Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én leszoktam a befőttesüvegről. Urbán úrtól néha el lehet kérni az IC tároló sineket, abban jó tartani, vagy a készülékek csomagolására kifejlesztet keményebb habszivacsba nyomva. Ha beleöntöttem dobozba, mindig elörbült a lába.
![]()
Kedves László nevű fórum társaim. Névnapotok alkalmából hosszú gondtalan életet kívánok erőben egészségben!
Kedves egészségetekre!
Hohohohó! álljunk meg egy szóra! Ma Zoltán nap van. Tán BuliZoltán?
![]()
A második képen szereplő hölgy kedvéért átkereszteltetem magam.
![]()
Akkor boldog névnapot Topinak, meg persze mindenkinek aki Zoli.
![]() A hölgytagoknak meg boldog nőnapot! Idézet: „Hát akkor nem marad más mint az APOKALIPSZIS! 2012. 12. 21.” Az sajnos már bekövetkezett. :yes: A számsorok alapján legalábbis 3 szám követi egymást: kettő, nulla, egy Eszerint: 2012.01.20. Szóval január 20-án történt valami, amiről nem tudunk, de mindenkit érint mégis (vagy majd a jövőben). Lehet, akkor kapcsolta be valami részeg véletlenül a Tejútrendszer közepén lévő porszívót... ![]()
Még mindig tart a Nőnapi kábulat? :gumicsirke: Jó reggelt a Fórumtársaknak.
![]() ![]()
Jó reggelt, koccintsunk március 9-re, jó egészséget, vidámságot mindenkinek eme jeles napon...
![]() ![]() ![]()
Ja, Neked is rosszul megy az órád? Nálam is 2010 van. Itt ragadtunk a múltban, basszuskulcs....
![]()
Pedig nagy nap ez a mai! A frissen telepített windows, a frissítések letöltése után olyant kért tőlem, hogy azt hittem, álmodom! Beszéljenek a képek! A magyarázó szöveget is érdemes elolvasni, legfőképp az első választási lehetőségnél. Amúgy 12 van. Lehet hatásosak voltak a perek?
![]()
Azta, ez nem gyenge. Ilyet még nem láttam. Szerintem ennyi lóvé nincs a világon, amennyiért ezt a Microsoft berakta a winfosba...
![]() És az IE8 az utolsó a sorban. Ez minőségi sorrend is? És azzal, hogy a Firefox alá oda írja, hogy nem veszi át a gép felett a kontrollt, elismeri, hogy az IE átveszi? Bexarok... ![]()
Na csak legyen meg az új gép, akkor inkább a LINUX mert ott ilyen baromság nem volt . Na meg nem fagyogat , és még gyorsabb is. Nem beszélve arról ezt tudja mindenki, hogy a winfost látja de ez fordítva nem igaz.
![]()
Na csak legyen meg az új gép, akkor inkább a LINUX mert ott ilyen baromság nem volt . Na meg nem fagyogat , és még gyorsabb is. Nem beszélve arról ezt tudja mindenki, hogy a winfost látja de ez fordítva nem igaz.
![]()
Én nem használom a Linuxot, mert van olyan win-es progim, ami Linuxban nem létezik. De viszont asszony gépén nagyon jól elvan az ubuntu. Rájöttem arra is, hogy ha valami régebbi szutyok masinára kell oprendszer, és az xp húzza a száját, akkor általában az ubuntu csont nélkül felmegy...
![]()
Mert az a biztos, amit az ember kétszer mond...
Mert az a biztos, amit az ember kétszer mond... ![]() ![]()
Ja, figyelmeztetem magunkat, mert rosszak voltunk:
Idézet: „Minden ami elektronika és komoly dolog, annak itt helye nincs.” ![]()
Én múltkor tettem rá a régi vinyómat egy P2-es 366MHzes alaplapra 128 mega memóriával elég szépen bebootolt az Ubi 9.04.
![]() ![]()
A multkor beszéltünk a DEBILről (ha jól tudom decemberben) bekerültem én is. Kiváncsi vagyok milyen lesz
![]() Idézet: „Szerintem ennyi lóvé nincs a világon, amennyiért ezt a Microsoft berakta a winfosba... ![]() Pedig van! ![]()
Milyen kegyesek, dobnak pár morzsát a felhasználóknak...
![]()
Kérdezd meg a nejemet este SKYPE-on 20h után. Ő majd elmondja neked. Egy biztos én már oda nem vitorlázok mert intéztem magamnak más állást.
![]() ![]() ![]()
A kutyám megint kipróbálta magát az utcai harcosok klubjában. Nagyon becsületes kutya, 8 kiló tiszta izom, és úgy választ ellenfelet, hogy az 2x, de inkább 3x nagyobb, mint Ő. Tegnapelőtt csúfos sprintelésbe és malacszerű visításba fulladt a meccs, viszont 3 mp alatt futotta meg az 50 métert...
![]()
De a gond, az ha a házban nincs 5.5MHZ-es bukófrekvenciás homálytizedelő akkor az egész "prodzsekt" gyakorlatilag megáll.
![]()
Hm, nekem tetszik az ötlet. Csinálj egy nagy mátrixot RGB-ledekből, mondjuk olyan 400x300-asat, mindegyik LED-hez kell 3 léptetőmotor, amik egy-egy érintkezőt rakosgatnak a különböző ellenállásokra, hogy ki tudja keverni a színeket. Kell még tápkábel, vastag, lehetőleg közvetlenül Paks-ra kösd be, meg szerintem már az amerikaiknak nem kellenek a régi Cray-2-es, folyadékhűtéses szuperszámítógépek, abból 2-3 db elvezérelget Neked egy Fókusz Pluszt pár kilowattal...
![]() Szerk.: Úgy is mondhatnám, a Cray-2 már elhozható... ![]()
Úgy látszik a májkrofost is elérte a gazdasági válság, vagy most csak jó FIÚ akar lenni.
![]()
Na, egy csapásra megoldod az ingyenenergiás-szekta problémáit is...
![]() Ja, és persze ikszdé, ahogy kell... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |