Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Oké, akkor 2. És azért, mert ugye mosakszik a macska, tehát nedves lesz, de azért mosakszik, mert tudja, hogy sütni fog a nap, jó idő lesz, és megszárad a bundája hamar. Az 1-es azért nem nyerő, mert ki az a hülye, aki lemossa a kocsiját, ha tudja, hogy eső lesz...?
Nyiss egy bringás topicot: "segitsetek a napelemes fejlámpám este nem világit. Az automata váltós bringámban a rendszervezérlő nem megy stb..
Idézlek:
Idézet: „Jó lenne min. 5 válasz” Biztosan én vagyok értelmetlen...
Esik a hó. Hoy megyek így holnap dolgozni? Majd megszokásból megyek Vasárnap is.
Oké... Most olvastam a robogó-folytásos topicot,és ott vitatkoztak régebben a megengedett sebességeken. Jót nevettem, mert ugye a Kresz szerint segédmotoros kerékpárral max. 40km/h-val szabad haladni lakott területen belül/kívül egyaránt, de biciklivel 40-nel mehetsz szintén, sisak nélkül! Ha van bukósisakod, akkor lakott területen kívűl 50-nel mehetsz bringával...hehehehe...bebebe...bububu...
Nahát, ez az értelmezés fel sem merült bennem. De igazad van én írtam rosszul a hozzászólást. Én úgy gondoltam, hogy 5db 1-es vagy 2-es.
Oké, akkor 1, 1, 1, és 2, 2, ilyen felosztásban jó lesz?
Akkor Te azt akartad, hogy szavazzunk?
Én is de minek. A "motor 55-nél már fullad". Területi tüdőbeteg gondozó és már kész is...
Nem, így jobb lenne: 1,2,1,2,1....
Llaci56-nak, igen azt szerettem volna (Rájöttem hogy miért vagyok ilyen értelmetlen mostanában, egyre többet lógok csajokkal. Ez lehet az oka. )
A Jóisten azt mondta Ádámnak:
- Van jó és rossz hírem is... - Kezd a jóval Uram! - Adtam neked agyat és kukit. - És mi a rossz ebben? - Nem fér beléd több vér, csak épp annyi, hogy egyszerre csak az egyik tud műküdni.
Most végeztem a filmnézéssel, legközelebb rövidebbet, ha lehetne
Nem semmi: "30 őrs kapja meg a Pajtás újság felajánlását, egy-egy tranzisztoros zsebrádiót!" Nagyon tanulságos és elgondolkodtató több szempontból is. Szerintem ilyen filmekből nyugodtan lehetne történelem tananyagot is előállítani, persze voltak benne bárgyú részek is. Ahogy elnézem akkor már sok minden megvolt, ami most Budapestben szép és jó...
Megnyertem a fogadást. (király) Már hétfőre meg is beszéltük a jutalomátvételt.
Az semmi...ha valakivel együtt élsz na az még durvább.
'mindenkinek!
(...vagy 'mindegynkinek?) Idézet: „ha valakivel együtt élsz na az még durvább” Olyannal nem kell együtt élni.
Na ez teljesen igaz mert az asszony és én mint tűz és és víz. Csak egyet megtanultunk: egymás hülyeségeit lásd. PC, erősítő ,TV nézés stb tolerálni kell. Még ma is vannak zördülések de erre én már nem is reagálok. Így jó.. :hide:
Bővebben: Link
Szerintem föl sem lehet tekerni eddig a hőfokot, nameg egy medencényi vizet ilyen melegen tartani nem semmi teljesítmény...
Ilyenkor nem kéne megjelölni forrást, hogy honnan szerezték az eredeti cikket? Hülyeséget én is össze tudok hordani.
Forrás: Komszomolszkaja Pravda
A pravda az igazságot jelent, - tehát hazudik.
Oké, de hol látod? Én semmilyen hivatkozást nem látok erre az oldalon. Mindegy...
Én már nem hiszek el semmit, se békát sem szaunát. :schmoll2:
Nyitok egy saját hírportált, amire mindenféle hülyeséget összehordok, és körímélben fogom küldözgetni mindenkinek. pl: Békák főttek meg a szaunában. Vendégként érkeztek, majd beleugrottak a medencébe, számlájukat azóta sem egyenlítették ki.
Keress a szövegre, (pl. pravda) és megtalálod!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |