Fórum témák
» Több friss téma |
Ezer bocsánat, csak gyorsan átfutottam - mondom, ilyen van - de most alaposabban átnézve!
Nem figyeltem eléggé, hogy ez tud 3 fázist, sőt!!! Köszönöm, köszönjük, ez tényleg ide valónak tűnik. ![]()
Az inverteres csodák, ahhoz hogy mindent kézben tartsanak, egy a kerékpármotorhoz hasonló elektronikát tesznek a beltéri ventibe. Az vígan elmegy DC-ről. Bár kültériben ilyet még nem láttam.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 20:38
Jelen esetben csak kültériről van szó, igen, egyenirányított 230V. De kell PWM az RPM-hez... Ennek a paramétereit nem ismerem.
Alighanem a (teljesítmény)jelet kapja az Inverter, ami azzal a teljesítménnyel vezérli a kompresszort, és ugyanazzal a ventit is. Ha ismerném a jelszintet és a frekit, 50Ft-ból el tudnám indítani... Képletesen, mert 50Ft sem kell, van itthon 555 is...
Idézet: „képen látszik, U, V, W, fekete csati)” Tehát akkor a kompresszor nagy valószínűséggel hagyományos 3 fázisú kalickás motor tartalmaz! Ami még véletlen se DC...
Idézet: „Az vígan elmegy DC-ről” Nem a motor, hanem az elektronika! Most hagyjuk a reklámszöveget, a fantázianeveket, és egyéb csűrést-csavarást! Maga a MOTOR, lehámozva róla minden sallangot, 3 fázisú...
Hmmm...
De az Inverter-es kiegészítés tudja szabályozni a teljesítményt. Esetünkben ez most lényegtelen lehet (napkollektor), de amúgy fontos lehet...
Idézet: „De az Inverter-es kiegészítés tudja szabályozni a teljesítményt.” Igen, ÉÉs?? Megint oda jutottunk, hogy nem tudod, hogy lehet beszélgetni vele. Tehát vagy visszafejted TE magad a kommunikációt, vagy kihajítod a panelt és megoldod másként!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |