Fórum témák
» Több friss téma |
Hello.Lenne egy ilyen monitorom,aminek van egy kis baja.A probléma az,hogy nagyon világos képet ad.Olyan mintha egy fátyol lenne a monitor előt.Picit reagál ha a beálításokat piszkálom,de nem jelentős.Valakinek valami ötlete,hogy mi lehet a bibi?
Áligass a menüben meg a videókártya beállytásai között
Nem segit a menu alitgatas,se a videokartya piszkalasa.Olyan mintha tul eros lenne a hatervilagitas.
Nekem is így kezdődött. Aztán meghalt a monitorom. Valamit kicseréltek benne csak már nem tudom, hogy mit. Az biztos, hogy köze volt a táphoz. Esetleg próbáld meg másik videókártyával.
A hattervili nem rossz, mert
1. van kep 2. ha tul magas a feszultseg, akkor csokkenti a kitoltesi tenyezot, mert a csovek aramara szabalyoz. Ha nem dugsz bele semmit, akkor is tul vilagos a sotet hatte a NO SIGNAL mogott?
Hello. Mas videokartyaval is ugyan ugy vilagos a kep. Jel nelkul is rajta van a kepen a fefer fatyol. Mikor nincs jel a fekete hatter szurkes. A szinek rendben vannak, csak a fatyol miatt vilagos a kep. Probaltam a VGA-n szabalyozni a kontrasztot,a gammat is. A mintoron is probaltam szabalyozni. A hatterben lattszik is, hogy valtozik valami de a fatyol nem valtozik.
Hali! Nézd meg a táp/inverter részt. Ha találsz púpos kondit vagy más látható sérülést akkor javítsd. A púpos kondi gyorsan orvosolható. Régit kiforrasztod az újat meg be. DE nagyon figyelj oda, hogy hogyan rakod be az újat! Ha nincs megjelölve a panelen akkor inkább húzz oda a negatív lábhoz egy vonalat. Sok sikert!
Szerk.: Jólenne ha tennél fel képet róla. Talán többet tudnánk segíteni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |