Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Pedig ott van a lap bal szélén a fórum témák felett.
Ahol a nyíl van a képen. Így már megtaláltad?
pedig nincs ott hogy lehet oda tenni? új felhasználó vagyok csak, ne ugassatok le . köszi
Hallod most meg hirtelen ott termett, eddig nem volt ott. ez érdekes és már megint eltűnt
A hiba nálad ehet. Egyébként ha nem jelölted be a bejelentkezve marad négyszöget elég ha elhagyod az oldat és automatikusan ki vagy jelentkezve.
Na, ne hogy má' beütött nála a szülinap?
Boldog szülinapot Matyi! (Figyeld Köbüki! Milyen egyszerre rázzuk a kezét!)
Sajons huszonötödik. Köszönöm a köszöntéseket! Mindenkinek
Sziasztok! Nincs valakinek egy rám pazarolható azonnali iwiw meghívója? Keressen meg privátban! Köszi szépen! googa
Kedves gyemekemnek lett ezer esztendeje mely ezen jeles helyen egekbe emelte. Jelenben szeszt kellene vedelned de fejedbe ne menjen mert ez kellemetlen.Isten éltessen Matyíkám!
Vááá, boldog szülinapot mégegyszer. Én már nem is emlékszem mit csináltam, mikor 25 éves voltam. Na jól van, azért sejtem, de régen volt már...
Miért sajnálkozol? Itt van még előtted legalább 50 év. Boldog születésnapot egyébként. Tegnap még nem tudtam, hogy ma lesz a nagy alkalom, de megünnepeltem helyetted.
Boldog születésnapot Matyi. De szeretnék én is még egyszer huszonöt éves lenni, vagy akár kétszer huszonöt.
Jó reggelt mindenkinek.
Csak vicceltem, tudom mire gondoltál.
Ha van egy kis időd, igényeltem, ha megjön, a Tiéd.
MatyiKÉM! Boldog születésnapot!
Szia Googa. Szerintem a Matyit kérdezd, neki van egy fölösleges.
Sziasztok! Bocsi, csak most tudtam géphez jutni.
Először is Boldog születésnapot Matyi! Köszönöm a gyors válaszokat. Szerencsére matekból, elekrtoból, és a többi "logikai" tantárgyból 5-ös vagyok. Ezzel nem lesz gond. Mondtátok a Kandót, az jól hangzik (hogy több gyakorlat van), bár nem tudom, hogy bírnám-e. Nem erősségem a tanulás. Meg a BME-t is felvetettétek, annak is utánanézek még.
A felesleges már elkelt, tungsramé lett . Ilyenkor nem lehet kérni egy hónapig, ha valakit meghívtál. Utána meg bizonytalan, hogy mikor küldik, volt, amikor 2 hónap is eltelt, mire megküldték. Csoportosan küldik, és egy évben csak párszor, tehát érdemes mindig kérni, mivel nem tudni mikor küldenek, és ha lejár mégis, akkor sincsen baj, mivel lejárat után azonnal igényelhetsz.
Jól néz ki egymás alatt a warn csík és az Üzenet érkezett. Huszonöt. Az ilyen félig meddig kereknek nevezhető évfodulón az ember egy kicsit elgondolkodik. Mennyi mindent átélt, és mennyi kudarc van az életében, mint nem kellett volna tennie, és mit kellett volna meglépnie időben. Viszonyításképp: Anyunak ennyi idős korában már megszületett a nővérem.
Annyira tetszik ez az ajándékos warn. Olyan hogyismondjam családias...
Ahogy Frankye mondta, nem késtél le semmiről.
Többet fogsz te 50 évnél, élni. Idézet: „Anyunak ennyi idős korában már megszületett a nővérem” Ugyanez nálad hogy nézne ki?
Tudnám, hogy Te vagy az apja...
Ne hallgass rájuk, neked már nem születhet nővéred! De ezért ne legyél szomorú.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |