Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem! Azért került oda, mert nem voltál még itt!
![]()
Köszi, de szinte semmit nem lehet tenni. A neki nem tetsző kérdéseket le tudja venni, le is fogja. Szerintem nem ér ennyit az egész, én már továbbléptem, egyedül a leendő vásárlókat sajnálom.
Ma ötödjére is kijött a UPC mérni, mert megint szóltam, hogy gázos az internet. Mióta bekötötték, pont minden héten egyszer jött valaki "varázsolni" nekem stabil kapcsolatot. Eddig nem sikerült. A próbálkozások: elosztók cseréje "profibb" cuccra, nem jött be. UPC-szekrény átmérése a-z-ig, pár toldó kicserélése, nem jött be. Átkötés másik vezetékre, nem jött be. Múlt héten kioktattak, hogy biztosan rossz a lakásban a kábelezés (tök új, falban vezetett), cseréljem ki. Mondtam erre valami csúnyát, nem jött be...
![]() ![]()
Hát, ezen szétszakadtam a röhögéstől. Vicsys reakciója egy 2007-es témaindító kommentre:
Idézet: „HASZNÁLJÁTOK MÁR AZT A NYOMORÉK URL GOMBOT!! --miért kell mindig javítgatnom a linkeket?! vicsys” ![]() ![]() ![]()
"Legrosszabb a felvilágosult vásárló!" Mondta a boltban az eladó, amikor megmondtam a beszerzési ár, és az ő általa kiírt ár közötti különbséget.
![]() Így lehet a szolgáltatóknál, és a kereskedelem többi helyén is, ha hozzáértő vásárlót visz be a szél az ajtón. Először "profin" próbálják elmagyarázni neked, gyermeteg agynak a frankót a cuccról. Aztán ha vissza kérdezel valamit, akkor, "Mi a fene? Az arc nem is tota zakkanat!" kifejezés az arcon, de akkor se legyen már igaza, hiszen én vagyok a Jani.
Akkor én még jól jártam. Nem hívtam a szolgáltatót, egy szombaton megjelentek az emberei, hogy rossz a jelszintem. Nézik mi hogy van bekötve. Csatlakozókat, adaptereket, csere, még mindig gyenge. Kábel csere, rövidebbre, és vastagabbra. Így is 5 méter, mindez WLANra. Nem egész lett jó, abban maradtunk, hogy antennát kell cserélni, mint régi felhasználó elkapom beszerzési árban. Mivel nem jelentkeztek, egy hét múlva én kérdeztem rá mi van. Ők cserélték a központi antennát. Így megoldva a problémát.
Az alacsony jelszint nem nekem okoz problémát, mivel az én net sebességem vígan megvan rajta, hanem a központi adót fogja vissza. Valószínűleg TDMben dolgozik. Így a sebessége mindig az aktuális leglassabb vevőét követi. Van ilyen is, mikor a szolgáltató érdeke is a jobb kapcsolat.
Jó reggelt, végignéztem a dekoltázsos képeket, és már jó is lett a kedvem.
![]()
Lenne egy kérdésem, amire minél több választ várok, mivel fogadtam és nem találom a guglival a választ.
![]() A néphiedelem szerint, amikor a macska mosdik, akkor mi történik!? 1. Eső lesz. 2. Sütni fog a nap és jó idő lesz. (Jó lenne min. 5 válasz. ![]()
A macskák tiszta állatok, gyakran mosdanak. Ennek szerintem semmi köze az időjáráshoz. Az a durva, mikor az én kutyám is hasonló mozdulatokkal tisztítja magát. Na az miért van?
![]()
Idézet: „akkor mi történik!?” Tiszta lesz. ![]() Egyébként vigyázz, hogy mosdás után ne rád nézzen elsőnek, mert akkor te fogsz kikapni. ![]()
Ne már, senki nem figyeli a kérdést
![]() ![]()
Vendég jön a házhoz.
Köszi!
Imádom az ilyen régi filmeket. Régebben a Filmmúzeumon is voltak hasonló filmek. Lehet, hogy most is vannak, de nem szoktam nézni tv-t se nagyon.
Mennyi annak a valószínűsége, hogy az utóbbi 6 hozzászólás ideje 5percenként van, vagy 10.
![]() ![]()
by samsung
![]() ![]()
Azért ilyen, mert lusták több alaplapot gyártani a különböző típusokhoz, és az egyszerűbből egyszerűen kihagyják és más szoftvert tesznek rá, a drágább példányba meg beültetik azt a pár alkatrészt és kiegészítik a szoftvert azzal a résszel, ami ezt használja. Más meg ugyanazt a telefont, más házban és apróbb szoftvermódosítással kiadja újra fél év múlva. :yes: Ez egy ilyen spórolós megoldás, de minket persze jól lehúznak az új modell árával.
![]() Szerk.: Bankimajki, így megfelel? pont 5 percre az utolsó hsz után. ![]()
Robi megadta neked a választ. Annyit sem mondasz rá, hogy bakfitty?
(Tényleg! A bakfitty az hosszú "ty"? Vagy lejet röviddel is?)
Nem szép dolog arra fogadni, hogy segítünk-e neked!
![]()
Bakfitty
![]()
Nem arra fogadtam, de mivel nem találtam rá megoldást így gondoltam hogy itt megkérdezem. Azért itt elég intelligens emberek vannak.
![]()
Most(anában) történt...
Új gyerek jött a nejem osztályába. Nejem: - Anyuka! "I"-vel vagy "y" -nal írja a nevét? - Há...át... hm..., legyeeen "i"
Komment nélkül... Bővebben: Link
![]()
Azt kérdezted, hogy a néphiedelem szerint mit jelent, ha a macska mosakszik. Erre Robi válaszolt: „Vendég jön a házhoz.”
Akkor most mi volt a kérdésed?
Így hangzott a kérdés: "A néphiedelem szerint, amikor a macska mosdik, akkor mi történik!?"
És ezeket a lehetőségeket adtam: "1. Eső lesz. 2. Sütni fog a nap és jó idő lesz." Beértem volna egy 1-es vagy egy 2-es számmal, de mindenki valami mást írt. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |