Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Van egy plazma monitorból kibányászott erősítő modulom, NJW1136-al. Bővebben: Link Egy Arduino Nano-val szeretném működtetni. Programozni leginkább Google-el és ctrl+c ctrl+v-vel szoktam, szóval nem lesz egyszerű. Ehhez a projekthez eddig nem találtam semmit ami eredményes lett volna. Az arduino-s Wire library elméletileg nem jó hozzá, mert 7 bites, a kütyü meg 8. Software I2C Libraryval is próbálkoztam.Bővebben: Link Ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy legalább megszólaltatni tudjam egyszer, onnét valószínűleg már meg tudom csinálni. Köszi
Slave address: Adatlap 13. oldalán ? 0 b 1 0 0 0 0 0 #ADR #R/W
AZ ADR lábat köst földre! Akkor a slave addressed ha írsz az eszközre: 0x80 lesz Hogy a hangerőt állíts akkor a kövit kell küldened az eszközre: Idézet: „slave addres | 0x00 | VOLUME” AZAZ Idézet: - ez az fogja eredményezni hogy max hangerőre állítja.„0x80 | 0x00 | 0xFF” Van több oldalán át tartó taáblázat hogy melyik értéknél hány dB-vel csökkenti a hangerőt. A többi regiszter ugyan ez alapján így: 0x01 BALANCE AND BASS BOOST FUNCTION SETTING Idézet: „7.bit jelentése hogy melyik csatorna balanszát allítod. 6-1. bit a balansz értéke 0.bit: Bass Boost ON/OFF” CODE: A hangerő állítása maxra
CODE: A balance állítása nullára azaz ball csatorna = jobb csatorna és bass boost kikapcsolása
Ha valamit elnéztem írjatok!
Köszönöm a választ!
Már többször nekiálltam azóta, de sehogy sem sikerült működésre bírni. Az arduino nem látja az eszközt. Utána néztem a bekötésnek több helyen, azzal nem lehet baj. Rendeltem egy "Logic Level Convertert" még azzal megpróbálom, de elvileg 5V-on megy mindkét eszköz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |