Fórum témák
» Több friss téma |
A hajtással ellentétes oldalon van a másik komplett csapágyház azt egy rugós alkatrész kivételével ki tudod húzni.
Szintszabályzó lekapcsol?Motor kipucoltad?Szénkefék?Mosáskor fűt?Ezeken menj végig.
Ja!És az 1 mikrós kondit cseréld ki a panelon.
Az oks,de az első oldali üstház fele nem szeretne lejönni azt hogy távolítsam el?
A másik felét láttam,hogy egy seger tartja de azt nem szerettem volna megbontani. Vagy ki kell szednem mindenképpen a dobot?
Ezt pedig kompletten kell cserélni hogy mindig a hajtásoldallal ellentétes szokott mindig elmenni.(gondolj bele most kicseréled rá 2 hónapra feladja a másik is...)Kihúzod a stiftet és kijön a mosódob az üst oldal egybe az egész.
akkor cserélem anyósnak mind a kettőt.de az első fele az üstháznak hogy jön le azt még mindig nem tudom.ilyet még nem vertem szét.
![]()
Igen, a szintszabályzó, a motor, kefék rendben, mosáskor fűt. Ezeket már ellenőriztem. Még a kondit kicserélem, ha akkor se javul meg, akkor nyúlketrecet csinálok belőlük!!
![]()
Nagyon régen javítottam ilyet úgy emlékszem hogy valami kúpos fémgyűrű van a tengelyen ha azt leszeded akkor annak le kell jönnie.
Igen van egy kúpos gyűrű rajta,arra megy rá az tárcsa.Az lent van róla,már a csapágyat is látom,csak nem jön le a tengelyről a csapágy és az üstházból se jön ki.Eltörni meg nem szeretnék semmit benne.
Írtam már egyszer,hogy a tárcsával szembeni tengelyt fogja egy hatos imbusz csavar,azt tekerd ki és a tengelyvég kijön a csapágyból(az is kúpos,hogy vízzáró legyen!)
Köszi szépen a segítségeket,sikerült szétszednem.Egy kis malőr azért maradt még holnapra,a meghajtó oldali csapágy közepe rajta maradt a tengelyen.Holnap megpróbálom levenni róla.
Köszi mégegyszer a segítséget.üdv:Jenő
Akkor abban már golyók sem igen voltak! Sarokköszörűvel,vékony lappal leköszörülni a gyűrű egyik oldalát a tengelyig,majd megroppantani és leütni. A hátsó csapágyat kompletten,szerelve árúlják,nem is drága,az elsőhöz gumi tömítést is újat vegyél!
Sziasztok! Kicsit vág csak ide a kérdésem,de mosógéppel kapcsolatos.Milyen márkát javasoltok max. 60-65e határig? Indesit,Beko,Whirlpool-ezeket nézegettem. Jelenlegi Indesit,még békebeli programkapcsolós,de az utolsókat rúgja. Mosógépcsere program...Talán hallottatok róla. Beko,ez valami török masina? Gari mindegyikre 2 év. Köszi előre is a válaszokat. Nem akarom szét offolni a topicot,így ha valaki privátban jelentkezik,annak is örülök!
Ati
Megoldódott minden,a csapágy belseje a flexnek nem tudott ellenállni.Megköszörültem és le tudtam róla szedni.Megrendelve az új csapágy,holnapra itt van.Remélem összerekni egyszerűbb lesz.
Sziasztok
Ez itt egyáltalán nem off.szerintem mindegy milyet veszel 5 éven belül úgy is kidobod.Indesit; gyenge konstrukció gyenge és banális hibákat generáló elektronikával.whirlpool:sok hiba van velük gyorsan rohad cserébe minden van hozzá viszonylag emberi áron(ez a felültöltősökre igaz!)
Beko:gyenge váz gyenge(sz@r de nagyon) elektronikával.tehát mindegy milyet veszel olcsó legyen.
Használt márkás gép, régebbi modellt vennék. Azok felújítva még 3x annyit bírnak mint az újak.
Szia!
Nem akarok semmit rád tukmálni, de kérdezném, milyen esztétikai állapotban van a jelenlegi géped? Mert, ha még nem rohad, nincs túlzottan leverődve a festék, akkor inkább csináltasd meg! Még akkor is megéri, ha 35-40000 forintért javítják meg! A mostani gépek is csak kb 5 évre vannak tervezve, egy normális felújítással, annyit a jelenlegi is elmegy. Igaza van botesznak, szinte mindegy milyen gépet veszel, még a 100-on felüliek közül is nagyon sok csak pár évet bír!
Annyit talán még hogy én a helyedben biztosan használtat vennék.Régebbi típusú Miele k nagyon jók egyszerűen agyonverhetetlen.
Egy 15 évesem van az említettből. Nem festett, zománcozott. Igaz 2x olyan nehéz mint az újabbak, de hangtalan, nem tud beázni stb. Még látok benne 8-10 évet.
Üdvözlet Mindenkinek!
Segítséget kérek, egy Whirlpool ADP5350PC mosogatógéppel kapcsolatban. Bekapcsolást követően egyből elkezdi kiszivattyúzni a vizet és kikapcsolásig csak szivattyúz, mást nem csinál, Mosogatógépet még nem javítottam, ezért kérdezném, hol lehet a gond? A belsőrész tiszta, nem zsíros, az optika is tiszta. Az áramlás mérő kereke is forog. Azt viszont nem tudom, hogyan tudom ellenőrizni, hogy a jelet adja-e! Aki tud, segítsen, előre is köszi!
A szintszabályzód vizsgáld meg. Mennyi ideig szivattyúz indításnál?
Azt nem tudom, meddig szivattyúzna, mert kb 3 perc után meguntam, mondván, kezdéskor ennyit nem kellene. Köszi a tanácsot, ellenőrzöm.
Nekem is az van....nem is cserélném el másra.
Még jó hogy van mosogatógépes topic is... Elárasztás védelmet nézd meg.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2015
Bocsánat, azt nem figyeltem, hogy külön topic van rájuk. Legközelebb oda megyek! Köszi, azt is megnézem.
K1 behúz, a dob egyet fordul az egyik irányba, K1 kienged, K2 nem húz be. Ez ismétlődik 3-szor, majd hibaüzenet.
Szia!
Idézet: „Milyen márkát javasoltok max. 60-65e határig?” Candy.
Sziasztok!
Elnézést, hogy ide írok, de a szárítógépes topic elég halottnak látszik. Az a probléma, hogy a fűtőszál csak félig izzik fel. Szakadás nincs (egyértelműen, mert akkor még félig sem izzana) és érintkezés sincs. Valakinek ötlet? ![]() A "rajzon" a K1 egy hőkapcsoló, ami túlfűtés esetén kikapcsolja a fűtést. A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2015
Olyan mintha zárlat lenne a menetek között.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |