Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most jöttem számítógépes architektúrák laborgyakorlatról és ott a HE-t említették meg ajánlott irodalomnak.
![]() ![]()
Akkor óvatosnak, kell lenned, sose tudhatod, hogy melyik fórumtárs éppen a tanárod!
Jobb, ha ezt a szmájlit mindenkinél kötelezően használod :kalap:
Akkor ki is törlöm a nevem a profilomból, nehogy felismerjen valaki.
![]()
"Aha! Maga az aki a itt cseverészett az offban tegnap este! Ahelyett, hogy az AVR-es topikban kérdezett volna tőlem, hogy okosabb legyen a vizsgára! EGYES! :schmoll2: "
Matyi! Boldog születésnapot! Még legalább százszor legyen ennyi!
![]()
2500? Az nem semmi...
Ma felmásztam egy hídra és az életem kockáztatásával csináltam néhány felvételt a téli Tisza-tóról.A három felvételt egymás mellé téve lenne látható az adott tó részlet. A fotón szereplő terület a tónak kb a tizenketted része!
Jók a képek. Jó, hogy nem estél le. Mégegy ilyen, és a gondnok bácsi megdádáz... :yes:
Öcséim, szemem sarkából figyelem az RTL-t, valamelyik ostoba celeb csaj búvárkodik, légzőkészülék, maszk, búvárruha, minden játszik, erre nagy levegőt vesz lemerüléskor...ilyenekkel égetjük magunkat a világ előtt...szégyen. :violent: :gun:
Múltkor hiányoltál. Nekem jól esett de még a hó.. Küldtél szép felvételeket de NAGY HALAT egyet se. Most amúgy lék alól lehet horgászni valamit mert én ehhez abszolut h.. vagyok
![]() ![]()
Nem estem le mert kapaszkodtam!.............. A fényképezőgépben.
Akarsz halat? Tessék. Ezeket én fogtam...de visszaengedtem őket. Mindig visszaengedem a nemes halakat.
Múltkor küldtem egri bort most küldök halat fénypostával.
El ne felejtsd kinyitni az ablakot mert úgy jársz mint Köbzoli, tele lett a fánk- amit küldte Neki- üveg törmelékkel.
Bakker, nem voltam megborotválkozva...
![]()
Nagyon komoly...milyen csalira jött?
Kecsegét vissza engedted? Nézz be a körzeti orvoshoz.
Élő bodorkára, úszós szerelésre. Te hol fogtad a kecsegéket? Nagyon szépek.
Hm, nemes halat, és bármilyet, ami nagyobb a tenyeremnél, és kisebb annál, hogy süthető legyen, mindent visszaengedek... Én egy évben jó ha háromszor eljutok pecázni, akkor is csak meghívnak, nincs még saját felszerelésem se, egy horog sem. Sporthorgásznak tartom magam...
![]() Szerk.: Ergo csak tenyérnyi kárászokat, keszegeket viszek haza halászlének, és megsütni...
Fenekezős, előkére kötött száraz kutyatáppal, a móri Ezerjó horgásztavon, a pontyot is, meg a kecsegéket is.
Gyönyörű halak, annyi szent. Előtte sosem fogtam kecsegét még, gondolhatod, hogy megugrott a pulzusom, mikor bevágás után két másodperccel úgy ugrott a víz fölé két méterrel az első kecsege, mint a rakéta... tudod, ez a fajta így próbál szabadulni a horogról.
Szerk. a "tudod" úgy értve, hogy tudom, hogy tudod... ![]()
Nálunk más a szemlélet.Ha én vissza engedem akkor elviszi más aki kifogja. És visznek mindent ami mozog. Azt mondják tepsi méretű legyen az a lényeg. Na most a tepsibe belefér a tenyérnyi hal is. Továbbá a vizeinket lerabolja a sok rabsic és a víz kezelője is. Az utóbbi villannyal, tükörhálóval és mindig csak a karácsony előtti hetekben. Vajon miért pont akkor? Ezt látva a horgászok is viszik amit lehet, meg azon felül is. Persze itt is van kivétel.
Azt hittem a Tiszán fogtad. A kecsege nem való tóba a tiszta gyors folyó vizet szereti. Én még nem fogtam.
Nagyon szép, gratula. Nekem 6 kilós ponty a rekordom, nagyobb halat nem is fogtam sose. Mondjuk 20 évig bot sem volt a kezemben, 15 évesen horgásztam utoljára, aztán tavalyelőtt a szilveszteri buli egy háromnapos non-stop pecázás volt a Préri-tavakon. Azóta meg pár havonta elhívnak rokonok, haverok. Általában fizetős magántavakra megyünk, ott nincsenek ilyen problémák, és nem nagyon viszik el a kifogott halakat. Amikor a kecsegéket fogtam Móron, volt ott egy bojlis csávó, már három napja sátorozott a parton, egy kapása sem volt addig. Valamikor hajnalban megakasztott egy 21 kilós pontyot, kibírkózta a partra, gyors mérés, fényképeszkedés, visszaengedte, összepakolt, és boldogan hazament. Neki ez a horgászat. Sok ilyen van felénk. Az öcsém például semmilyen halat nem hajlandó elhozni, még a sneciket, kárászokat is visszadobálja. Ő mondjuk 100%-osan sporthorgász, és díszhaltenyésztő, imádja a halakat. A nappalijában 4 méteres akvárium van, és közel 8ezer literen tenyészt diszkoszhalat.
Ezek mind telepített halak, én is úgy tudom, hogy a folyókban honos, ez látszik is az alakján, olyan mint a torpedó...
![]()
Na ezt rosszul csináltad mert ha az asszony ezt meglátja akkor nekem ennyi.....
![]() ![]()
Az üveges már a szomszédban merevrészeg de nem az én üvegszámláimtól.
![]() ![]() ![]()
Mi van itt? Ritkán szokott ilyen kihalt lenni az OFF. Vagy talán mindenki Matyit ünnepli?
![]()
Sziasztok, privátba nem értene valaki az okos beltérihez? Kellene egy két ködfoszlány eloszlatás nagyon.
Köszönöm. Idézet: „Nem erősségem a tanulás.” Ha arra gondolsz, hogy nem szeretsz magolni, akkor mindenképp oda jelentkezz, ahol sok gyakorlat van. Sajnos óhatatlanul lesz olyan tárgyad is, ami magolós; ezt nehéz elkerülni egyetemi szinten. A lényeg, hogy az ilyeneket már a szorgalmi időszakban próbáld megtanulni azáltal, hogy óráról órára készülsz belőlük. Én legalábbis most ezzel a mószerrel kísérletezek; remélem, beválik... |
Bejelentkezés
Hirdetés |