Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1013 / 3610
(#) Ricsi89 hozzászólása Feb 9, 2010 /

Most jöttem számítógépes architektúrák laborgyakorlatról és ott a HE-t említették meg ajánlott irodalomnak. :yes: Ez tök jó, hogy már az iskolában is ennyire ismert az oldal. Egész félévben AVR-eket fogunk programozni.
(#) Rober_4 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

Akkor óvatosnak, kell lenned, sose tudhatod, hogy melyik fórumtárs éppen a tanárod!
Jobb, ha ezt a szmájlit mindenkinél kötelezően használod :kalap:
(#) Ricsi89 válasza Rober_4 hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

Akkor ki is törlöm a nevem a profilomból, nehogy felismerjen valaki.
(#) Rober_4 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

"Aha! Maga az aki a itt cseverészett az offban tegnap este! Ahelyett, hogy az AVR-es topikban kérdezett volna tőlem, hogy okosabb legyen a vizsgára! EGYES! :schmoll2: "
(#) mark.budai hozzászólása Feb 9, 2010 /

Matyi! Boldog születésnapot! Még legalább százszor legyen ennyi!
(#) llaci56 válasza mark.budai hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

2500? Az nem semmi...
(#) nagy hoho válasza t-dani hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

Ma felmásztam egy hídra és az életem kockáztatásával csináltam néhány felvételt a téli Tisza-tóról.A három felvételt egymás mellé téve lenne látható az adott tó részlet. A fotón szereplő terület a tónak kb a tizenketted része!
(#) tatabike válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

Jók a képek. Jó, hogy nem estél le. Mégegy ilyen, és a gondnok bácsi megdádáz... :yes:

Öcséim, szemem sarkából figyelem az RTL-t, valamelyik ostoba celeb csaj búvárkodik, légzőkészülék, maszk, búvárruha, minden játszik, erre nagy levegőt vesz lemerüléskor...ilyenekkel égetjük magunkat a világ előtt...szégyen. :violent: :gun:
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

Múltkor hiányoltál. Nekem jól esett de még a hó.. Küldtél szép felvételeket de NAGY HALAT egyet se. Most amúgy lék alól lehet horgászni valamit mert én ehhez abszolut h.. vagyok : Az asszony is hiányolja a halacskát de én mit tehetek :hide:
(#) nagy hoho válasza tatabike hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

Nem estem le mert kapaszkodtam!.............. A fényképezőgépben.
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

Akarsz halat? Tessék. Ezeket én fogtam...de visszaengedtem őket. Mindig visszaengedem a nemes halakat.
(#) nagy hoho válasza tungsram hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

Múltkor küldtem egri bort most küldök halat fénypostával.
El ne felejtsd kinyitni az ablakot mert úgy jársz mint Köbzoli, tele lett a fánk- amit küldte Neki- üveg törmelékkel.

csuka.jpg

(#) tatabike válasza tatabike hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

Bakker, nem voltam megborotválkozva...

Nagyon komoly...milyen csalira jött?

Kecsegét vissza engedted? Nézz be a körzeti orvoshoz.

Élő bodorkára, úszós szerelésre. Te hol fogtad a kecsegéket? Nagyon szépek.

Hm, nemes halat, és bármilyet, ami nagyobb a tenyeremnél, és kisebb annál, hogy süthető legyen, mindent visszaengedek... Én egy évben jó ha háromszor eljutok pecázni, akkor is csak meghívnak, nincs még saját felszerelésem se, egy horog sem. Sporthorgásznak tartom magam...

Szerk.: Ergo csak tenyérnyi kárászokat, keszegeket viszek haza halászlének, és megsütni...

Fenekezős, előkére kötött száraz kutyatáppal, a móri Ezerjó horgásztavon, a pontyot is, meg a kecsegéket is.

Gyönyörű halak, annyi szent. Előtte sosem fogtam kecsegét még, gondolhatod, hogy megugrott a pulzusom, mikor bevágás után két másodperccel úgy ugrott a víz fölé két méterrel az első kecsege, mint a rakéta... tudod, ez a fajta így próbál szabadulni a horogról.

Szerk. a "tudod" úgy értve, hogy tudom, hogy tudod...

Nálunk más a szemlélet.Ha én vissza engedem akkor elviszi más aki kifogja. És visznek mindent ami mozog. Azt mondják tepsi méretű legyen az a lényeg. Na most a tepsibe belefér a tenyérnyi hal is. Továbbá a vizeinket lerabolja a sok rabsic és a víz kezelője is. Az utóbbi villannyal, tükörhálóval és mindig csak a karácsony előtti hetekben. Vajon miért pont akkor? Ezt látva a horgászok is viszik amit lehet, meg azon felül is. Persze itt is van kivétel.

Azt hittem a Tiszán fogtad. A kecsege nem való tóba a tiszta gyors folyó vizet szereti. Én még nem fogtam.

Nagyon szép, gratula. Nekem 6 kilós ponty a rekordom, nagyobb halat nem is fogtam sose. Mondjuk 20 évig bot sem volt a kezemben, 15 évesen horgásztam utoljára, aztán tavalyelőtt a szilveszteri buli egy háromnapos non-stop pecázás volt a Préri-tavakon. Azóta meg pár havonta elhívnak rokonok, haverok. Általában fizetős magántavakra megyünk, ott nincsenek ilyen problémák, és nem nagyon viszik el a kifogott halakat. Amikor a kecsegéket fogtam Móron, volt ott egy bojlis csávó, már három napja sátorozott a parton, egy kapása sem volt addig. Valamikor hajnalban megakasztott egy 21 kilós pontyot, kibírkózta a partra, gyors mérés, fényképeszkedés, visszaengedte, összepakolt, és boldogan hazament. Neki ez a horgászat. Sok ilyen van felénk. Az öcsém például semmilyen halat nem hajlandó elhozni, még a sneciket, kárászokat is visszadobálja. Ő mondjuk 100%-osan sporthorgász, és díszhaltenyésztő, imádja a halakat. A nappalijában 4 méteres akvárium van, és közel 8ezer literen tenyészt diszkoszhalat.

Ezek mind telepített halak, én is úgy tudom, hogy a folyókban honos, ez látszik is az alakján, olyan mint a torpedó... Nem tudom, milyen megfontolásból telepítettek abba a tóba, de van időszak, mikor tucatjával akasztják őket naponta...
(#) tungsram válasza tatabike hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

Na ezt rosszul csináltad mert ha az asszony ezt meglátja akkor nekem ennyi.....
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 9, 2010 /

Az üveges már a szomszédban merevrészeg de nem az én üvegszámláimtól.
(#) Ricsi89 hozzászólása Feb 9, 2010 /

Mi van itt? Ritkán szokott ilyen kihalt lenni az OFF. Vagy talán mindenki Matyit ünnepli?
(#) Doncso hozzászólása Feb 10, 2010 /

Sziasztok, privátba nem értene valaki az okos beltérihez? Kellene egy két ködfoszlány eloszlatás nagyon.
Köszönöm.
(#) Stadi válasza Dancsi hozzászólására (») Feb 10, 2010 /

Idézet:
„Nem erősségem a tanulás.”

Ha arra gondolsz, hogy nem szeretsz magolni, akkor mindenképp oda jelentkezz, ahol sok gyakorlat van. Sajnos óhatatlanul lesz olyan tárgyad is, ami magolós; ezt nehéz elkerülni egyetemi szinten. A lényeg, hogy az ilyeneket már a szorgalmi időszakban próbáld megtanulni azáltal, hogy óráról órára készülsz belőlük. Én legalábbis most ezzel a mószerrel kísérletezek; remélem, beválik...
(#) Action2K hozzászólása Feb 10, 2010 /

:whistle:
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Feb 10, 2010 /

Nem baj, akkor majd kézenfogva megyünk a körzeti orvoshoz. Én a kecsegék, Te meg az asszony miatt...
Következő: »»   1013 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem