Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv.
Nézd meg a motor szénkeféit mert ha elkopnak akkor is ez a hibajelenség.
Megnéztem a panelt és nedves, vizes volt. Az ajtója már eléggé rozsdás, nem lehet, hogy a víztől zárlatot kaphat? Ma ismét elindult és semmi baja nem volt.
A víztől is lehet persze de a szénkefe amikor kopik elfele akkor is ez van, néha beindul néha nem mert sorba van kötve az ajtózár áramköre a motorral.
Sziasztok.
Egy INDESIT WIDL126 , folyamatosan csak csavarni akar (talan szaritani is), mi lehet a baja? Előre is köszönöm!
Ha beállítasz neki egy mosást akkor mit csinál?
Szia!
Enged bele egy kis vizet , majd kinyomja és centrifugál , majd hosszasan csak próbálja kinyomni a vizet amíg ki nem kapcsolom.
Minden perifériát ellenőrizz.Lehet hogy a fűtőbetét(ek) zárlatos(ak)
Ha lecsatlakoztatom a futóbetétet, stb, akkor elmelétileg működnie kell?
Volt hogy magától helyrejött , de az utóbbi időben semmi.
Nem tudok kísérletezni , sajnos elővetem a gépet , bedugtam bekapcsoltam , és nem csinált semmit ,észrevettem hogy az ajtaja nem volt jól becsukva és bevágtam , el is indult rendesen mos .
En arra következtetek hogy akkor az ajtó visszajelzésével van a probléma?? De később meg meg próbálom.
Ha nincs jól bezárva,vagy rossz az ajtótretesz, akkor nem csinál semmit. Nem enged be kis vizet, nem centrizik... Inkább vizszintszabályzó környéki hiba.?
Üdv, Indesit wixl165 ragasztott dobos 6Kg mosógéphez keresek dobhoz alsó beton súlyt. Félkör alakban 3 csavar fogja.Szerintem más ragasztott 6kg dobos indesit-ben is használtak ilyen súlyt. Ha van árat kérnék rá szállítással együtt.
Előre is köszönettel Borsai László.
Szerencsére elég volt neki az erőszak azóta mar 2 mosat kibírt. Ha megint leáll akkor újra segítségeteket kérem.
Ha képet tudnál feltenni , talán tudnék adni. Van kb 3 tonna. De, hoy ki kivel volt nem tudom.
Sziasztok.
Nincs valakinek egy LG inverteres motorra mágnese a tacho alá? 15mm x 27 vagy 28 mm kb a méretei, vagy hasonló gyürüt rendelni boltban esetleg.
Sziasztok!
Whirlpool mosógép ajtókapcsoló triac ment tönkre ACS 5S 10B Y733. A boltba nem tudtak adni. Mit lehetne beszerelni helyette? Köszönöm.
Nekem is volt hasonló problémám , szervizbe mentem és bontottak nekem egy kidobott gépből, aprópénz volt. Adáig egy kapcsolóval oldottam meg a visszajelzést hogy használhassa a gazdája.
Amit üzletben adtak hogy helyettesítő az nem volt jó.
Üdv urak! Az alany egy BECO WMB 6510j elöltöltős gép.
Tegnap volt egy pillanatnyi áramkimaradás,azóta meghülyült. Program elindul,enged egy kevéske vizet,majd szinte felforralja,az üveg tűzforró, és megáll.Mi lehet a gond?
Ja igen a török csodamasina.... NTC t ellenőrizd illetve a fűtőbetétet testzárlatra.Utána jöhet a prk.Esetleg nem állítottad 90 fokra??? akkor is forró az ablak.....
A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2014
Üdv!
Whirpool AWE2519 mosógép problémája a következő lenne. A mosógép elindul , forgat néhányat a motor majd megáll beindul a szivattyú ami a vizet szivattyúzná ki megáll, és mikor a vizet kellene beengednie akkor elkezd világítani a szerviz lámpa és vége. Segítségeteket előre is köszönöm!
A szintérzékelőt és a légcsapdát ellenőrizd.
Üdv.
Ha a szervizlámpa kigyul akkor még kell égni hozzá zöld ledeknek amik közlik a hibát.
Világít a szerviz led vörösen, és zölddel világít a főmosást és az intenzív öblítést jelző és a működést jelző led.
Világít a szerviz led vörösen, és zölddel világít a főmosást és az intenzív öblítést jelző és a működést jelző led.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |