Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LG L1918 LCD hiba

Témaindító: BA, idő: Aug 27, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) BA hozzászólása Aug 27, 2009 /

Hello.Lenne egy ilyen monitorom,aminek van egy kis baja.A probléma az,hogy nagyon világos képet ad.Olyan mintha egy fátyol lenne a monitor előt.Picit reagál ha a beálításokat piszkálom,de nem jelentős.Valakinek valami ötlete,hogy mi lehet a bibi?
(#) mizsei.robi válasza BA hozzászólására (») Aug 27, 2009 /

Áligass a menüben meg a videókártya beállytásai között
(#) BA válasza mizsei.robi hozzászólására (») Aug 28, 2009 /

Nem segit a menu alitgatas,se a videokartya piszkalasa.Olyan mintha tul eros lenne a hatervilagitas.
(#) bazsoo válasza BA hozzászólására (») Aug 28, 2009 /

Nekem is így kezdődött. Aztán meghalt a monitorom. Valamit kicseréltek benne csak már nem tudom, hogy mit. Az biztos, hogy köze volt a táphoz. Esetleg próbáld meg másik videókártyával.
(#) bbalazs_ válasza BA hozzászólására (») Aug 28, 2009 /

A hattervili nem rossz, mert
1. van kep
2. ha tul magas a feszultseg, akkor csokkenti a kitoltesi tenyezot, mert a csovek aramara szabalyoz.

Ha nem dugsz bele semmit, akkor is tul vilagos a sotet hatte a NO SIGNAL mogott?
(#) BA válasza bbalazs_ hozzászólására (») Aug 29, 2009 /

Hello. Mas videokartyaval is ugyan ugy vilagos a kep. Jel nelkul is rajta van a kepen a fefer fatyol. Mikor nincs jel a fekete hatter szurkes. A szinek rendben vannak, csak a fatyol miatt vilagos a kep. Probaltam a VGA-n szabalyozni a kontrasztot,a gammat is. A mintoron is probaltam szabalyozni. A hatterben lattszik is, hogy valtozik valami de a fatyol nem valtozik.
(#) bazsoo válasza BA hozzászólására (») Szept 8, 2009 /

Hali! Nézd meg a táp/inverter részt. Ha találsz púpos kondit vagy más látható sérülést akkor javítsd. A púpos kondi gyorsan orvosolható. Régit kiforrasztod az újat meg be. DE nagyon figyelj oda, hogy hogyan rakod be az újat! Ha nincs megjelölve a panelen akkor inkább húzz oda a negatív lábhoz egy vonalat. Sok sikert!

Szerk.: Jólenne ha tennél fel képet róla. Talán többet tudnánk segíteni.
(#) BA válasza bazsoo hozzászólására (») Szept 9, 2009 /

Beadtam szervizbe.Meglátom mire jutnak a srácok.Ha nem sikerül nekik én azért neki ugrok még egyszer.Kösz a tippet.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem