a videóban van vagy egy másikat?
Köszi! Akkor ezentúl majd jobban figyelek lomtalanításkor.
[OFF]szerintem egy kis tévedésbe vagytok...maga az usb. kártyát rendelni lehet a TI. honlapján Bővebben: Link Én is onnan rendeltem. A kártya csak egy debugger égető na meg segít a megtanulásban a beégetett MSP IC. utá n az Ic.t kivéve lehet használni mint egy PIC.et csak én bennehagytam.
Aham...,csak a köbzoli kérdésére irányuló válaszod volt félreérthető.Amúgy gratula
Lehet találni apróhirdetéses oldalakon, jofogás, aprod, vatera..
Az esetek 90%-ában szódabikarbóna. Vízben jól oldódik.
Köszönöm
|
Bejelentkezés
Hirdetés |